Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam prosbe a zarazem wniosek racjonalizatorski ;) bo przegladnełam juz 2 watek cały i widzę ze psiaki maja nieraz dosc duzo ogłoszen
ale zeby dojsc gdzie co i jak to trzeba szukac po watkach ...
moze by wstawiac na 1 strone gdzie psy maja ogłoszenia ?

A co do Misi to ja ja nieustajaco wystawiam na allegro tylko niezawsze o tym pisze wznawiajac bo za duzo juz tych allegr mam do ogarniecia :roll:

Czekoladowa sunia jak jamnik na długich łapach

Posted

[quote name='ewatr']Mam prosbe a zarazem wniosek racjonalizatorski ;) bo przegladnełam juz 2 watek cały i widzę ze psiaki maja nieraz dosc duzo ogłoszen
ale zeby dojsc gdzie co i jak to trzeba szukac po watkach ...
moze by wstawiac na 1 strone gdzie psy maja ogłoszenia ?

Ja mogę napisać, tylko dajcie mi znać dokładnie gdzie Misia jest ogłoszona prócz allegro? :cool3:

Posted

Ewatr, ale super robote odwalilas :klacz: Wsio jasne i klarownie przedstawione.

Po ogloszeniu Majki w Moim Psie zglosily sie 2 domki. Moze na ten drugi zalapalaby sie Miska, co prawda duzo mniejsza niz Maja, ale kolor ten sam.
Gdybysmy mieli kase, to mozna by co miesiac jakiegos psa w MP oglosic.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewatr, ale super robote odwalilas :klacz: Wsio jasne i klarownie przedstawione.

Po ogloszeniu Majki w Moim Psie zglosily sie 2 domki. Moze na ten drugi zalapalaby sie Miska, co prawda duzo mniejsza niz Maja, ale kolor ten sam.
Gdybysmy mieli kase, to mozna by co miesiac jakiegos psa w MP oglosic.

A kto może zaproponować Misię zamiast Majki?

Posted

Murka napisał(a):
Jakby szukać po kolorze, to można by zaproponować też Tolę i Amigo :lol: Ostatnio jakoś się u nas czekoladowo zrobiło :cool3:

I dlatego aż dziw bierze, że tyle czasu i jakoś te słodycze własnych domków znaleźc nie mogą :razz:.

Posted

Misię można już zaszczepić na wirusówki jak minie działanie surowicy. Szczepimy (koszt 20 zł)?

Założyłam dzisiaj Misi obróżkę p. pchłom i kleszczom, bo zabezpieczenie p.kleszczom (kropelki na kark), które dostała się już skończyło. Obróżka gratis oczywiście, bo podarowane ;) Mam nadzieję, że się będą sprawdzać te obróżki, bo mam zamiar zabezpieczać wszystkie psiaki, którym skończy się ważność kropelek :razz:

Posted

Misia jest młoda, więc myślę że warto zrobić wirusówki.

Z ogłoszeń cisza :(
Byli u nas po świętach ludzie z Janowa Lubelskiego, którzy stracili ostatnio pieska; Misia baaardzo im się spodobała, ale bali się, czy się dogada z ich sunią rezydentką. Mówiłam im, że nie będzie problemu, ale oni jednak się obawiali. Mówili, że gdyby Misia była Misiem, to nie zastanawialiby się. Brali pod uwagę jeszcze Pepego, mieli ogromny dylemat, pojechali, mieli przemyśleć i wybrać Misię lub Pepego, ale się więcej nie odezwali :cool1:

Posted

Tak to jest z tymi chętnymi. Cóż, szukamy dalej.

Mureczko, plisss o foty Misi na trawce. Wiesz, takie nasycone zielenią ;). Musimy chyba zadziałac psychologicznie :diabloti:.

Czas do 05.05 ;)