Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Inez-Aga napisał(a):
Ayshe proszę o opis. zdjęcie kiepskiej jakości.:oops:

Ayshe chwilowo nie ma dostepu do netu :shake:

Posted

On sie pewnie bidok mysli czemu tak pańciostwo leją się a nie rzucaja patyczków ;) W sumie jakbym widziała moją Kazę w wodzie... Z tym, ze ona jeszcze nurkowac ludzi i szukac na dnie kamyków do wyłowienia.

Posted

[quote name='Nanami']On sie pewnie bidok mysli czemu tak pańciostwo leją się a nie rzucaja patyczków ;) W sumie jakbym widziała moją Kazę w wodzie... Z tym, ze ona jeszcze nurkowac ludzi i szukac na dnie kamyków do wyłowienia.[/quote]
naprawde nurkuje?? i nie przeszkadza jej woda w uszach?? gabro tylko raz zanurzył łeb pod wodę, jeden, jedyny raz. Potem tak trzepał uszami, że myslałam ze mu łeb odpadnie. I więcej tego błędu nie popełnił:razz:

Posted

Nurkuje na płyciznie ma sie oczywiscie... :razz: Tak, ze sam pychol do oczek wsadza. Choc czasem jej sie zdarzy głębiej zanurzyc, ale wtedy po prostu nauczyła sie juz kulić uszy jak najmocniej i nic jej nie cieknie.

Posted

Dla Jogiego woda w jeziorku jest po to by sie ewentualnie napic lub zamoczyc do podbrzusia:p Niestety moj psiak nie umie plywac:placz: a jak nie ma gruntu to szuka dna i nurkuje by sie od niego odbic dlatego pilnuje go by nie probowal plywac.

Posted

alantani, coś mi sie zdaje że te osobniki :loveu:to bracia twojego i przyrodni mojego,jeden to Goran ten drugi nie wiem, ale są prześliczne:loveu:

Były na wystawie we Wrocławiu
A tu mój z chłopem

Posted

[quote name='lisica']alantani, coś mi sie zdaje że te osobniki :loveu:to bracia twojego i przyrodni mojego,jeden to Goran ten drugi nie wiem, ale są prześliczne:loveu:

Były na wystawie we Wrocławiu
A tu mój z chłopem

tak tak, ja jestem z włascicielką Gorana w kontakcie, przysłała mi zdjęcia z wystawy i mówiła ze braciszka jeszcze znalazła jednego, Gonzo ma na imię:p one rzeczywiście misiate takie bardzo i podobne - do siebie, bo do Gabra to jakos mi sie wydaje że nie za bardzo:lol: Może mój pies to jakis podrzutek??:evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...