Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Troszkę przeszkód

Niestety mojemy mezowi nie udało sie uchwycic Idy w locie!

Nadal maszerujemy

Ida siedzi i patrzy czemu mąz tym razem się z nią nie bawi, tylko robi foty;)

Dalszy ciąg toru (taki dosyć fajny tor agility mamy w Szczecinie na wybiegu dla psów)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mimoza']

'

balto :loveu:
ale oczywiscie chlopak musi miec wszystko pod kontrola, czyli patyczek na wszelki wypadek trzymamy pod łapą :evil_lol:

Posted

Zołza napisał(a):
balto :loveu:
ale oczywiscie chlopak musi miec wszystko pod kontrola, czyli patyczek na wszelki wypadek trzymamy pod łapą :evil_lol:

he he, chłopak przed wyjazdem nie pozwalał innym ludziom dotykać JEGO rzeczy. Na szczęście na wyjeździe nauczył się, że inni ludzie jak wyciągają patyk z pyska to nie dlatego, że sami chcieliby go pomemłać, tylko będą rzucać. No a jak rzucają to fajni są i im patyk odda. Niestety dalej nie chce się dzielić z innymi psami. Ale mam nadzieję, że i to kiedyś wypracujemy :lol:

Lazy, bardzo fajne masz suczydło, widać, że żywe srebro z niej :razz: A wieku niemowlęcym po prostu cudo, teraz też oczywiście, choć już inaczej :cool1:

Posted

Ida to baaardzo zywiołowa suka! Gdyby jej stawy były na 6 a nie na 4 to na bank startowałybyśmy w agility, bo ona od małego bardzo chętnie szaleje na torze.
Widzę, że Twój niunio tak samo patyczkowy jak Ida. Jedyna różnica tylko w tym, ze Ida ludziom zawsze oddawała (jak ktoś umiał odebrać:diabloti: ), natomiast psu nawet za szczeniaka nie dała sobie nic odebrać, taki z niej diabełek!:evil_lol:

Posted

LAZY napisał(a):

Każdy spacer to troszke pracy, bo tylko to jest sunie w stanie zmęczyc

Najlepszą nagrodą za ładne ćwiczenie jest rzut piłki. Smakołyki nigdy Idy nie pociągały

:loveu:

Szkoda tylko że agility nie może trenować :-(

Posted

Witamy zacnych owczarkarzy.Obserwujemy z psicą forum już od dłuższego czasu, najwyższa pora się ujawnić.Oto moja kluseczka ( a raczej chudzielec ) - ośmiomiesięczna Kama

Posted

fajna sunka:) ma fajna zgrabna sylwewtke.. co u suk nie ejst zcesto.. tzn chodzi mi juz nie o to, ze szzcupla ale, ze noo fajna jest a suki mi sie przewaznie nie podobaja;)

Posted

Kamciuch jest ze "Szklanej Groty", takiej małej hodowli w Krośnie.Tata to Pico z Kojca Elbikame, a mamuśka to Celina Szklana Grota. Roodzice dość przecięntni, ale fajne dzieciaki dają (takie z charakterkiem).A wygląd to pewnie w spadku po dziadku:lol:

Posted

a jak zwykle hurtowo
źaba w uroczym wydaniu

próba ustawienia na owczarka

oba moje małpiszony

maluchi

ruda

źaba notorycznie wylizujący klarce dziurawe ucho (miala starcie z sunią w pracy ,niestety chyba to decydujące o wojnie na zawsze)

cala nasza piątka

źaba wykorzystujacy male dziecko

oba moje osobiste kochane futra

i na koniec futra asystujące dziadkowi na spacerze , widac tez trzecie futro ,które spaceruje na kolanach .

Posted

:Dog_run:
a oto mój Filipek ma 2 lata i jest bardzo nadpobudliwy wszędzie go pełno.Uwielbia zabawę na świeżym powietrzu a najbardziej kocha kompiele w jeziorze.

Posted

Witamy wszystkich:bye: jestesmy nowi na forum i dopiero poznajemy zasady i troszke przez to się motamy. Bardzo cieszę się że poznałam tu tylu miłośników ONków bo sama bardzo kocham pieski a szczególnie tą rasę. Jak rozgryzę to to wkleje więcej fotek mojego Filipa.

Posted

asiulaw75 napisał(a):
:Dog_run:
a oto mój Filipek ma 2 lata i jest bardzo nadpobudliwy wszędzie go pełno.Uwielbia zabawę na świeżym powietrzu a najbardziej kocha kompiele w jeziorze.

Filipek jest słodki:loveu:
Czekamy na więcej zdjęć:lol:

Posted

asiulaw75,
wysłałam ci na priv instrukcję wstawiania zdjęć. Oczywiście zrobiłam to wyłącznie z egoistycznych pobudek, bo chcę zobaczyć więcej zdjęć :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...