Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Obiecane zdjęcia Binga ze spacerku z Joshem -przy okazji i Josh się pokaże - problemów z tym który jest który nie będzie Don-ka i ON-ka pomylić sie nie da. No i Gosia się też załapała.

Posted

[quote name='14ruda']Rozczula mnie jak owczarki trzymają patyczki.jak chomiczki:loveu:[/quote]

ponieważ mam patyczkowego maniaka:placz: który wszystko zostawi dla patyka ,jest w stanie wypatrzeć ewentualnie wyczuć na drugim końcu pola faceta z patykiem :crazyeye:i pędzić do niego z szybkością światła :mad:to widok patyków raczej mną trząsa :razz: .

Posted

część go zna :diabloti: ale nie wszyscy -najgorzej jak młody leci do faceta który akurat ma patyk w gorze i synuś zawisa na tym patyku /chyba ze zle wyceluje i zawiśnie na kurtce lub rączce/jak na zdjęciu poniżej

Posted

[quote name='Ewa-Jo']część go zna :diabloti: ale nie wszyscy -najgorzej jak młody leci do faceta który akurat ma patyk w gorze i synuś zawisa na tym patyku /chyba ze zle wyceluje i zawiśnie na kurtce lub rączce/jak na zdjęciu poniżej

Fota boska! Ja musze uważać na Idę, bo ona podobnie szuka kijaszków wszędzie...tudzieć dzieciom chętnie wszystko kijopodobne zabiera:diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']część go zna :diabloti: ale nie wszyscy -najgorzej jak młody leci do faceta który akurat ma patyk w gorze i synuś zawisa na tym patyku /chyba ze zle wyceluje i zawiśnie na kurtce lub rączce/jak na zdjęciu poniżej

znaczy ze josh dalej w formie :evil_lol:

Posted

RagA napisał(a):
NB - Agar w gotowosci biegu za kijem :eviltong: dlatego taka postawa hihihi

hiii ale teraz nie jest gotowa ? Mam nadzieję, z ewylegiwuje się w ciepłum foteliku :razz:

Posted

a my mamy "wiosne" przez pare dni slonko swiecilo a blota po kolana bylo;/ a dzisiaj jakos pochmurno i chyba deszcz padal.. bo po 4 rano przed domem czesc wejscia byla sucha.. tj ta pod dachem i blisko domu a reszta mokra (Cek musial wyjsc wiec wiem;p)

(ajj z panci sie grubas zrobil jak i z Alfiski.. a na lato znowu schudniemy.. lol-tylko Cek trzyma forme hahaha)

Posted

Dwie poczwarki- moja surikatka i kolega Vampicek (vampir z mokropeske zahrady bodajże):evil_lol:

pozdrowienia dla szajbniętych wONków:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...