saJo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 mch napisał(a):ja ostatnio słuchalam jak pani tlumaczy dziecku , widzisz ida dwa pieski , mamusia i tatus , to czarne duze to mamusia :angryy: , a to rude mniejsze to dziecko :evil_lol: U mnie zawsze jest mamusia z corka :roll: Bols jest mamusia, a Gnojek corka :roll: No teraz niestety Cynia zaburza relacje...
ayshe Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 no takie zycie ze troszke je bardziej widac jak chlopcy sa duuuzi jusz:evil_lol: no a potem z wiekiem jest tam tez duzo tkanki lacznej takze jak sterylizuje sie starszego samca to i tak duzo zostaje.:evil_lol: . gosia-a co ja mam powiedziec?gruba jestem jak beczka[nooo w tym tygodniu pewnie schudne:roll: ]a psy chuuude.to kto im zzera jedzenie?pyza na polskich drozkach czyli ich.
ayshe Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 saJo napisał(a):U mnie zawsze jest mamusia z corka :roll: Bols jest mamusia, a Gnojek corka :roll: No teraz niestety Cynia zaburza relacje...saJo-aaale ludzie sa zarabisci:roflt: :roflt: :roflt: .Gnojek dziewczynka buahahahaha:megagrin: ,bolsik mamuska...:megagrin: :megagrin: :megagrin: ...jesooo nie moooge:grin:
ayshe Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 przod w sumie na dobra,klab jeszcze malusi,ona raczej ma dluzszy niz wyzszy i tak pewnie zostanie ale wyrostki jej sie jeszcze troszke rusza,przydaloby sie krotsze ledzwie ale o tym to wiesz;),ale i tak sie troszke zwiazuje juz,moze wyrasta z fazy jamnika:evil_lol: .tyl ..kosc udowa powinna byc dluzsza i lepiej ustawiona,chilli ma tez gorsza lopatke niz ramie.dobrze ja ustawilas-pod grzbiet i przod bo jakbys ja wyciungnela to siem by porobilo chociaz mozna ja byloby posadzic na kolanach troche ale to by spierniczylo zad.bo ma ktorszy od ledzwi a tu tego nie widac.:evil_lol:
BlackSheWolf Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 a ja wstawie fotki Osko ;) i jak wam sie podoba ;> :D
Czarna_Owieczka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='elapieczus1'] http://img116.imageshack.us/img116/6210/dsc09878mz3.jpg Jaka olśniewająca biel ząbków :p
BlackSheWolf Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 jaki slodki Spajder :D :D :D a jak wam sie podoba Osko ?? noo ;P
Czarna_Owieczka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 butterfly15 napisał(a):a jak wam sie podoba Osko ?? noo ;P Ja już wyrażałam zdanie w galerii, on jest cudowny :loveu::loveu::loveu:
BlackSheWolf Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 hihi dziekuje :D zobaczymy co z tego "kundla" wyrosnie :D
Czarna_Owieczka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Jaki "kundel" toż to taki przystojniak :loveu:
BlackSheWolf Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 no moze i przystojniak :D ale tez diabel wcielony :D kto wstawi jeszcze fotki swojego psiaka ?? no kto ?? :D
Jade_Natalia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja wstawie. Przedstawiam wam moją psice:diabloti: Oto Lady: Tutaj z patyczkiem wpatrzona w dal:P A tutaj portrecik:
KasiaR Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Portrecik Kochana piłeczka :loveu: pobawmy się czymkolwiek
ayshe Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 na zdjeciu z tym "pobawmy sie czymkolwiek"to rrany ale on quantumowaty wyraz ze tak powiem twarzy ma:evil_lol: .aaale juz urosl chloopak. a co do wyrazow...to to tak jak odbieralam fafloskiego i go zobaczylam to szczeka mi opadla i mysle "o kurde balansik ale kimon...no i okazalao sie pozniej ze ma kimona dan alhedy's hoeve w papierdulach:evil_lol:
BlackSheWolf Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 hieh pieeekne fotki :D ooo i widze pileczke ze sznurkiem :D eh... Osko ma na punkcie tej zabawki bzika :D
BlackSheWolf Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 a teraz pare fotek Osko :D a on rosnie i rosnie :D
KasiaR Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Mch , Klarka z piłą wygląda bosko :loveu: a ten czarny mały ONek to kto to... Ile razy patrzę na takie psie głoopawki to chciałabym mieć jeszcze jednego ONka ...
Recommended Posts