mimoza Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Bardzo bardzo fajne fotki, tylko jakoś tak nostalgią, nie wiedzieć czemu, powiało... szkoda, że lato się skończyło...
mch Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ale to ujęcia z wczoraj znaczy z 10-10 :cool3: . mam nadzieje ze jeszcze pare dni dzieki słonku bedziemy mogli poszalec nad wodą i w wodzie .
mimoza Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja się domyślam, że to aktualne zdjęcia, ale wiesz, my z Wawy, to jeziora oglądamy prawie wyłącznie w czasie wakacji. I stąd to skojarzenie:lol:
asher Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Hahaha, mnie też się wakacyjnie - pocztówkowo skojarzyło :lol: To chyba oznacza, ze powoli staję się "rodowitą" warszawianką? :evil_lol:;)
arrakis Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jesienna onka - kameleonka. Jeszcze tylko głowę liśćmi przykryć i całkowicie wtopi sie w tło:lol:
nenemuscha Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No a tu oczekiwane foteczki..każdego maluszka z osobna Revolta-dziewczynka która u nas zostanie Druga wilczasta panienka Czarny piesek Podpalany chłopczyk No i czterech wilczastych kawalerów
arrakis Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Na razie to jeszcze słodkie klusie i spokojnie "pozują", ale za kilka tygodni to nadążyć za nimi nie będzie można:evil_lol:.Czarny szczeniak rules:thumbs:
ayshe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 a mi sie z chlopcow podoba najbardziej przedostatni chlopczyk
nenemuscha Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Mnie prawdę mówiąc najbardziej urzeka czarny chłopiec..może bo jeden..
ayshe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 no bo czarny:evil_lol:. fajnie ze zostaiwacie suczke.:multi:.znaczy sie chcesz ciagnac ddry:loveu:
nenemuscha Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Hm...nie wiedziałam że zostałas jasnowidzem:lol:ale cóz tak!!!!!!!!!! Miłego wyjazdu!!!!!
mimoza Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dlaczego ayshe jest jasnowidzem? Bo wie, że zostawiacie suczkę? Bo, ze suńka z wami zostaje, to napisałaś pod jej uroczym zdjęciem ;)
ayshe Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 nenemuscha napisał(a):Hm...nie wiedziałam że zostałas jasnowidzem:lol:ale cóz tak!!!!!!!!!! Miłego wyjazdu!!!!!dzieki.oby byl mily;):evil_lol:.bo watpie.:diabloti:. bardoz sie ciesze ze chcesz ciagnac ddry i to czyste.:loveu:
jfn Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Czarny klusek... przesłodki hipcio :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
asher Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ayshe napisał(a):bardoz sie ciesze ze chcesz ciagnac ddry i to czyste.:loveu: Ale przecież Joleen nie jest DDRem? Więc szczeniaki nie są "czystymi" DDRami? Ayshe, a czemu ten konkretny psiak jest twoim faworytem? Na co się patrzy u takich maleństw, widząc je na dodatek na fotkach, na których nie widać całej sylwetki? Chodzi o głowę? Sorki za takie laickie pytania :oops:
ayshe Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 nie jest ddrem?hmmm.to widac mi sie cos pokrecilo.:oops: nie iwem asher dlaczego podoba mi sie akurat ten szczenior;)
asher Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ayshe napisał(a):nie jest ddrem?hmmm.to widac mi sie cos pokrecilo.:oops: Na stronie www Nenemuszy jest napisane, że Joleen jest z linii zachodnioniemieckich, a tatuś DDR. Wiesz, ja się na liniach kompletnie nie wyznaję, stąd moje pytanie. Myślałam, że może ojciec decyduje o linii szczeniaków. Ale wolałam spytać. ayshe napisał(a):nie iwem asher dlaczego podoba mi sie akurat ten szczenior;) Rozumiem, po prostu miłośc od pierwszego wejrzenia :lol: A ja w głowę zachodziłam, co można na takiej fotce dojrzeć :oops::lol: Oprócz tego, że kluski strasznie słodkie są, oczywiście :loveu::loveu::loveu:
ania skala Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 CZEŚĆ wszytkim pozdrawiam cały wroclaw i wystawcow a tu macie moją strone:lol: www.anroberta.com.pl tu są moje zdjęcia:p
ania skala Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 AYSHE jak cie widzialam na zdjęciach z twojimi piurami to odrazu mie sie moczydlo przypomnialo fajne czasy!!!:lol:
ayshe Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 aniu-ja tez pamietam.wprawdzie mam juz skleroze ale pamietam:p.dwie papuzki nierozlaczki ty z elza i paulina z bejem.mam jeszcze zdjecia.prehistoria.:evil_lol:
ania skala Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 OLA MASZ pozdrowienia z wawy ;) fajne szczeniorki hahaha pozdrawiamy a i r majewscy.
Recommended Posts