Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
waski przod,francuz....troszku ciezki i duzy chlopczyk.;)

Kurde jak się go zmoczy to skóra i kości:crazyeye:.Waga tera 41,5 kg, a jak by miał szerszą klatę, to co łapy sie naprostują ?

Posted

Mi najbardziej podoba się ten 3 od końca :loveu::loveu: Z resztą wszystkie są Boskie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

lisica-jestem padneita wiec neiprecyzyjna.teraz waga to drugorzedna sprawa.francuz moze byc wrodzony ale tutaj raczej wynika z tego ze rosl b.szybko i siadly mu srodrecza.

Posted

Francuza u dorosłego psa nie da sie zbytnio skorygować. Przyczyna moga byc tez sliskie nawierzchnie, zwłaszcza schody, w całym domu w okresie wzrostu szczeniaka.

Posted

No śliskich powierzchni to on nie miał, bo wszędzie wykładziny i dywany,a zaczęło to się pojawiać coś jak rok skończył ale tera to widać więcej. Do 4,5 mieś był noszony na rękach,w dół i górę. Myślę ze za szybko rósł, no i nie do końca związana klata

Posted

nieeee.no jak ma bolec?boli uraz,stan zapalny ale nei budowa[noo czasem boli,mnie np.emocjonalnie boli moja budowa ale np.chita swoim pbrzydactwem aaabsolutamente sei nie przejmuje:evil_lol:]

Posted

No to jak nie boli to jest ok. to nie pies hodowlany,więc może sobie takie wady mieć, a za to ma fajne ryło:cool3:.A czy sport nie pogłębi takiej wady?:oops:
A coby OFF -a nie było,to
Młotkowski z zadumie ,nie wiadomo nad czym

Czego Ty kurna ode mnie chcesz ??????

Posted

I my mamy kilka fot, kiepskich bo z telefonu (brak aparatu!!!:placz:).

A tak pięknie Idusia na mnie patrzy!:multi:

A tak śpimy:)

Posted

[quote name='marmara_19']

:crazyeye:Cekin umie latać?
Fajne to zdjęcie Alfy- jej fryzura to dar natury czy jej trochę trymerkiem "pomagasz":cool3:?

Lisica, fajne tam plenery macie

Posted

to jej naturalny fryz;) trymerkiem to jej tulow robie itp.. ale glowe zawsze zostawiam.. chcoiaz trymerek sie ztepil nam;/ msuze nowy jakis kupic i ja wystrzyc;p bo cos obrosla kudlami;p

Posted

[quote name='marmara_19']chcoiaz trymerek sie ztepil nam;/ msuze nowy jakis kupic i ja wystrzyc;p bo cos obrosla kudlami;pHahaha, Marmara, dobry trymer, to własnie tępy trymer :lol: Bo w przeciwnym razie ucina włos, a nie wyrywa. Jeśli nie zalezy ci na trymowaniu sensu stricte, to chyba lepiej przejechac Alfę maszynką - mniej zachodu ;)
A w ogóle to muszę powiedzieć, że Alfa mnie zauroczyła :loveu:

Lazy, buziak w nochal dla Idy!

Lisica, jeśli Młotkowskiemu te nadgarstki siadły dopiero niedawno, to spróbuj suplementacji - takiej, jak ogólnie na stawy (glukozamina, chondroityna, kolagen, wit. C, itp.) tylko w większych dawkach. Zbadaj mu też stosunek wapnia do fosforu we krwi, bo może cos jest nie tak i trzeba zadziałac też od tej strony.
Ja widywałam psy z o wiele gorszymi nadgarstkami, takie, które praktycznie na łokciach chodziły :shake: I udawało się je z tego wyprowadzić. Wiadomo, idelanie nie było, ale poprawa była naprawdę uderzająca!

Posted

dzieki Asher:D hmm my mamy abdziewiasty trymer. i on wlasnie lepiej lapal i odrobine zcinal jej te kudly.. fajnie to sklo;p ostatnio to ja nozyczkami przystrzyglam a reszte trymerem dorownalam;)narazie ja zostawiam.. ale jak sie zacznie paksudna pogoda czy zima to jesdnak bede jej chciala kudelki wyronac.. bo wtedy mnij jej sie grudek lodu bedzie przyczpiac itp;p

Posted

Oto Nugat (w grudniu 2 lata) - fotki ze spaceru przed chwila :)

Troche ciezko jednoczesnie rzucac pilke i zdazyc cyknac fotke, ale probowalem:evil_lol:

Posted

Dzieki Asher,:loveu:
Mam nawet te preparaty, bo wcześniej podawałam,a potem wet powiedział że przy HD"A",nie ma takiej potrzeby
marmara_19
Alfa, ma najzabawniejszą fryzurkę ze wszystkich mi znanych psów, nie mówię o tych rasowanych:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...