lisica Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Stwierdziłam że mój,najlepiej przy nodze to, na piłkę chodzi,nic go więcej nie interesi, ino ta piłka Czasem zabrać chce Siad, zostań a potem aport A tak chłopak chodzi jak idzie na spacer,zawsze pierwszy,ambitniak jakiś A tu jak głupio wyglądam,on wielki, ja niewielka,a mój(a) gorsza połowa idzie za mną(jak wariatuńcio wybiegany, inaczej to pies pańcie prowadzi)i cieszy ryło bo ludziska majom dziwne miny:cool3:
marmara_19 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Lisica-ile ten Twoj potwor ma w klebie?wielki jest!!:Di fajny:)aczkolwiek ja preferuje ONki ONki a nie Donki;p ale jako pies mi sie podoba bardzo:)
lisica Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 marmara_19 napisał(a):Lisica-ile ten Twoj potwor ma w klebie?wielki jest!!:Di fajny:)aczkolwiek ja preferuje ONki ONki a nie Donki;p ale jako pies mi sie podoba bardzo:) Ostatnio jak sprawdzałam to 73,5, tera boje sie wziąć miare, ale chyba przestał rosnąć,mam nadzieję,a jechał na tych karmach dla wielkich, i jedzie dalej
marmara_19 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 o qr....a!!to on wielki jest!!! szoklo mnie normalnie;p moj to maluski bo ma 67 ;p
lisica Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 marmara_19 A tate na owczarku,Ty widziała?Twój nie malutki ino normal, a mój :oops: tak jakoś mu sie geny zrobili po rodzicielach:crazyeye:
AM Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 marmara_19 napisał(a):o qr....a!!to on wielki jest!!! szoklo mnie normalnie;p moj to maluski bo ma 67 ;p To mnie się udało ostanio zmierzyć Ciastucha i tym razem dokładnie :cool3: Myślałam, że ma grubo ponad 70 cm a ma 67,5cm. Wynika z tego, że przy lisicy psie to mój Kenny jest maluszkiem :razz:
ayshe Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 moje wambo,gismo i shado tyz kurduple:evil_lol:
lisica Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 No przecie:oops::oops:,ale waga 44kg,zrobiło mu sie tak, że wielki,maxi, a ludziska"Ło jezzuuniu, wersja prewencyjna" Niech on przestanie rosnąć A jaki wielki, taki upierdliwy:crazyeye:,koty mi molestuje,łapom, i mnie łapom
ayshe Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 no wiesz...wie chlopak ze jak cos takom lapom grzmotnie to od razu jakas reakcja bedzie nie?:evil_lol:
mch Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 no wielkoluda masz , tylko powiedzcie mi jak to jest z wagą ? ty piszesz 44 ,a pies jest pewnie od mojego źaby wyzszy dużo duzo , kolegi pies jest wzrostu źaby tylko taki wałek upasiony . a niunio chudy jak sie da bo mus i wazy wiecej niz tez walek nasz zaprzyjaźniony , no i niewiele mniej niz twoje wielkie futro , bo 41 kg. tu np widac ze zeberka mamy jak bóg i twórca wzorca przykazal na wierzchu to co mu tak waży ? kości ?
ayshe Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 kosci.:diabloti: .shado jest chudy jak szkapiatko a wazy 45 kg.w jego wypadku to gnat tyle wazy bo duzi nie jest.gismo wazy 37 a wambo 34[ale to hipertyp onkowy jak malina:evil_lol: ]
AM Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 mch napisał(a):to co mu tak waży ? kości ? Chyba tak :razz: Kenny waży 42 kg, a też szczupły, a kość ma gruuubą. Moja mama zawsze ręce załamuje, że głodzę pieska :evil_lol:
lisica Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Najczęsciej spacerek,bo po nim to jakieś 40min.,do godziny mam spokój:-(,a potem,odnowa:shake:,jak mu sie stawy wzmocnią to go na szkolenu wymęczę,chyba
ayshe Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 AM napisał(a):Moja mama zawsze ręce załamuje, że głodzę pieska :evil_lol:a moja zawsze wchodzi na temat kroliczych bobkow i jak ja to mecze te swoje chudziny:evil_lol: .jak mnie nawiedza to gnoje wszystkie za nia laza z biednialkowatymi minami cfffaniaki i dostaja cichaczem jakies frykasy:mad: .moja mama ktora no ma juz swoje lata[82]jest przekonana ze mam te psy zeby siem znecac nad nimi bez przerwy-karmie bobkami,do tego laza za mna ciagle[boja sie odejsc:roll: :lol: ] itd.:cool1:
AM Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ayshe napisał(a):jak mnie nawiedza to gnoje wszystkie za nia laza z biednialkowatymi minami cfffaniaki i dostaja cichaczem jakies frykasy:mad: Skąd ja to znam... :mad: I tylko słyszę mlaskanie kundli a mama się upiera, że nic nie daje :mad:
saJo Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Moi rodzice na szcescie nie sa sabotazystami i nie dokarmiaja mi psow. Oczywiscie od czasu do czasu cos tam wynajda dla nich w lodowce, ale nie maja tendecji do pasienia psow i nie twierdza, ze moje psy sa za hude. Szczegolnie od kiedy okazalo sie ze ich bernardynka ma dysplazje. Pierwsze co jak przyjezdzam, to kaza mi sprawdzic, czy Brandy nie jest za gruba :lol: ale nigdy nie jest :cool1: Ale generalnie u nas zawsze psy byly szczuplutkie, na zime troche zawsze sie je podpaslo, zeby mialy pewna ilosc tluszczyku do ochrony przed zimnem, ale oprocz tego linia modelki.
lisica Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Co do wagi to po nim nie widać, ma kupę kłaków, i w cholerę podszerstka , więc tak na widok to nie miarodajne, jak go po grzbiecie, to mu liczę kręgi, a gnaty to ma, jak był malutki to jakieś perpetuum mobile, i jak to łaziło?(wniosek kolegi)bo łapska grubaśne i cymbał jak wiadro miał. Na tych fotach miał 3 miechy
ayshe Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 takie zdjatka dla dentystow jak pies wyskakuje na chwyt sa jedne z moich ulubienszych:evil_lol:[mamy takie same szeleczki AM:)]
AM Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ayshe napisał(a):[mamy takie same szeleczki AM:)] Dwa rodzaje już urwał w końcu kupiłam te i się trzymają. Mam nadzieję, że będą na dłużej... :cool3:
lizka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Kenny jest boski :evil_lol: zwłaszcza jak sie patrzy rownoczesnie na fotke z avataru i ta :lol: Szczenioy mnie rozbrajają - pomyslec ze z takiej kulki futrzastej ONek wyrasta :crazyeye: :p
ayshe Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 AM napisał(a):Dwa rodzaje już urwał w końcu kupiłam te i się trzymają. Mam nadzieję, że będą na dłużej... :cool3:mi na razie nie trzasnely .moze dlatego ze na pzoorancie pracujem na szelkach i ...kolcach:diabloti: .
nico-malinois Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 To i ja wkleje kilka fotek mojego zwierza ... Zwierz po Ahronie v. Granit Rose i Jerce Aki ( Yoschy v.d. Dollenwiese - Zofie v. Haus Bernhart Mader )
Recommended Posts