Jump to content
Dogomania

>> SAIF << miziasty kudłacz dla każdego - JUŻ W DOMKU W RYBNIKU!!!

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EmkoEmilko, dzieki za zdjecia Saifikowe :calus: Elegant sie z niego zrobil, siersc ma ciemniejsza nic wczesniej i bardzo gesta. Czyzby to byl zwiastun ostrej zimy... :D

Posted

Bardzo Nam milo czytac od Was tak mile posty :) DZIEKUJEMY!:)co do siersciczki Sajfiatka to zasluga witaminek,szczotkowania,oraz rosnacej bezprzerwy NASZEJ MILOSCI!!!oto recepta na gesta,miekkuska siersciczke:)

Posted

Ja tez uwazam,ze duzo miłosci i głaskania bardzo dobrze "robi"na siersc.Moje nie sa często szczotkowane/bo ja wtedy jestem poturbowana/ a siersc maja ladna i zdrowa dzieki temu ,ze sa kochane i głaskane.

• 4 weeks later...
Posted

Witajcie!!!Jak sie macie?:) My naszczescie (odpukac)jestesmy zdrowi!:)Nasza Miłosc bron boze nie maleje a rosnie:),to zupelnie tak jak apetyt rosnie w miare jedzenia :)

serdecznie Was kudlato pozdrawiamy :)

Sajfik i JEGO Ania :)

Posted

Eh ja pisze odpukac bo latwo biora mnie przeziebienia :/a tran pije i jem witaminki ale dziekuje bardzo :)Najwazniejsze dla mnie jest to ze Sajfik jest zdrowy Nasz Skarbek :)

pozdrowionka dla wszystkich.

• 3 weeks later...
Posted

Witajcie zwierzaki ciciaki :eviltong: jak sie macie?Jestescie zdrowi?Jak Wasze zwierzaki przezywaja zime?Bo Sajfik jest w swoim zywiole,robi radosne susy na sniegu,lize snieg i ani mysli o szybkim powrocie do domu :lol:

Pozdrawiamy Was Cieplutko Sajfik i JEGO Ania :multi:

• 3 weeks later...
Posted

Witamy Was swiatecznie!!! :) Jak sie macie?Jestescie wszyscy zdrowi?My naszczescie (odpukac)TAK :)Jak przygotowania do wigilii w ktorej mam wielka nadzieje nasze Siersciuszki przemowia ludzkim glosikem!!!Ciekawe co by mogl powiedziec MOJ Ciciaczek Sajfik :)Sajfik juz przygotowany,oswietny- okapany i juz oczekuje na pierwsza gwiazdke zeby dostac pezenciki.:)
Dla WSZYSTKICH Sierciuszkow i tych co maja wspanialych wlascieli i tych co przebywaja w schroniskach :( zycze wraz z Sajfiatkiem duzo zdrowia i szczescia z okazji Swiat Bozegonarodzenia.Kudlate caluski dla Was :)

Posted

Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli,
Gdy Stary Rok w Nowy się zamieni,
Przyjmijcie gorące życzenia,
Niech się spełnią Wasze wszystkie marzenia!

życzy Wam Luna oraz Fryziowa rodzinka