saJo Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 asher napisał(a):Iiii tam, nie wiesz, co dobre :evil_lol: Nie nawidze zimy, bo na sniegu nie da sie trenowac pozadnie :obrazic:
asher Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 saJo napisał(a):Nie nawidze zimy, bo na sniegu nie da sie trenowac pozadnie :obrazic: Tiaaa :lol: za to w błocie po łydki trenuje się po prostu super :diabloti::lol:
saJo Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 'Olsztyna pagorkowaty jest, wiec woda spywa i na gorce nie ma blota :eviltong: a snieg jest wszedzie, i na gorkach i w dolkach :eviltong: Poza tym, sa tereny trawiaste, na ktorych tez bloto sie nie robi :eviltong: a snieg bedzie lezal na kazdym terenie, czy trawiasty, czy nie trawiasty :eviltong:
asher Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 saJo napisał(a):a snieg bedzie lezal na kazdym terenie, czy trawiasty, czy nie trawiasty :eviltong: A od czego łopaty? :razz: Toż to znakomita rozgrzewka przed treningiem :evil_lol: Zwiewam, bo się wkurzy i mnie zbanuje :evil_lol: :scared:
lisica Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='AnetaW']Przedstawiam mojego Baskisia. :crazyeye:w pozytywnym wydaniu, ależ ma magiczną pyszczałkę.Rewelacja:loveu:
arrakis Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 AnetaW - ale Baksik ma piękne kolory:loveu: Oglądając zdjęcia waszych pociech ( szczególnie tych rodzaju męskiego;)) naszła mnie pewna refleksja, a mianowicie, że moja sunia ma chyba za bardzo rozrośniętą ( jak na samiczkę) klatę:oops:.Kurcze, jakby to był inny ( dwunożny) gatunek to miałaby powód do dumy w tych "rejonach":cool3:
AnetaW Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ma magiczną pyszczałkę. On cały magiczny...:evil_lol: Właśnie odnalazłam więcej fotek :multi: Tutaj maleństwo pierwsze chwile w domu (3 miesiące) Podrostek (7 miesięcy) Poważny wujek (1 rok) I teraz (2 lata) Arrakis - bo Twoja sunia to dorodna samica a nie "samiczka" ;) Kiedyś jak Baskil był jeszcze taki podrostek-chuderlaczek pewien Pan do mnie podszedł i mówi - Piękna suka. Ja - To nie suka, to pies. A on - Szkoda, gdyby był suką to byłby ładny :evil_lol:
arrakis Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 A co, jak pies to nie może być ładny:crazyeye:? Facet się nie zna. Widzę że macie bardzo praktyczne obicie sofy - kłęby sierściuchy się nie czepiają:evil_lol: A kto to obok Baskila:cool3:?
asher Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 AnetaW napisał(a):Kiedyś jak Baskil był jeszcze taki podrostek-chuderlaczek pewien Pan do mnie podszedł i mówi - Piękna suka. Ja - To nie suka, to pies. A on - Szkoda, gdyby był suką to byłby ładny :evil_lol: :crazyeye: No miły pan, nie ma co :lol: Baskil jest cudny!!! :loveu: arrakis napisał(a):A kto to obok Baskila:cool3:? Licho :evil_lol: Choć w sumie licho wie... :evil_lol:
sugarr Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Czy ktoś mógłby mi polecić hodowle ON w Krakowie(i okolicach)? Znajomi rozglądają się za psiakiem dla siebie, a że im wszystko jedno czy rodowodowy czy nie, to staram się im za wszelką cenę znaleźć dobrą hodowlę zanim kupią psiaka na bazarze. Jeżeli to byłoby reklamowanie to bardzo proszę o namiary na pw :)
anika00 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Witam. Chcę przedstawić swoją 8-miesięczną owczareczkę Zorkę: - tu ma 2,5 miesiąca - reszta zdjęć jest aktualna Tak się prezentuje moja sunia :-)
anika00 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Upsss....coś mi się chyba nie udało :/ To jeszcze raz: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2a85d9a2de858b13.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d5feca26d174f347.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8f13001bdfbda235.html Ciekawe jak to będzie tym razem ...
mimoza Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Pozwoliłam sobie na przekonwertowanie zdjęć anika00 :loveu:
mimoza Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 a czytałas priva ode mnie? Czyli prywatną wiadomość? ;)
anika00 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 mimoza napisał(a):a czytałas priva ode mnie? Czyli prywatną wiadomość? ;) Yyyy, no tak, teraz przeczytałam. Ależ ze mnie gapa :oops: Dzięki, mam nadzieję że kiedyś sama zacznę sobie radzić ;-)
anika00 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Jak tu się nie denerwować?? Wrrrr... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9982cc65efb83a9b.html Nie umiem inaczej :angryy:
anika00 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ostatni raz, jeśli i tym razem się nie uda....nie zobaczycie zdjęć. (hmm...to brzmi jak jakaś kara dla was, nie wiem tylko za co ;-)) Poddaję się!!!
BlackSheWolf Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 hihi jaki Satusia na ostatniej fotce ma ładny szaliczek :D
14ruda Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Foty zdziesiejszego przemokrego deszczowego spaceru.Jakość straszna,bo my nie umiec jeszcze obsługiwac tego sprzeta.A poza tym lalo i rączki mieliśmy skostniałe:)
Recommended Posts