Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zaje-fajna suka:loveu:,mocna,nie sądzę że średniak,nie po Yasko,na nasze polskie ringi,wysooooka póła, odstasza atmosferka wystawowo-groteskowo-awanturnicza,nie dziwi, brak chęci uczestnictwa w takich teatrach, aczkolwiek niepowiem że,szkoda.
A mój typ to Shadoo, ale pies!!!!!!!!! Bomba

Posted

A ja postanowilam wystawic w tym roku (tzn na dzien dzisiejszy w nastepnym :lol: ) Ksieciunia w weteranach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie bede miala ubaw po pachy, juz znalazlam jelenia do biegania, na szczescie nigdy ONka nie wystawiala, wiec sie naiwna zgodzila :diabloti: Dwie wystawy mam pod nosem, weterany ida gratis, a isc na wystawe i tak musze, bo Gnojkowi trzeba hodowlanke i ch pl skonczyc :cool1:

PS. Ciekawe czy chociaz bardzo dobra dostanie :roll: :loveu:

Posted

No dziewczyna trenuje agility, wiec kondycje w miare ma. Ale bieganie po torze, a bieganie w kolko za ciagnacym psem to zupelnie cos innego :evil_lol: Jeszcze ma nadzieje, ze w weteranach bedzie sama, co by Ksieciunio nie stwierdzil, ze "wystawa, wystawa, ale uswiadomic towarzystow o porzadku panujacym na swiecie trzeba :diabloti: " Na szczescie na olsztynskie wystawy malo onkarzy przyjezdza. I wcale sie nie dziwie...

Posted

czesc wam wasze pieski sa cudne

ja mam 3miesiecznego wilczurka zmieszanego z labradorem chyba...z checia bym wkeila zdjecia zeby ktos ocenil co z tego mojego psiaka wyrosnie ale nie wiem jak...czy moze ktos mi podac dokladna instrukcje krok po kroku albo swoj e-mail to bym przeslala wam te fotki to wklejenia?
dzieki z gory
pozdrawiam was

Posted

jak masz duze zdjecia mozesz je zmniejszyc dowolnym programem[np.irfanview]bo sie forum rozjedzie.potem wchodzisz na imageshack.us. i zamieszczasz tam owe zdjecie.a na forum spisujesz ostatni link podany ci po wgraniu zdjecia z twego komputera na imageshack.np.:cool3:
jak ci nie wyjdzie to wyslij do mnie :aysheb@interia.pl:cool1:

Posted

Ja nie widziałam chyba jeszcze, by w weteranach jakiś pies nie zszedł z doskonała :evil_lol: Poza tym w tej klasie tłoków nigdy nie ma :mad: Czasem na klubówce albo miedzynarodówce zdarzą sie 2-3 najwyzej.

Posted

Nanami napisał(a):
Ja nie widziałam chyba jeszcze, by w weteranach jakiś pies nie zszedł z doskonała :evil_lol: Poza tym w tej klasie tłoków nigdy nie ma :mad: Czasem na klubówce albo miedzynarodówce zdarzą sie 2-3 najwyzej.
jestem ciekawa w sumie dlaczego?:cool1: .przeca to juz tak dla frajdy pokazania swojego dziadka czy babci.pochwalenia sie jak fajnie moze wygladac i zachowywac sie weteran.:cool3: .

Posted

ada
Ja nic nie ma do olsztynskich wystaw. W Dobrym Miescie zawsze wystawiane przeze mnie psy schodza z BOBem :evil_lol: A w Olsztynie od dwoch lat robimy pokaz agility i bardzo fajnie mi sie wspolpracuje z zk w tej kwestii. Tylko jesli chodzi o ONki....no nie dziwie sie, ze malo onkarzy przyjezdza...Ale to trzeba sie troche wglebic w stosunki panujace w naszm oddziale....No i tak troszke ciasne ringi som w Olsztynie.....tak troszke bardzo...tak troszke bardzo, bardzo, bardzo...

Nanami
Problem jest taki, ze Ksieciunio nigdy doskonalej nie dostal :roll:

Posted

ja w tym roku i w olsztynie i w dobrym mieście byłam ale nic nie widziałam... żadnych pokazów... następnym razem mów jak coś :cool3:

Posted

W dobrym miescie pokazu nie bylo, bo po pierwsze wystawialam swoje dwa psy, a po drugie przed wystawa mielismy chyba tylko trzy treningi (od listopada) wiec troszke nieprzygotowani bylismy. W Olsztynie pokaz byl na ringu honorowym, cos ok 11:00 chyba, w kazdym razie przed mlodym prezenterem. Przeszkody staly przy ringu od samego rana, a urzedowalismy tam z godzine (jak nie dluzej, lacznie z rozstawieniem i sprzatnieciem przeszkod), byl komentarz przez mikrofon, wiec nie wiem, jakim cudem na taaaaaaaakim wieeeeeelkim terenie nas nie zauwazylas :roll:

Posted

ayshe napisał(a):
jestem ciekawa w sumie dlaczego?:cool1: .przeca to juz tak dla frajdy pokazania swojego dziadka czy babci.pochwalenia sie jak fajnie moze wygladac i zachowywac sie weteran.:cool3: .

Ale jeszcze trzeba miec czym sie chwalic....

Posted

saJo napisał(a):
Nanami
Problem jest taki, ze Ksieciunio nigdy doskonalej nie dostal :roll:

No to obstawiamy czy bedzie nielicznym wyjątkiem, który w tej klasie dostanie bdb, czy to bedzie jego pierwsza doskonała :evil_lol:

Posted

saJo napisał(a):
Ale jeszcze trzeba miec czym sie chwalic....
wydaje mi sie ze to kwestia honoru hodowcy pokazac swoja np.suke weteranke.pokazanie suki po miotach w formie i z iskra to po prostu kwestia honoru.albo ja gooopia jestem.a pewnikiem tak.:roll:

Posted

marmara_19 napisał(a):
i on do wody nie wchodzi?:crazyeye: podziwiam!!na poprzedniej stronce sa moje kundle:D

Jak nie pozwalamy to nie włazi,ale on generalnie jest wodołaz,musieliśmy sie namęczyć,ale nie włazi,nawet jak kumple Goldeny do wody to on stoi i na nas sie gapi,czy wolno, czy nie:lol:
Te Twoje fakt,konsumpcja odchodzi:p,a co one tak amciajom?

Posted

no jest napisane i pokazane co;p penisa wolowego:D:D mniam mniam pychota... a jak smierdzi strasznie?!:D:D

to to co elzy na parapecie;p to dlugie takie;p haha siekierka rabalam w garazu na kawalki;p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...