Hanka-74 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 W każde weekendy mam studia :shake: i nie dam rady. Chyba, że w niedzielę po południu. Jeśli trzeba pojadę. Oby tylko znalazł dobry dom! Trzymam kciuki! Quote
agusiazet Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Saifku, kochany kudłaczu, żeby tylko domek okazał sie godzien Ciebie!!!:evil_lol: Quote
halcia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Mną jak trzeba mozna dysponowac na trasie Rz-w -Mielec-Rz-w,bo ja znam,na innych niiestety mogłabym byc poszukiwana razem z psem...:cool3: Quote
zerduszko Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Murka napisał(a):To jest dzielnica Nowiny. Pani dziś jeszcze dzwoniła więc od razu zapytałam ;) Nowiny to pół Rybnika :razz: Blisko. Dzownie tam, nikt nie odbiera, a na sekretarce nagrany jest jakiś koleś :razz: Podajcie proszę jeszcze raz nr - bo moze zły :roll: Quote
Reno2001 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Mureczko, ustalcie nr tel, co by byc pewnym, że to na pewno ten. Quote
Ulka18 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Mam nadzieje, ze ten dom sie nie wycofal. Jesli tak, to wystawiam Saifa ponownie na wyróznionym allegro. Quote
Murka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Nie wycofał się, pani dzwoniła do mnie od wczoraj już cztery razy i wciąż się o coś dopytuje. Już pisałam zerduszko, że pani jest w pracy od 13.00-21.00 i wtedy nie może odbierać telefonu (podała w razie czego telefon do kolegi). Zerduszko ma dzwonić po 21.00. Quote
zerduszko Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dalej nikt nie odbiera - zostawiłam wiadomość, tak będzie łatwiej... mam nadzieję. Quote
zerduszko Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Jutro wizyta - Pni sama do mnie zadzwoniła. Kriss, do którego się dodzwoniłam kilka razy zdziwi się :roll: :lol: Pani baaardzo jest chętna na psiaka :p Quote
halcia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 To mam nadzieje,ze bedzie dobrze,Saifku bądz cierpliwy,cosik sie dzieje:lol: Quote
Murka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Okazało się, że zapisując numer pomyliłam jedną cyferkę. Kapnęłam się jak mi dziś pani wysłała SMSa wieczorem z pytaniem co z wizytą, bo nikt do niej nie dzwonił. Podałam pani numer do zerduszko i się wszystko dobrze skończyło ;) Pani się mnie wciąż pyta, czy gdy zostanie zaakceptowana to czy w weekend Saif mógłby już u niej być... Quote
Hanka-74 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ojoj! jak fajnie!!! Trzymam kciuki mocno! A skąd sie Pani o nas dowiedziała? O Saifku znaczy. Przez allegro czy tu? Quote
izzie1983 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Murka napisał(a):Pani wypatrzyła Saifa na allegro, nawet zalicytowała :lol: :evil_lol: Za ile? :razz: Quote
Murka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Pani wypatrzyła Saifa na allegro, nawet zalicytowała :lol: Quote
Reno2001 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Murka']Okazało się, że zapisując numer pomyliłam jedną cyferkę. Kapnęłam się jak mi dziś pani wysłała SMSa wieczorem z pytaniem co z wizytą, bo nikt do niej nie dzwonił. Podałam pani numer do zerduszko i się wszystko dobrze skończyło ;) Pani się mnie wciąż pyta, czy gdy zostanie zaakceptowana to czy w weekend Saif mógłby już u niej być... Myslę, ze staniemy na rzęsach, by tak się stało ;). Niestety, tym razem ja się w to nie zaangażuję :-(. Quote
Ulka18 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Jesli wizyta wypadnie dobrze, to bedziemy kombinowac z weekendowym wyjazdem. Ale dobrze, ze Pani napisala sms, bo Zerduszko, by komus innemu zawracala glowe w sprawie naszego Saifa :evil_lol: Quote
halcia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No cóz,bywa,przy dobrym zawracaniu głowy,moze by tam drugiego wcisnęła....:diabloti: Quote
zerduszko Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 :p;)halcia napisał(a):No cóz,bywa,przy dobrym zawracaniu głowy,moze by tam drugiego wcisnęła....:diabloti: Po tym, co było nagrane na poczcie, to ja bym Krissowi psa nie oddała ;) Juz po :razz: Umówiłyśmy się w nowym mieszkaniu Ani (bo tak ma na imię), w którym co prawda jeszcze nie mieszka, bo czeka na psa :p Będzie tam miekszła sama, mieszkanie już prawie urządzone. Drzwi mi otworzyła "nastolateczka", jakie było moje zdziwienie, gdy sie dowiedziałam, że te czasy ma już za sobą - straaasznie młodo wygląda. A w rzeczywistości jest bardzo miła i rozsądna osoba. Zdaje sobie ze wszytskich obowiązków jakie dochodzą nam wraz z przybiciem psa i ma niesamowitą ochotę im podołać. Pies nie jest chwilowa zachcianka, a marzeńniem życia :p Jest bardzo otwarta i chętna wszystkiego sie o psach dowiedzieć, zaopatrzyła sie w odp. "litereturę". Jestem juz zaproszona na wizyte po - jesli oczywiście pies trafi do niej :razz: W sumie, to na wspólne spacerki też się już umówiłyśmy, mieszkamy blisko siebie, więc będę miała oko na - mam nadzieję - Saifa :p Własciwie, to ona juz kupiła smycz, miski itp. teraz tylko kudłacza jej brak :cool1: Nie wiem czy jest sens wdawać się w szegóły rozmowy - naprawdę pies jest oczekiwany, będzie miał tam miłość i opiekę, na którą zasłużył, Ania zgadza się na wszystkie formalności. Jak chcecie coś konkretnie wiedziec, to proszę pytać. Quote
izzie1983 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Zerduszko, ale super wieści :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [FONT=Arial]Zerduszko , a ja Ci bardzo serdecznie dziękuję , ze podjęłaś się tej wizyty ...owocnej :multi:[/FONT] Quote
zerduszko Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ja tez się cieszę :p Ani tak zalezy, żeby była odp. dziś - czy dostaje psa czy nie. Także dajcie jej znać, co postanowione, bo uschnie :evil_lol: Zawsze jak mam psa "do wydania", to chodze na wizyty do takich fajnych domków - mam nadzieję, że moja podopieczna też taki znajdzie :eviltong: Quote
Ulka18 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Zerduszko, wielkie podziekowania dla Ciebie za wizyte u Pani Ani :Rose: To co, mamy szykowac sie do drogi z Saifem? Na kiedy? Quote
Recommended Posts