Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Acha zapomniałam powiedzieć że wszystkie wasze pieski są piękne nie moge się napatrzeć.Uwielbiam oglądać zdjecia owczarków i często to robie .:crazyeye:

Posted

asiulaw75, pomiędzy nawiasami z img, tam, gdzie masz link, to już nie ma img=

wklejsz z imageshack.us ostatni link, tam, obok którego napisane jest Direct link to image

Guest monia3a
Posted

W końcu się uda;) ja też pierwszym razem miałam kłopot ze wstawianiem fotek :evil_lol: Trzymam kciuki za powodzenie i czekam na foteczki :p

Posted

Oj tak, ten dołek jest jego ulubionym miejscem :loveu: kopie go juz jakis rok z tym że takich dołków wykopał kilka na swojej polance. Najbardziej lubi podkopywać kamienia, którego wżuca sobie do dziury i kopie...:evil_lol:

Posted

"Zakochana para", albo "Wilki we mgle" ;)

My już dawno sie tu nie pokazywaliśmy. Ale w sobotę odwiedziła nas Ka-ka z aparatem, więc trzeba było wykorzystać okazję.

Moje dwa szczęścia :loveu:

I Sabina z pańcią, czyli buzi buzi :buzi:

A tu Sabinka z pańcią i głupią miną :evil_lol:

Posted

A ten krótkowłosy ma śliczny biały krawacik :loveu:

Posted

No kawał chłopaka ze spydera, w jakim on teraz wieku jest? Ale miny takiej super szczęsliwej to w kagańcu nie ma, bidulek. Mój też tak patrzy i prosi, żebym go oswobodziła :evil_lol: Z drugiej strony, jak zakładam kaganiec, to ludzie się rozstępują, bo myślą, że Balto to straszny agresor musi być :p Agresywnie liże twarze... :cool1:

Posted

mimoza napisał(a):
No kawał chłopaka ze spydera, w jakim on teraz wieku jest? Ale miny takiej super szczęsliwej to w kagańcu nie ma, bidulek. Mój też tak patrzy i prosi, żebym go oswobodziła :evil_lol: Z drugiej strony, jak zakładam kaganiec, to ludzie się rozstępują, bo myślą, że Balto to straszny agresor musi być :p Agresywnie liże twarze... :cool1:

hahaha...to tak jak Ida! Ona chętnie zalizałaby na śmierć każdego kto tylko na nią miło spojrzy...a nie daj Boże jak się odezwie! Mamuśka trzyba na niego skoczyć i dac mu buzi, bo tak się prosi!!!:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...