Axusia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ayshe napisał(a):biale nieladne-czerwienne ladniejsze;):evil_lol: Haha, no taa, tez lubie czerwony :evil_lol: :lol:
14ruda Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No to jak nikt nie wstawia foteczek to ja pokaże Wam nasze rodzinne święta: Moja mama :)
arrakis Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://images29.fotosik.pl/131/7b5daa10dd341d7f.jpg Na tym zdjęciu wygląda jakby się śmiała:lol: AnetaW - On sie tak wybarwił na zimę?:-o ( wilczakowe łapki też fajne;))
14ruda Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='arrakis']http://images29.fotosik.pl/131/7b5daa10dd341d7f.jpg Na tym zdjęciu wygląda jakby się śmiała:lol: Ona sie przebudziła i nie miała miejsca zeby wstac i klapła na Muche:evil_lol: W zadość uczynieniu :evil_lol:
LAZY Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Hahahaha..Ruda ta fota jest boska:lol: Aneta Baskil ma piękny kolor! Wprost rewelacyjny z niego rudzielec:multi:
elapieczus1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 masz rację uwielbiam ten odcień rudego u psów:) ps zadzwoń do mnie koniecznie Paulina
Ewa-Jo Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Obiecane zdjęcia Binga ze spacerku z Joshem -przy okazji i Josh się pokaże - problemów z tym który jest który nie będzie Don-ka i ON-ka pomylić sie nie da. No i Gosia się też załapała.
14ruda Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Rozczula mnie jak owczarki trzymają patyczki.jak chomiczki:loveu:
Ewa-Jo Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='14ruda']Rozczula mnie jak owczarki trzymają patyczki.jak chomiczki:loveu:[/quote] ponieważ mam patyczkowego maniaka:placz: który wszystko zostawi dla patyka ,jest w stanie wypatrzeć ewentualnie wyczuć na drugim końcu pola faceta z patykiem :crazyeye:i pędzić do niego z szybkością światła :mad:to widok patyków raczej mną trząsa :razz: .
14ruda Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Trzęsie to pewnie takiego faceta jak widzi pedzącego na niego owczarka:evil_lol:Chyba,że już wszyscy potencjalni znaja Josha:evil_lol:
Nanami Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Wielkie dzięki Ewa... :loveu: Baaardzo fajnie chłopak wyrósł, nie ma co :evil_lol: A to jak my spędzaliśmy Sylwestra...
Ewa-Jo Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 część go zna :diabloti: ale nie wszyscy -najgorzej jak młody leci do faceta który akurat ma patyk w gorze i synuś zawisa na tym patyku /chyba ze zle wyceluje i zawiśnie na kurtce lub rączce/jak na zdjęciu poniżej
LAZY Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Ewa-Jo']część go zna :diabloti: ale nie wszyscy -najgorzej jak młody leci do faceta który akurat ma patyk w gorze i synuś zawisa na tym patyku /chyba ze zle wyceluje i zawiśnie na kurtce lub rączce/jak na zdjęciu poniżej Fota boska! Ja musze uważać na Idę, bo ona podobnie szuka kijaszków wszędzie...tudzieć dzieciom chętnie wszystko kijopodobne zabiera:diabloti:
NB Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='RagA']c.d. ale się rozkroczył :eviltong: Ładne wasze psinki.
mch Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Ewa-Jo']część go zna :diabloti: ale nie wszyscy -najgorzej jak młody leci do faceta który akurat ma patyk w gorze i synuś zawisa na tym patyku /chyba ze zle wyceluje i zawiśnie na kurtce lub rączce/jak na zdjęciu poniżej znaczy ze josh dalej w formie :evil_lol:
RagA Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 NB - Agar w gotowosci biegu za kijem :eviltong: dlatego taka postawa hihihi
NB Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 RagA napisał(a):NB - Agar w gotowosci biegu za kijem :eviltong: dlatego taka postawa hihihi hiii ale teraz nie jest gotowa ? Mam nadzieję, z ewylegiwuje się w ciepłum foteliku :razz:
marmara_19 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 a my mamy "wiosne" przez pare dni slonko swiecilo a blota po kolana bylo;/ a dzisiaj jakos pochmurno i chyba deszcz padal.. bo po 4 rano przed domem czesc wejscia byla sucha.. tj ta pod dachem i blisko domu a reszta mokra (Cek musial wyjsc wiec wiem;p) (ajj z panci sie grubas zrobil jak i z Alfiski.. a na lato znowu schudniemy.. lol-tylko Cek trzyma forme hahaha)
Nanami Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Eee to u nas lepsza zima ;) A wczoraj to slizgawka i błocko :evil:
14ruda Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 To jest żółty potfoor,który mnie dreczył i spać nie dawał,ale na szczęscie sie popsuł:diabloti: i Aicha jest niepocieszona:evil_lol:
zakla Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dwie poczwarki- moja surikatka i kolega Vampicek (vampir z mokropeske zahrady bodajże):evil_lol: pozdrowienia dla szajbniętych wONków:diabloti:
Recommended Posts