Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No to proszę obiecane foteczki z pierwszego dnia życia..
Jolka z jeszcze 6 maluszków

Taka mała a juz mamuśce na głowe włazi..

No i portreciki..
Najpierw nasz czarnuszek

i wilczasty baraciszek..

Posted

Ja chciem jedną taką małą "foczkę" :loveu::loveu::loveu: Obiecuję, że będę się grzeczna i będę się nią dobrze zajmować...

Posted

Jej, jakie slicznosci :loveu::loveu::loveu:No zakochałam sie w tych szczurko-foczkach :loveu:
Wierzyc mi sie nie chce, ze takie byczki jak nasze tak kiedys wygladały :lol:;)słodkosci jak nic!!!

Posted

nenemuscha- dzieciaczki są piękne, ja skłaniam się do porównania ich na razie do krecików, a że na czeskim "Krtku" się wychowałam, to porównanie jest komplementem, oczywiście :loveu::loveu::loveu:

Posted

sorka za te chrumole ale to se wzgledu tez na dzwieki ktore takie grzdyle wydaja.mnie ot sie zawsze kojarzylo ze stadkiem zadowolonych z siebie ..warchlaczkow spiacych przy cycach:evil_lol:.tragedia jest dopiero jak sie gdzies odpelzne i wtedyjest tragedyyyjaaa:lol:.moim zdaniem to tragedyja jest zakoncozna wyrzutem do mamuski ze tak wolno zareagowala;).

Posted

Aaaaaaa, jakie kluskiiii :loveu::loveu::loveu:
Nenemusha, gratulacje dla mamy i dla akuszerów!
Niech się zdrowo chowają!!!!! :drinking:

Posted

nenemuscha gratulacje dla mamuśki pociechy z malusich pracusiów

A tera mój,nenemuscha widziała go na zywca we Wrocku na wystawie, to wie jaki to gigant, a ci co nie widzieli, to tak dla informacji,mąż ma 176 cm wzrostu

Posted

Ale słodkie słodkości:loveu:( i to się tyczy wszystkich pokazanych na fotkach gatunków:p).Widać ,że sunia czuje komfortowo wśród "swoich".

Posted

dominosx ,odpowiadam dopiero teraz ,z przewodnictwem nie mam problemu :lol:
dwa srodkowe psy(Arsa i Baru) maja ta sama matke ,roznych ojcow i Majka i Dick tez maja wspolna matke i roznych ojcow .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...