Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gdzieś jest tu takie coś co należy upolować

Leci w moją stronę,no szybko chodź tu

Ale dorwałem

Nie puszczę

Może z tej strony coś nadleci

• 2 weeks later...
  • Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ale z Hamratego to fajny konik jest:loveu:- szczególnie na pierwszej fotce - tylko siodła brakuje:evil_lol:.

To poniżej to ma być aport przez przeszkodę - na razie taką trochę "agilitową", bo dopiero zaczynamy skakanie , a poza tym to wolę widzieć co ona tam robi z tym aportem po drugiej stronie:diabloti: ( wiem ,że trochę fotki nie ostre ,bo się fotograf w postaci "siostrokształtnej" nie postarał:mad:).

Posted

dawno mnie tu nie było

gotowy do piłeczkowania:

skok w powietrzu (mimowolną modelką jest moja własna rodzicielka)

balerina:

rzuci czy nie rzuci?

rzucił się (w pogoń za piłką)

Posted

[quote name='dorplant']chcialabym zobaczyc ja rzucasz ten "apotr" :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No starałam się rzucić:oops:,mnie nie wyszło,chyba gabaryty nie te:grins:,pocieszające że koziołek,ten big rozmiar jest, nieco mniejszy :razz:.Ale Hamraty dzielnie próbował do domu zataszczyć,też mu się nie udało:razz:,to choć łapę na tym położył

Posted

muminka napisał(a):
lisica, ty się przyznaj że psa wykorzystujesz do zmiany opon na letnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Żeby tylko na letnie :evil_lol:
I tylko samochodów osobowych :diabloti:
Przecież Lisica ma zakład wulkanizacyjny dla... TIRÓW :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

arrakis napisał(a):
Fajniutki:loveu:.Czy on jest już u ciebie?

Tak, mały jest już u mnie tak jak marmara napisała.:razz:
Ma bardzo fajny charakter:D taki trudny, dominujący szczeniak- kocham:loveu: O ile się nie myle jest tu siostra z tego samego miotu Yasmina;)

Posted

Przody u ON'ka tez musza byc rownoległe i z podłozem tworzyc kat prosty?
Cwiczenie czyni mistrza ;-) ja z moim grzywusiem Beniem (wiem że niektorzy tu kochaja jego imie i jego ringowke :] ) tez na poczatku miałam problem z przodami i przenoszeniem ciezaru ciala, ma 4 miesiace, ale juz jest coraz lepiej, zycze wytrwałości, tylko jej nie przecwicz;]
Fajna sucz:loveu:

Posted

Gdy ustawiłam dobrze przod to tył był zły .. i tak w kołko bo to mkałe stworzenie sie wierci strasznie.
Mysle, ze nie bede jej ustawiac niech sie ustawi sama ja ja tylko bede uczyc odstawiania nogi, to ponoc tez jest fajna metoda.

Posted

kate-bo benio to facet tak?nooo to ringoweczka bordowa z "diamencikami"?:evil_lol:.nie rob z niego ladnego inaczej:cool3::diabloti:
on i tak ma przerabane z wygladem jak laleczka:evil_lol:.
a oto surykata dziwne przypadki z pilkom:roll::razz:-uposledzenie mojego psa jest wieeeelkie:lol::loveu:
a ta gdzie skrecila?:roll:gra tfffardzielke:mad:

probuje sie wypsknac cfffaniara:cool3:

HA!genialnie wyliczylam skok:eviltong:.a ta gooopia gdzie sie podziala?:crazyeye:

mam ja! teraz sprezyscie odkicam:cool3:

zaraz ja zlapie-ale naiwniara- mysli ze ucieka:cool1::roll:

http://img509.imageshack.us/img509/2296/czitabz7.jpg

i po co jej to bylo?ide ja poglamac.zaaawsze tak sie konczy a ona ciaaagle probuje:roll:.jakas gooopia nie?:cool3:

http://img181.imageshack.us/img181/8971/czita5ih5.jpg

the end:cool1:
juz niebawem:sztuka w paru odslonach pt:a wiesniakowi rzucaja trafffke:mad:.glowne role:wiesniak[shado pustakiewicz fafloski],zwinna i seksowna[surykat lemurzasty].

Za duzo zdjec w jedym poscie!! Maks moze byc 5 fotek. Prosze trzymac sie regulaminu.

saJo-mod

Posted

ayshe - ja tam nie wiem o co ci chodzi - myślałam że takie zachowanie psa jest absolutnie normalne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście myślałam też że mam normalnego psa :cool3:

Posted

Beato a szara albo beżowa lub biala przejdzie :razz::cool3:?
Ta bordowa z diamencikami to stara ringowka Kaprysa , jeszcze lepiej nie :diabloti::evil_lol::evil_lol:
AAAA Surykata :loveu: ładne tez sa te zdjecia ich obojga co umieściła córa twa na myszach info:) slicznie razem z Shado wygladają

Posted

saJo-oczywiscie masz racje-nei przeliczylam tylko wstawilam hurtem.nastepnym razem sie zastanowie i bede dokladnie liczyc zaaanim cos wstawie.
mch-zarabiste zdjecie.
muminka-oczywiscie ze takie zachowanie jest normalne.nie pisalam zemoj pies jest jakims wyjatkiem tylko mnie po prostu rozbraja to ze ona nie umie zlapac pilki ot tak po prostu tylko dokonuje wariacji na temat.
arrakis-zdjecia od strony pupy sa fajne.tez fajne dokladnie mowiac.ja lubie pupy swoich psow.nie mam z tym problemow.nie kojarzy mi sie wylacznie z czynnosciami fizjologicznymi moich psow i nie mysle o w/w czynnosciach robiac psu zdjecie.lubie rowniez mysie pupki.baaardzo.:loveu:
kate-nie no bordowa ladna tylko ja zawsze mam klekoce jezorem:evil_lol:
surykat jest jednym z najbardziej oblesnych onkow na swiecie jakie widzialy moje oczy ale to jej urok.no i robienie z siebie glooopa.

Posted

ayshe napisał(a):

muminka-oczywiscie ze takie zachowanie jest normalne.nie pisalam zemoj pies jest jakims wyjatkiem tylko mnie po prostu rozbraja to ze ona nie umie zlapac pilki ot tak po prostu tylko dokonuje wariacji na temat.

A ja się w tym miejscu nie zgodzę :evil_lol: bo Chita jest wyjątkiem :evil_lol: jest nakręcona jak nie powiem co :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...