Jump to content
Dogomania

>> SAIF << miziasty kudłacz dla każdego - JUŻ W DOMKU W RYBNIKU!!!

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście, że ja pomyliłam wszystko :oops:. Na czerwcowy żadną siłą się nie załapiemy :roll:. Chodziło mi o nr lipcowy. Mamy więc czas do 05.06 by złożyc ogłoszenie.

Posted

Witam po długiej przerwie. Przeczytałam sobie i wiem, ze ogłaszacie w Fundacji. Bardzo dziekuję!!

A co do Saifa2 to jest to jeden i ten sam Saifek. To wasnie tą fotke wysłałam jak wybierałam sobie wirtualnego. Poprostu nie został ściągnięty ze schroniskowej strony i dalej tam jest ;) No chyba ze mój Saifek tkwi dalej w schronie a my tu mamy klona :evil_lol::diabloti: ale nie sądzę.

Wpłacę swoją dolę w poniedziałek, dopiero dziś wróciłam z długiej służbowej delegacji, a ja ciemnota jestem i nie znam się na bankowości internetowej... Hmm... musze iść na pocztę :oops:

Posted

Hanka-74 napisał(a):
Witam po długiej przerwie. Przeczytałam sobie i wiem, ze ogłaszacie w Fundacji. Bardzo dziekuję!!

A co do Saifa2 to jest to jeden i ten sam Saifek. To wasnie tą fotke wysłałam jak wybierałam sobie wirtualnego. Poprostu nie został ściągnięty ze schroniskowej strony i dalej tam jest ;) No chyba ze mój Saifek tkwi dalej w schronie a my tu mamy klona :evil_lol::diabloti: ale nie sądzę.

Wpłacę swoją dolę w poniedziałek, dopiero dziś wróciłam z długiej służbowej delegacji, a ja ciemnota jestem i nie znam się na bankowości internetowej... Hmm... musze iść na pocztę :oops:

hehe ... klonek na pewno jest, bo widziałyśmy go w schronisku w ostatnią sobotę :diabloti:

Posted

Wiem, ale pisałam o tym: :-)

Hanka-74 napisał(a):

Posted

halcia napisał(a):
Ale ja nie nie mówie o klonie z galerii,widziałysmy w sobote na "zywca"w schronisku w boksie identycznego w czasie gdy tamten jest u Murki!

Aha, w takim razie zwracam honor. Myślałam, że mówisz o tamtym. Sorki.

Posted

Kurcze aż taki zbieg okoliczności??? W boksie 138 na pewno? A był strachliwy? Macie może fotkę? Może faktycznie Saif siedzi w schronie :evil_lol: Powiem Wam szczerze, że jak byłam 1 raz odwiedzić Saifa w
Mielcu to powitał mnie zastraszony chudziusi psiuś bojący sie własnego cienia, a jak byłam drugi raz to już zobaczyłam uśmiechniętego psa tak sporo sobie ważącego, biegnącego i bawiącego się ze wszystkimi. Nawet wysnułam supozycję, że mi podmienili psa ;) Może i faktycznie ;) W końcu w takim dużym schronisku jest to i wybaczalne. Jeśli natomiast tam jest klon Saifa to ja go chcę na wirtualnego. Bo narazie nie mam.

Z tego wniosek, ze musze tam do Mielca wdepnąć trzeci raz :evil_lol:

Jeśli macie fotkę proszę albo na email albo tutaj ;) Dzięki!

Posted

Ten Saif 2 byl w boksie 125. Naprawde sa tak podobni, ze trzeba by miec zdjecia robione jednym jedynym aparatem, zeby mozna je wiarygodnie ocenic.
Saifa 2 tez bedziemy kiedys wyciagac ze schroniska, na pewno nie zostanie bez pomocy.

Posted

Kurcze dziewczyny! To jest ten mój... wyciągnełyśmy innego! Saif jest w schronisku! Bojaźliwy, boks 125 teraz 138, albo odwrotnie, tak pisałam na przelewie bankowym! Zaraz Wam zamieszczę zdjęcia z pierwszego pobytu w Mieleckim schronisku. Nie na darmo mówiłam ze mi psa podmienili...