LAZY Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Troszkę przeszkód Niestety mojemy mezowi nie udało sie uchwycic Idy w locie! Nadal maszerujemy Ida siedzi i patrzy czemu mąz tym razem się z nią nie bawi, tylko robi foty;) Dalszy ciąg toru (taki dosyć fajny tor agility mamy w Szczecinie na wybiegu dla psów)
LAZY Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Kładka Lewa częsć psa:) Prawa część psa:) A tu trochę fotek z szaleństw dziewczynki
LAZY Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ostry zakręt! Przednie łapki pod siebie:) Tutaj Ida wykonywała obrót wokół własnej osi A tutaj slalom
Zołza Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='mimoza'] ' balto :loveu: ale oczywiscie chlopak musi miec wszystko pod kontrola, czyli patyczek na wszelki wypadek trzymamy pod łapą :evil_lol:
mimoza Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Zołza napisał(a):balto :loveu: ale oczywiscie chlopak musi miec wszystko pod kontrola, czyli patyczek na wszelki wypadek trzymamy pod łapą :evil_lol: he he, chłopak przed wyjazdem nie pozwalał innym ludziom dotykać JEGO rzeczy. Na szczęście na wyjeździe nauczył się, że inni ludzie jak wyciągają patyk z pyska to nie dlatego, że sami chcieliby go pomemłać, tylko będą rzucać. No a jak rzucają to fajni są i im patyk odda. Niestety dalej nie chce się dzielić z innymi psami. Ale mam nadzieję, że i to kiedyś wypracujemy :lol: Lazy, bardzo fajne masz suczydło, widać, że żywe srebro z niej :razz: A wieku niemowlęcym po prostu cudo, teraz też oczywiście, choć już inaczej :cool1:
LAZY Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ida to baaardzo zywiołowa suka! Gdyby jej stawy były na 6 a nie na 4 to na bank startowałybyśmy w agility, bo ona od małego bardzo chętnie szaleje na torze. Widzę, że Twój niunio tak samo patyczkowy jak Ida. Jedyna różnica tylko w tym, ze Ida ludziom zawsze oddawała (jak ktoś umiał odebrać:diabloti: ), natomiast psu nawet za szczeniaka nie dała sobie nic odebrać, taki z niej diabełek!:evil_lol:
lisica Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Hamraty cyklicznie coś w ryju nosi, nikt mu tego nie zlecił sam sobie wziął
LAZY Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 To chyba DONkowa przypadłość to zbieranie smieci! Ida wiecznie z ulicy coś zbiera i nosi w pysku:lol:
Saba Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 LAZY napisał(a): Każdy spacer to troszke pracy, bo tylko to jest sunie w stanie zmęczyc Najlepszą nagrodą za ładne ćwiczenie jest rzut piłki. Smakołyki nigdy Idy nie pociągały :loveu: Szkoda tylko że agility nie może trenować :-(
elapieczus1 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 święta tacja bo Spajder też znajdzie coś sobie do noszenia:)
arrakis Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Witamy zacnych owczarkarzy.Obserwujemy z psicą forum już od dłuższego czasu, najwyższa pora się ujawnić.Oto moja kluseczka ( a raczej chudzielec ) - ośmiomiesięczna Kama
marmara_19 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 fajna sunka:) ma fajna zgrabna sylwewtke.. co u suk nie ejst zcesto.. tzn chodzi mi juz nie o to, ze szzcupla ale, ze noo fajna jest a suki mi sie przewaznie nie podobaja;)
asher Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witaj Arrakis :hand: Sunia bardzo ładna :loveu: Napiszesz z jakiej hodowli i po jakich rodzicach? :cool3:
arrakis Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kamciuch jest ze "Szklanej Groty", takiej małej hodowli w Krośnie.Tata to Pico z Kojca Elbikame, a mamuśka to Celina Szklana Grota. Roodzice dość przecięntni, ale fajne dzieciaki dają (takie z charakterkiem).A wygląd to pewnie w spadku po dziadku:lol:
asher Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wiesz, ja nie jestem znawczynią ON, ale Twoja sunia naprawdę mi się podoba :loveu:
arrakis Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dzięki, ale mam nadzieję że niedługo pokarze że w głowie też coś ma - najlepiej na egzaminie PT.
mch Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 a jak zwykle hurtowo źaba w uroczym wydaniu próba ustawienia na owczarka oba moje małpiszony maluchi ruda źaba notorycznie wylizujący klarce dziurawe ucho (miala starcie z sunią w pracy ,niestety chyba to decydujące o wojnie na zawsze) cala nasza piątka źaba wykorzystujacy male dziecko oba moje osobiste kochane futra i na koniec futra asystujące dziadkowi na spacerze , widac tez trzecie futro ,które spaceruje na kolanach .
mimoza Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 mch, jak zwylke piękne zdjęcia pięknych psów :loveu: Nie dałam rady wysłać, ale obiecuję to załatwić jutro... :oops:
arrakis Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 mch, Widzę, że źaba to amator "zagryzania" wody;).Fotki śliczne i piesie na fotkach też:loveu:
asiulaw75 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 :Dog_run: a oto mój Filipek ma 2 lata i jest bardzo nadpobudliwy wszędzie go pełno.Uwielbia zabawę na świeżym powietrzu a najbardziej kocha kompiele w jeziorze.
asiulaw75 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Witamy wszystkich:bye: jestesmy nowi na forum i dopiero poznajemy zasady i troszke przez to się motamy. Bardzo cieszę się że poznałam tu tylu miłośników ONków bo sama bardzo kocham pieski a szczególnie tą rasę. Jak rozgryzę to to wkleje więcej fotek mojego Filipa.
Szira/Gosia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 asiulaw75 napisał(a)::Dog_run: a oto mój Filipek ma 2 lata i jest bardzo nadpobudliwy wszędzie go pełno.Uwielbia zabawę na świeżym powietrzu a najbardziej kocha kompiele w jeziorze. Filipek jest słodki:loveu: Czekamy na więcej zdjęć:lol:
mimoza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 asiulaw75, wysłałam ci na priv instrukcję wstawiania zdjęć. Oczywiście zrobiłam to wyłącznie z egoistycznych pobudek, bo chcę zobaczyć więcej zdjęć :diabloti:
asiulaw75 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [img=http://img524.imageshack.us/img524/9199/fipidq9.th.jpg]" class="ipsImage" alt=""> troche mi zeszło ale chyba się udało.:multi:
Recommended Posts