Jump to content
Dogomania

>> SAIF << miziasty kudłacz dla każdego - JUŻ W DOMKU W RYBNIKU!!!

Recommended Posts

Posted

W każde weekendy mam studia :shake: i nie dam rady. Chyba, że w niedzielę po południu. Jeśli trzeba pojadę. Oby tylko znalazł dobry dom! Trzymam kciuki!

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
To jest dzielnica Nowiny. Pani dziś jeszcze dzwoniła więc od razu zapytałam ;)

Nowiny to pół Rybnika :razz: Blisko.

Dzownie tam, nikt nie odbiera, a na sekretarce nagrany jest jakiś koleś :razz: Podajcie proszę jeszcze raz nr - bo moze zły :roll:

Posted

Nie wycofał się, pani dzwoniła do mnie od wczoraj już cztery razy i wciąż się o coś dopytuje.
Już pisałam zerduszko, że pani jest w pracy od 13.00-21.00 i wtedy nie może odbierać telefonu (podała w razie czego telefon do kolegi). Zerduszko ma dzwonić po 21.00.

Posted

Okazało się, że zapisując numer pomyliłam jedną cyferkę. Kapnęłam się jak mi dziś pani wysłała SMSa wieczorem z pytaniem co z wizytą, bo nikt do niej nie dzwonił. Podałam pani numer do zerduszko i się wszystko dobrze skończyło ;)
Pani się mnie wciąż pyta, czy gdy zostanie zaakceptowana to czy w weekend Saif mógłby już u niej być...

Posted

[quote name='Murka']Okazało się, że zapisując numer pomyliłam jedną cyferkę. Kapnęłam się jak mi dziś pani wysłała SMSa wieczorem z pytaniem co z wizytą, bo nikt do niej nie dzwonił. Podałam pani numer do zerduszko i się wszystko dobrze skończyło ;)
Pani się mnie wciąż pyta, czy gdy zostanie zaakceptowana to czy w weekend Saif mógłby już u niej być...

Myslę, ze staniemy na rzęsach, by tak się stało ;). Niestety, tym razem ja się w to nie zaangażuję :-(.

Posted

Jesli wizyta wypadnie dobrze, to bedziemy kombinowac z weekendowym wyjazdem. Ale dobrze, ze Pani napisala sms, bo Zerduszko, by komus innemu zawracala glowe w sprawie naszego Saifa :evil_lol:

Posted

:p;)

halcia napisał(a):
No cóz,bywa,przy dobrym zawracaniu głowy,moze by tam drugiego wcisnęła....:diabloti:

Po tym, co było nagrane na poczcie, to ja bym Krissowi psa nie oddała ;)

Juz po :razz:
Umówiłyśmy się w nowym mieszkaniu Ani (bo tak ma na imię), w którym co prawda jeszcze nie mieszka, bo czeka na psa :p Będzie tam miekszła sama, mieszkanie już prawie urządzone. Drzwi mi otworzyła "nastolateczka", jakie było moje zdziwienie, gdy sie dowiedziałam, że te czasy ma już za sobą - straaasznie młodo wygląda. A w rzeczywistości jest bardzo miła i rozsądna osoba. Zdaje sobie ze wszytskich obowiązków jakie dochodzą nam wraz z przybiciem psa i ma niesamowitą ochotę im podołać. Pies nie jest chwilowa zachcianka, a marzeńniem życia :p Jest bardzo otwarta i chętna wszystkiego sie o psach dowiedzieć, zaopatrzyła sie w odp. "litereturę". Jestem juz zaproszona na wizyte po - jesli oczywiście pies trafi do niej :razz: W sumie, to na wspólne spacerki też się już umówiłyśmy, mieszkamy blisko siebie, więc będę miała oko na - mam nadzieję - Saifa :p Własciwie, to ona juz kupiła smycz, miski itp. teraz tylko kudłacza jej brak :cool1:
Nie wiem czy jest sens wdawać się w szegóły rozmowy - naprawdę pies jest oczekiwany, będzie miał tam miłość i opiekę, na którą zasłużył, Ania zgadza się na wszystkie formalności.
Jak chcecie coś konkretnie wiedziec, to proszę pytać.

Posted

Ja tez się cieszę :p

Ani tak zalezy, żeby była odp. dziś - czy dostaje psa czy nie. Także dajcie jej znać, co postanowione, bo uschnie :evil_lol:

Zawsze jak mam psa "do wydania", to chodze na wizyty do takich fajnych domków - mam nadzieję, że moja podopieczna też taki znajdzie :eviltong: