Jump to content
Dogomania

Dziadek LOCZEK... 11 LAT W SCHRONIE!!! POJECHAŁ PO NOWE ŻYCIE DO NIEMIEC!

Recommended Posts

Posted

Wysłaliśmy jeszcze dzisiaj wpłatę na Loczku, żeby starczyło do końca pobytu. Poszla też zielona wyprawka i wpłata na schronisko , gdyby była potrzeba ciachnięcia Gracji.Jeśli nie to może by ciachnąć za to Filippa, bo Krzywik to starszy piesek i nie wiem czy w warunkach schroniska można.

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filipki napisał(a):
Wysłaliśmy jeszcze dzisiaj wpłatę na Loczku, żeby starczyło do końca pobytu. Poszla też zielona wyprawka i wpłata na schronisko , gdyby była potrzeba ciachnięcia Gracji.Jeśli nie to może by ciachnąć za to Filippa, bo Krzywik to starszy piesek i nie wiem czy w warunkach schroniska można.

Filipki, napisze do kierownika nt. wplaty na Gracje ew. Filippa.
Na poprzedni mail kiero mi nie odpisal, ale rozumiem to, bo ma klopoty, poza tym duzo ostatnio jezdzil (Amigo).
Ciekawe jak sie Loczek bedzie prezentowal w zielonym :cool3:
To juz niedlugo, oj niedlugo ;)

Posted

Loczek się cudnie rozbrykał, coraz pewniej chodzi, chętnie zwiedza wszystko, obwąchuje itp. i wydaje mi się, że on jednak coś widzi (może jakieś cienie, sylwetki), bo często wpatruje sie we mnie lub śledzi mnie jak chodzę ruchem głowy, ale może to tylko zapach :roll:
Jest strasznie pocieszny :loveu:
Na główce ma guzka... nie jestem pewna czy się nie powiększył od czasu przyjazu do nas :roll: Bo chyba pisałam już, że coś tam ma? Mam nadzieję, że to niegroźna starcza narośl :roll: Nie wiem czy przed wyjazdem to badać u weta? Może przy okazji jak wet u nas będzie to poproszę aby to obejrzał, może coś da się stwierdzić na oko :razz:

Tu wygląda jakbym go trzymała za obrożę, ale ja go czochram po łebku :oops:

Loczek UWIELBIA towarzystwo innych psów. Reaguje momentalnie: postawa podniesiona, ogon w ruch :lol:

Posted

Dziadek Loczek idzie do DT z opcja na DS. Mysle, ze juz tam zostanie :p

Temat: Betreff: RE: Opa Loczek
Od: "Dobermann-Nothilfe"
Data: So Kwietnia 18 2009, 6:32 pm

Hallo Aga,
danke für die neuesten Infos.
Opa Loczek wird nicht zu Melissa gehen, er hat eine PS mit Option der Übernahme:-)))
Zu Melissa geht Kurti.

Posted

Dziadek Loczek jedzie do DT z opcja na DS. Tutaj troche wiecej o tym.

Gabi hat schon ein entgültiges Zuhause für Loczek gefunden, wobei es schade es ist, dass er nicht zu uns kommt. Aber uns ist es lieber das er ganz ganz schnell in seinem neues Zuhause kommt. Die Bilder sind toll, schau mal wie aufgeweckt er mit den anderen Hund beschuppert.... Er sieht so fröhlich aus!! Toll!!

Posted

A biedny staruszek sznaucer Krummel, ktory wczesniej nie pojechal z powodu operacji jelita, ma znowu problemy, tym razem biegunke. Kierownik wczoraj pisal :shake: Ze wzgledu na niego jest przeciez ten obecny wyjazd.

Posted

Wyprawka dla Loczka doszła, dziękujemy również za smakołyki :loveu:

Loczek czuje sie wyśmienicie. Węch ma zdecydowanie sprawny, bo ożywił się znacznie od kiedy w niedalekim sąsiedztwie zamieszkała suczka z cieczką :razz: I Słuch ma też niczego sobie, teraz przy byle wejściu do niego budzi się, wyłania z budki i już chce iść na spacerek :loveu:
Jest bardzo kontaktowy i muszę powiedzieć, że od czasu pierwszych dni, kiedy żeśmy się zapoznawali wzajemnie nie zareagował ani razu agresją :shake:

Posted

[quote name='Murka']Jest bardzo kontaktowy i muszę powiedzieć, że od czasu pierwszych dni, kiedy żeśmy się zapoznawali wzajemnie nie zareagował ani razu agresją :shake:
To nie ten sam Loczek. Ten 'schroniskowy' byl taki ze strachu.
Co do Krummela, to juz jest lepiej i duzy dziadunio powinien sie zalapac na podróz.

Od: "Profil1"
Data: Wt Kwietnia 21 2009, 8:41 am

Z tego co mi doktor napisał o zastrzeżenia są tylko do Bolka.Ale do soboty może i on wydobrzeje.

Posted

Filipki napisał(a):
A co się dzieje Bolusiowi? to chyba młody piesek?
Mlody, ale jesli nie byl szczepiony w tej zasranej rodzinie, ktora go oddala, to moze zlapac wszystko :shake: Trzeba wierzyc, ze bedzie zdrowy i bedzie mogl pojechac.

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Dziękuję za podzrucenie tego wątku i Węgiełkowego, co dzień wyszukuje jakieś nowe mieleckie i staram się wszystko przeczytać, co by się bardziej zorientować jak to wszystko wygląda z Psiakami:lol:

Kasia, wiele watkow jest juz w dziale "juz w domu". Szukaj moze po autorach takich jak : Murka, Reno2001, Ulka18, Terra, Ewatr, Asia_M.

A jak Loczek w nowej wyprawce sie prezentuje? Pewnie mu ladnie w zielonym. Murko, prosze zapnij mu dobrze obroze, zeby sie czasami nie wyslizgnal :roll: