Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ida czarnuszka chyba na długości włosa straciła:lol:,malutka to ona nie jest,jak bym nie wiedziała że to ona to rzekłabym, Facet

Posted

Osko bardzo ładny, szczególnie podoba mi się wcześniejszy kolaż ;)
Ale ja nie widzę, że by Osko był za chudy - dla mnie wygląda dobrze. Wiem, że ma długie włosy i może dokładnie nie widać. A ile waży i mierzy?

Posted

wiem nie wyglada na chudego ale tak naprawde to tylko ta siersc sprawia ze taki sie wydaje... nie wazylam go ostatnio. ale zeby nie robic offa to napisze wszystko w innym watku o jedzeniu.
Ciesze sie, ze Osko sie podoba :)

Posted

[quote name='14ruda']A me sobie spedziliśmy upalny weekend u znajmych nad jeziorkiem.
[/quote]

Ależ ja wam zazdroszczę takiej pogody... A u mnie (południe Szwecji) od ponad tygodnia leje, kropi, mży, pada, kapuśniaczkuje przy akompaniamencie porywistego wiatru :angryy::angryy::angryy:
Chociaż uczciwie muszę przyznać, że wcześniej jak w Polsce było paskudnie, to u mnie było 27stopni i kompletnie bezchmurnie przez calutkie 4 tygodnie :p

Posted

[quote name='lisica']Ida czarnuszka chyba na długości włosa straciła:lol:,malutka to ona nie jest,jak bym nie wiedziała że to ona to rzekłabym, Facet[/QUOTE]

Buba nigdy specjalnie długowłosa nie była, jedynie co to frędzelki za uszami i między palcami, no i ta aksamitna sierść:) A wielka taka nie jest, to tylko foty robione z pocyzji siedzącej sprawiaja takie wrazenie;)

Posted

Tyłek Bubu
http://images27.fotosik.pl/233/9c187157241ad329.jpg

Bubu prowadzi
http://images27.fotosik.pl/233/d73019210c2c7dac.jpg

I Bubu wyglądajaca jak pokraka :cool3:
http://images26.fotosik.pl/234/8ded9e21ed50c2c3.jpg

Fotki autortswa Hanyg

Mała weszła teraz w taki okres, ze jest brzydka i strasznie mi sie NIE podoba.
Nogi za długie, kłab za nisko, udko za wysoko.
:placz:

Zdjecia byly za duze, prosze trzmac sie regulaminu!

saJo-mod

Posted

[quote name='Axusia']

Mała weszła teraz w taki okres, ze jest brzydka i strasznie mi sie NIE podoba.

Eee tam.. one są właśnie świetne w tym okresie :loveu:- takie śliczne małe "poczwarki"( z których wyrosną piękne motyle:cool3:)

14ruda , a ona nie rozrywa tego baseniku pazurami?Bo chciałam swojej taki kupić , ale ona jest " szop pracz" i nie wiem czy nie zniszczy od razu jak tam grzebać zacznie:roll:.

Mimoza , ale spójrz na pogodę od pozytywnej strony - dobra na ślady;) ( no może oprócz tego wiatru)

Posted

[quote name='Axusia']SaJo - co to za czarny psiak ? ONek czy Labek ?[/quote]

Axusia, prosze Cie, od kiedy laby maja stojace uszy?

Posted

[quote name='saJo']Axusia, prosze Cie, od kiedy laby maja stojace uszy?[/QUOTE]

U mnie na osiedlu jest taki wiec prosze bez smiechów ! ;)

Posted

[quote name='arrakis']

14ruda , a ona nie rozrywa tego baseniku pazurami?Bo chciałam swojej taki kupić , ale ona jest " szop pracz" i nie wiem czy nie zniszczy od razu jak tam grzebać zacznie:roll:.

Basenik jest dziecka:pAicha sie bezczelnie tam wepchała i juz tak zostało:diabloti:Ona tez jest szop pracz,ale akurat w basenie nie drapała o dno.Tylko basenik nie może byc na maxa nadmuchany.
Tez jej taki kupie na dzialke:cool1::cool1:

Posted

[quote name='arrakis']Mimoza , ale spójrz na pogodę od pozytywnej strony - dobra na ślady;) ( no może oprócz tego wiatru)

Jakie ślady :crazyeye: Wicher jest taki, że kubły na śmieci latają po okolicy, fale morskie tak się rozbiajają o brzeg, że w nocy spać nie mogę, a przechodzi się zgiętym wpół, żeby mieć lepszą stabilność sylwetki :angryy:

A poza tym, już dawno temu zrezygnowałam ze śladów w Szwecji - każda próba kończyła się pogonią za cholernymi zającami albo sarnami. Pełno tego tałatajstwa szlaja się i biedny pies nie może się skupić :evil_lol: A teraz żaby obrodziły - Balto i Saba mało karków i nóg nie połamią w bojach o ofiarę :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...