Zorlis Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ada89, piękny psiak, mój Aris jest w podobnym wieku (niecałe 5 miesięcy), ale jednak ma więcej ciałka... ;P (Foty w galerii)
ada89 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 i tak jestem szczęśliwa z tego jak teraz wygląda, fakt więcej ciałka by mu się przydało ale spokojnie, może jeszcze nadrobi... czy on nie jest przypadkiem za mały/niski ? bo jakiś taki kurdupel mi się wydaje
magos Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 mmmmmmmmmmmmm widzę ,że nie jestem tutaj mile widziana cóż jakoś to przeżyje :) Pozdrawiam
ada89 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 czemu uważasz że nie jesteś tu mile widziana?:roll: p.s. mój poprzedni post dotyczył ramzesa... czy nie jest on za niski a nie psów których zdjęcia były przed...:loveu:
magos Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 sorrki trochę nie jestem w temacie :):):) ale twój on jest super ada 89 i wiesz co najważniejsze jest aby był zdrowy , a czy teraz za niski czy nie myślę że zawcześnie coś o tym mówić . Każdy psiula jak dzieciak rozwija się indywidualnie :) :):) Pozdrawiam ciepło :)
ada89 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Tyle, ze mój rozwija się nie tylko indywidualnie ale też z opóźnieniem... Trochę przeczulona jestem na jego punkcie. Nie wiem jeszcze czy wszystko nadrobi więc martwi mnie czy w tym wieku jest przynajmniej w jakiejś dopuszczalnej granicy...
Nanami Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 To zmierz ile ma cm w kłebie i bedziesz wiedziec. A powinien miec mniej wiecej 53-60 cm. Poza tym szczeniaki maja niebywała zdolnosc do regeneracji i nadganiania, wiec mysle, ze nic mu nie bedzie powazniejszego ;)
relina23 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Witam! To moje 7 miesięczne cudo...:loveu: Robiłam je telefonem ,ale mam nadzieję, że będą się podobać.. Pozdrawiam
Nanami Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Fajny ryjek, chociaz uwielbiam ONki z ciemnobrązowymi oczami, to zawsze mnie te jasne oczka na tle ciemnej maski zachwycaja ;)
itab Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 relina12 rany! jaka (jaki) ON podobny do mojego Badiego, opowiedz cos więcej o psiaku
relina23 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 itab napisał(a):relina12 rany! jaka (jaki) ON podobny do mojego Badiego, opowiedz cos więcej o psiaku Naprawdę? :lol: cieszę się Dina kupiłam, jak miał 6 tyg. Wtedy był tłustą kulką a teraz wyrosło wielkie psisko z niego:loveu:. Jest strasznym urwisem, aportuje wszystko, zwła szcza moje buty:mad::lol:, lubi chować jedzenie po kątach, uwielbia szaleć z innymi psami, ale do obcych jest nieufny i trzeba wiedzieć, jak go podejść, żeby przełamać lody:cool3::cool3::cool3: 26 grudnia skończy 7 miesięcy:crazyeye:(jak ten czas leci):evil_lol: Gdybym miała wszystko opowiadać, to do wieczora bym nie skończyła...:oops::evil_lol:, taki urwis z niego:diabloti:. z Jeśli interesują Cię konkretne szczegóły, to zapraszam na gg: 2430904 Nanami, Twoja Kazaa też jest śliczna. pozdrawiam
saJo Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A tak mi sie zebralo na wspomnienia... Taki bylem maly ONek gdy przyjechalem do swojej nowej panci A to prezentacja podejscia Bolsa do suchej karmy: bosh, znowu chrupki, bys mi dala kawal jakiegos miecha....
ayshe Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='saJo'] :roflt: :megagrin: no mine ma tu wypasiona:mdrmed:
saJo Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 No to dwie foteczki pt "u panci najlepiej" szczeniaczek i............troche wiekszy szczeniaczek :roll:
ayshe Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 faceci -onki to strasznie komiczne sa.wszystkie moje dziewczyny sa takie....."no dobra mozesz se miziac jak juz nie masz co z lapami robic:roll: ".a faceci....no wlasnie to tak jak twoj bols:lol: ....:loveu:
saJo Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ksieciunio z kosteczka...... I z troche wieksza kosteczka :lol:
marmara_19 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 hehe faaajne kosteczki.. a jakie to sa kosteczki?moze bym mojemu kupila:Dbo mala z cieleca sie dlugo meczy a on w chwile zjada;/
AM Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Marmara, takie wielkie to są udowe wołowe :cool3: Właśnie zaraz po takie zasuwam do sklepu :p
relina23 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='saJo']No to dwie foteczki pt "u panci najlepiej" szczeniaczek i............troche wiekszy szczeniaczek :roll: Ale pieszczoch...:loveu: :evil_lol: W jakim on jest wieku na tym drugim zdjęciu?
marmara_19 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 AM napisał(a):Marmara, takie wielkie to są udowe wołowe :cool3: Właśnie zaraz po takie zasuwam do sklepu :p ooo a jaka jest orientacyjna cena?taka jak np u Ciebie? to mi da jakis obraz ile bym musiala wydac;p
saJo Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Marmara Ta wyzej to udowa, a ta nizej to...cala noga byla, ale kopytko odcielam bo troszku brudne bylo. Moj tata przywozi je za darmo z masarni. Czasami tez kupuje w realu, ale pociete na kawalki, kosztuja ok 1 zl, za 3-4 kawalki. relina23 Nie pamietam dokladnie, cos ok 1,5 roku.
Nanami Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 To ja dodam fotke mojego malenstwa z najsmieszniejszego okresu ;)
ayshe Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 yanta ma juz 6 miechow.ale ten czas szybko zlecial.:roll: .tatusiem yanty jest naro sternbusch[uzytek z inbredem na anderla]mamusia kesta[zito noriswand].bardzo sie ciesze ze jest ciemna.:multi:
ayshe Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 zdjecia parth ktora ma juz 5 miechow jest czarna i mamusia to corka kesty[orbit tronje]a tatus to sid fasanerie[tez inbred na anderla]nie dam poki nie zacznie wygladac jak pies bo norrrrmalnie szczur jest. a to 4,5 miesieczna uial-corka faskusa kirschental i mojej leentje[pirol alt.land].uial-najgorsza franca po mamusi i babci[alme po jeck noricum]
lizka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='ayshe']yanta ma juz 6 miechow.ale ten czas szybko zlecial.:roll: .tatusiem yanty jest naro sternbusch[uzytek z inbredem na anderla]mamusia kesta[zito noriswand].bardzo sie ciesze ze jest ciemna.:multi: Ale fajniutka :loveu: jak bym ja tylko w łapska dorwała :evil_lol: mizianko gwarantowane
Recommended Posts