Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

elapieczus1 napisał(a):
odbiegając od tematu mi też padła cyfrówka gdzie ją naprawić skoro w szczecinie nie ma serwisu?
pieso wspaniałe:)

W karcie gwarancyjnej powinien być adres serwisu - wysyłasz kurierem i już :-)
Adres serwisu może być też na stronie polskiego dystrybutora aparatu.

pozdr

Posted

Czyżby Hamraty jeszcze urósł?:crazyeye:

A dla kontrastu teraz "drobna kobietka";)

zejść czy nie zejść - oto jest pytanie...

... a jednak zeszłam:evil_lol:

Jestem sfinksem:p

Posted

arrakis napisał(a):
Czyżby Hamraty jeszcze urósł?:crazyeye:

Jakos tak mam nieodparte wrażenie że urosło mi chłopie,a przede wszystkim, na długość:crazyeye:

Posted

Jak zobaczyłam zdjęcie "zejsc, czy nie zejsc" to pomyslałam, ze Baltowski na pewno by zszedł. Milo zobaczyc, ze nie tylko ja mam takiego "curious George´a" :evil_lol:

Posted

Dzięki Axusia :), fiuuu to fajnie, bo już się rozglądałam za czarną farbą :cool3: A tak serio to po prostu kocham ciemne onki :loveu:, ale nawet gdyby stało się inaczej to trudno. :)

Posted

To ja tak się trochę podepnę pod rozważania na temat rozjaśnienia (lub w drugą stronę) naturalnego:evil_lol:

Czy ktoś mógłby pokazać na zdjęciach małego ONa/ONkę i dorosłego (np. 2,5 roku). Jestem ciekawa jak się zmieniają, a za mało mam ONów na miejscu do obserwacji... A ciekowść zżera:evil_lol:

Posted

[quote name='Agnes B.']

Czy ktoś mógłby pokazać na zdjęciach małego ONa/ONkę i dorosłego (np. 2,5 roku). Jestem ciekawa jak się zmieniają, a za mało mam ONów na miejscu do obserwacji... A ciekowść zżera:evil_lol:

Proszę bardzo;):

małe ( coś koło 3 miesięcy chyba)

większe ( 12 miesięcy)

Posted

a czy kundle z dluzsza sierscia tez Was interesuja?;p to wstawiam;p

jakies hmm 11-13 tyg (po przywiezieniu do domku)

3 mies

12 mies i 3 dni;p

i 34 meisiace(obecnie-chcoiaz kudly zmienia i przy udzie/brzuchu jakby mu jasniejsce wyzej weszlo ociupinke)

tutaj lepsza fotka tj peis czysty bo po czesaniu ale juz tlyko link:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=0e5bc3d0acc0bf52

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=31bc03ea90bd9ef0

a moze by tez wkleic zdjecia psow w poszczegolnych okresach wzrostu?tj nie pokazywac tlyko zmiany szaty a zmiane sylwetki.. duze uszy mala glowa gdzie cialo calkiem duuze;p moj np w wieku 1.5 roku wydawal mi sie duzy.. a po zdjeciach widze, ze jak szczypior wygladal jeszcze i teraz sie "rozrosl" (chcoiaz sa qrcze psy, ktore w wieku 15 meis wygladaja na calkiem dorosle bo sa po prostu takie wielkie;/)

Posted

To zdjęcie jak kaja miała 3-4 miesiące:

a tu 26 miesięcy:

wydaje mi się,że futro i jej się zmieniło i dłuższe jest co wiadomo:cool3:
(sorry, ze fotka "krzywa")

Posted

O dzięki:loveu: Tak mnie ostatnio właśnie wzięło na "zmiany zewnętrzne ONów w okresie wzrostu":evil_lol:

Moje to w ogóle kolorowe dziecko było:diabloti:
2. miesiąc życia

4. miesiąc życia

8. miesiąc życia

roczny Gamoń

P.S. Musze cyknąć Gamoniowi jak mu ściągną "usztywniacz" jakieś zdjęcie, bo nie mam żadnych aktualnych, a on już prawie dorosły mężczyzna:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...