Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marmara_19 napisał(a):
hihi no to to ja wiem.. ale tego nie widze.. i w tym problem;p ludzie mnie usiwdamiaja w tym, ze psu glowa urosla.. czy w ogole zrobil sie bardziej meski.. i dorosly.. itp itd.. a ja tego nie widze.. hehe
no bo to widac dopiero na zdjeciach np.ja tez mam odruch opadania szczeki jak widze zdjecia z kiedys a obecne moich psow.:-o :roll: :evil_lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no wlasnie...hehehe:evil_lol:.dla mnie zabowski jest na bdb ale jak ja bym sie dorwala do oceny to niewiele psow by zeszlo z doskonala;)

Posted

powiem źabie :lol: , zamerda ogonem na bank ,dla mnie z charakteru jest doskonały , a wygląd nie ma znaczenia wiekszego niz charakter ,ale na kim mam sie uczyc budowy onka ? to u niego widze jak to wszystko pracuje , współgra

Posted

charakter jest najwazniejszy.reszta to pryszcz.ciezko jest zyc z pieknym psem a dooopnym charakterem:roll: .
pomijajac fakt...dla mnie wszystkie onki sa pieeekne:loveu:

Posted

ayshe napisał(a):
no wlasnie...hehehe:evil_lol:.dla mnie zabowski jest na bdb ale jak ja bym sie dorwala do oceny to niewiele psow by zeszlo z doskonala;)

baaaaaaaaaaaaaaardzo żałuję że nie jesteś sędzią w kynologicznym :cool1:

Posted

zdecydowanie wo,proporcjonalny,zwarty,samczy,o bdb kosci,bdb przodzie i tyle,bdb dolna linia.ladny pies ci rosnie.z tak zwartego gnojka wyrasta zawsze klasowy pies.klab mu podejdzie pod gorna linie i bedzie ok.i tak juz ma czym plynac gora.z takim tylem musi miec fajny posuw i katowania daja mu zakres na doskonala dynamike akcji.

Posted

KasiaR napisał(a):
baaaaaaaaaaaaaaardzo żałuję że nie jesteś sędzią w kynologicznym :cool1:

a ja nie.skonczyloby sie to linczem na mnie.juz nie mowie o testach czy egzaminie ipo.:diabloti:

Posted

Dzięki wielkie,choc mam zastzrezenia do twojego rozrysowania przodu...wg mnie ramię wyszło za krótkie i kąt ustawienia ramienia do łopatki jest wiekszy niz 90 stopni.
Ale pozatym sie zgadzam,jak ty to rysujesz?

Posted

no to czas na zemste;)

nenemuscha-mozliwe,sacze sobie borwarka i jestem padnieta.;).poza tym niezbyt mi wychodzi precyzja w paincie.pies ma napewno przod bez przekatowania;).

Posted

gorszy przod od tamtego.troszke go posadzilas-no ale ja dalam tez posadzone zdjecie;) .pewnie troche brylujesz z nim na ringach co?:cool3: .pierwszy mi sie bardziej podoba.

po kim jest chlopczyk[tatus?]

Posted

nenemuscha napisał(a):
Fajne..Mirek mówi po Ando albo z linii Ando?
no.nie da sie ukryc.:evil_lol: .ale to nie byl dobry pomysl krycie ando:shake: .spieprzyl mi charakter.teraz bede dluuugo go wywalac z cwiczaka.no lae coz-pies mnie zachwycal.juz nie.no piekny jest.i co z tego:cool1:. to ostatnie to nie moje -tylko sie u mnie urodzilo.pierwsza suka po ando.druga po duxie della valcuvia-trudno niezauwazyc.obie suki po matce po yasko farbenspiel.

Posted

Wis jest po MArco della Valcuvia i Donnie vom Haus Tchorz(ona jest też matka Odyna).
Co do opisu,to faktycznie powygrywał trochę,przód mu sie poprawia,ale ja tak naprawdę też wolę młodego Quantuma.

Posted

nenemuscha napisał(a):
Fajne..Mirek mówi po Ando albo z linii Ando?
kurna.fajne...no i ...moze cos wiecej?:roll: :evil_lol: .moj typ to taka suka jak laska kirschental:loveu: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...