lisica Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Młotkowski,lekutko jesiennie O co chodzi z jego przednimi łapami,od nadgarstków,dlaczego mu idą na zewnątrz ?
ayshe Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 waski przod,francuz....troszku ciezki i duzy chlopczyk.;)
lisica Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ayshe napisał(a):waski przod,francuz....troszku ciezki i duzy chlopczyk.;) Kurde jak się go zmoczy to skóra i kości:crazyeye:.Waga tera 41,5 kg, a jak by miał szerszą klatę, to co łapy sie naprostują ?
Luzia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Mi najbardziej podoba się ten 3 od końca :loveu::loveu: Z resztą wszystkie są Boskie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
ayshe Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 lisica-jestem padneita wiec neiprecyzyjna.teraz waga to drugorzedna sprawa.francuz moze byc wrodzony ale tutaj raczej wynika z tego ze rosl b.szybko i siadly mu srodrecza.
Nanami Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Francuza u dorosłego psa nie da sie zbytnio skorygować. Przyczyna moga byc tez sliskie nawierzchnie, zwłaszcza schody, w całym domu w okresie wzrostu szczeniaka.
lisica Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 No śliskich powierzchni to on nie miał, bo wszędzie wykładziny i dywany,a zaczęło to się pojawiać coś jak rok skończył ale tera to widać więcej. Do 4,5 mieś był noszony na rękach,w dół i górę. Myślę ze za szybko rósł, no i nie do końca związana klata
jfn Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ayshe napisał(a):nie.optyczne poglebi ja. No to diupa. :-(:-(:-(
lisica Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ano diupa,a czy to psowego boli? A żeby offa nie było to portretowo, Młotkowski
ayshe Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 nieeee.no jak ma bolec?boli uraz,stan zapalny ale nei budowa[noo czasem boli,mnie np.emocjonalnie boli moja budowa ale np.chita swoim pbrzydactwem aaabsolutamente sei nie przejmuje:evil_lol:]
lisica Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No to jak nie boli to jest ok. to nie pies hodowlany,więc może sobie takie wady mieć, a za to ma fajne ryło:cool3:.A czy sport nie pogłębi takiej wady?:oops: A coby OFF -a nie było,to Młotkowski z zadumie ,nie wiadomo nad czym Czego Ty kurna ode mnie chcesz ??????
LAZY Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 I my mamy kilka fot, kiepskich bo z telefonu (brak aparatu!!!:placz:). A tak pięknie Idusia na mnie patrzy!:multi: A tak śpimy:)
arrakis Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='marmara_19'] :crazyeye:Cekin umie latać? Fajne to zdjęcie Alfy- jej fryzura to dar natury czy jej trochę trymerkiem "pomagasz":cool3:? Lisica, fajne tam plenery macie
marmara_19 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 to jej naturalny fryz;) trymerkiem to jej tulow robie itp.. ale glowe zawsze zostawiam.. chcoiaz trymerek sie ztepil nam;/ msuze nowy jakis kupic i ja wystrzyc;p bo cos obrosla kudlami;p
asher Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='marmara_19']chcoiaz trymerek sie ztepil nam;/ msuze nowy jakis kupic i ja wystrzyc;p bo cos obrosla kudlami;pHahaha, Marmara, dobry trymer, to własnie tępy trymer :lol: Bo w przeciwnym razie ucina włos, a nie wyrywa. Jeśli nie zalezy ci na trymowaniu sensu stricte, to chyba lepiej przejechac Alfę maszynką - mniej zachodu ;) A w ogóle to muszę powiedzieć, że Alfa mnie zauroczyła :loveu: Lazy, buziak w nochal dla Idy! Lisica, jeśli Młotkowskiemu te nadgarstki siadły dopiero niedawno, to spróbuj suplementacji - takiej, jak ogólnie na stawy (glukozamina, chondroityna, kolagen, wit. C, itp.) tylko w większych dawkach. Zbadaj mu też stosunek wapnia do fosforu we krwi, bo może cos jest nie tak i trzeba zadziałac też od tej strony. Ja widywałam psy z o wiele gorszymi nadgarstkami, takie, które praktycznie na łokciach chodziły :shake: I udawało się je z tego wyprowadzić. Wiadomo, idelanie nie było, ale poprawa była naprawdę uderzająca!
marmara_19 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 dzieki Asher:D hmm my mamy abdziewiasty trymer. i on wlasnie lepiej lapal i odrobine zcinal jej te kudly.. fajnie to sklo;p ostatnio to ja nozyczkami przystrzyglam a reszte trymerem dorownalam;)narazie ja zostawiam.. ale jak sie zacznie paksudna pogoda czy zima to jesdnak bede jej chciala kudelki wyronac.. bo wtedy mnij jej sie grudek lodu bedzie przyczpiac itp;p
paruzzo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Oto Nugat (w grudniu 2 lata) - fotki ze spaceru przed chwila :) Troche ciezko jednoczesnie rzucac pilke i zdazyc cyknac fotke, ale probowalem:evil_lol:
lisica Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dzieki Asher,:loveu: Mam nawet te preparaty, bo wcześniej podawałam,a potem wet powiedział że przy HD"A",nie ma takiej potrzeby marmara_19 Alfa, ma najzabawniejszą fryzurkę ze wszystkich mi znanych psów, nie mówię o tych rasowanych:lol:
LAZY Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Idowy nochal wycałowany! Asher...odezwij się do mnie w sprawie tego frontline'a!
Recommended Posts