Majaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ulka18 napisał(a):Cioteczki, czy macie moze jakies wiesci nt. Misi? Czy nadal wszystko dobrze jak na poczatku, milosc kwitnie? Sprzed kilku dni mam informację, że sytuacja bez zmian :razz: Wolę się na razie nie dobijać zbyt nachalnie. Mam stały (codzienny) kontakt z osobami, które nadzorują rodzinnie tą adopcję Jakby było coś nie tak napewno bym wiedziała! Quote
Ulka18 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Majaa, dzieki wielkie :Rose: Jak nic sie nie dzieje, to lepiej rzeczywiscie zostawic w spokoju adoptujacą Pania i Misienke. Niech sie pokochaja jeszcze bardziej. Quote
Majaa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ulka18 napisał(a):Niech sie pokochaja jeszcze bardziej. No to się pokochały tak, że zaczęło być trochę niebezpiecznie :razz: Misia któregoś dnia zorientowała się, że Pańcia idzie do lekarza i jej nie zabiera, więc próbowała zastosować na Pańci (jak to nazywają policjanci) lekki środek przymusu bezpośredniego w postaci ..................... łapania za buty. Wszyscy przeżyli jakoś rozłąkę i Misia, i Pańcia, i ... buty :cool3: Ale tandem Misia i Pańcia może podobno oznaczać prawdziwe niebezpieczeństwo czyhające na odwiedzających :cool3: Pańcie niedawno odwiedziła znajoma i miała dużo do powiedzenia, a że się bardzo ekscytowała tym, o czym mówiła, to i głośno mówiła, i mocno gestykulowała, jednak gestykulacja odbywała się zbyt blisko Pańci, według Misi, więc znajoma poznałą tajną broń Misi, a mianowicie szczypanie w piętę osób zagrażających Pańci A tak całkiem poważnie to tandem z Nich podobno już nie do rozdzielenia. A przy okazji rozmowy o Misi Siostrzenicy Pańci się przypomniało dzisiaj, że umowy nie odesłała, za co bardzo przeprasza, ale należy Jej wybaczyć - ma naprawdę urwanie głowy z Psotką i Smutką, które ma na DT, przy pracy zawodowej, swoich 4 dorosłych psach i 6 kotach, a że Psotka i Smutka się nie cierpią mimo, że są siostrami i mają niecałe 4 miesiące trzeba je stale izolować, bo ich spotkania kończą się rozlewem krwi :crazyeye: wiec nie jest to latwe·! A każda z nich osobno świetnie dogaduje się z czterema pozostałymi sukami. Takie małe zołzy mieć na DT to jest to problem :roll: Quote
Evelin Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Moze Pani kiedyś zdyscyplinuje Misię.. :evil_lol: Nieee,no samej mi się smiać chce bo chyba bzdury wypisuję.. Ale się cieszę,że Misia ma taki domek..szczęściara..I w sumie trudno się dziwić,ze stosuje środki przymusu bezposredniego...Pewnie pokochała Panią tak na amen:loveu: Quote
Majaa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Evelin napisał(a):Moze Pani kiedyś zdyscyplinuje Misię.. :evil_lol: Nieee,no samej mi się smiać chce bo chyba bzdury wypisuję.. Ale się cieszę,że Misia ma taki domek..szczęściara..I w sumie trudno się dziwić,ze stosuje środki przymusu bezposredniego...Pewnie pokochała Panią tak na amen:loveu: Tylko pytanie czy Pancia chce:cool3: Quote
Murka Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Hehe, ja przypuszczałam, że się w takim kierunku ta miłość Pańci i Misi rozwinie ;) Mam tylko nadzieję, że na szczypaniu w piętę się skończy, Misiaku nie przeginaj :mad: Quote
Majaa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Murka napisał(a):Hehe, ja przypuszczałam, że się w takim kierunku ta miłość Pańci i Misi rozwinie ;) Mam tylko nadzieję, że na szczypaniu w piętę się skończy, Misiaku nie przeginaj :mad: Wiesz ............. Mnie bardziej przeraza fakt, ze Pancia byla zadowolona :cool3: Zartuje oczywiscie :evil_lol: Quote
Reno2001 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 No to Misia zaczęła pokazywac charakterek :evil_lol:. Oby tylko Pacia ie pozwoliła, by się za bardzo rozwinął, bo to co na początku śmieszy, potem może stac się nieprzyjemne ;). Proszę, jak to nasze sunie nabierają pewności siebie w nowych domkach. Najpierw Maja, teraz Misia ... :diabloti: Quote
Ulka18 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Takie piesy jak Misia jak pokochaja to na zabój :loveu: W ogole wg mnie nie jest zle, bo odwiedzająca weszla do domu i mogla gestykulowac :evil_lol: to juz duzo :wink: Moja starsza sucz, mimo, ze chowana od szczeniaka tez nie lubi żywej gestykulacji, ma taka jedna kolezanke mojej Mamy, ktorej pilnuje od chwili wejscia do domu, odprowadza pod brame, a nie daj boze chcialaby sie ta pani ruszyc z fotela :diabloti: Quote
Reno2001 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ulka18 napisał(a):Takie piesy jak Misia jak pokochaja to na zabój :loveu: W ogole wg mnie nie jest zle, bo odwiedzająca weszla do domu i mogla gestykulowac :evil_lol: to juz duzo :wink: Moja starsza sucz, mimo, ze chowana od szczeniaka tez nie lubi żywej gestykulacji, ma taka jedna kolezanke mojej Mamy, ktorej pilnuje od chwili wejscia do domu, odprowadza pod brame, a nie daj boze chcialaby sie ta pani ruszyc z fotela :diabloti: Dobreeee :diabloti:. Moja starsza sucz nie toleruje na swoim terenie głośnomówiących i gestykulujących obcych panów. Nie daj Bóg, jeśli do tego mają coś w ręce ... :roll:. Nie ma zmiłuj. Już mi kilku robotników w domu na wsi podszczypnęła. Leci najeżona, obnaża kły i straszy ... A jak jej któryś szczególnie nie podpasuje, potrafi na niego normalnie polowac. Upierdliwe to, nie powiem. Ale fakt, że kiedy mówię od progu, aby na psa nie zwracac uwagi, dac się powąchac i traktowac ją jak powietrze, to nie. Zawsze ktoryś machnie do niej łapą, cmoknie itp. A na Dotts to działa jak płachta na byka. Quote
Ulka18 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Misia musi miec cos z owczarka :evil_lol: Bo to podszczypywanie w kostke, lydke lezy w naturze owczarkow :cool3: Moja Kostaryka taki niby aniolek, a tez poluje, szczegolnie wlasnie na p.Krysie, bo ona glosno mowi, macha rękami. Poluje tez cichaczem na elektryka, gaziarza, goscia od wodociągow, ktorzy przychodza spisywac liczniki. Ostatnio spedzila caly dzien na pilnowaniu p.Tomka, ktory przyszedl pomóc w pracach ogrodowych (Tata jest po operacji przepukliny), az wypolowała jak nikt nie widzial, przed samym koncem pracy chwycila go za łydke. Ale jakby co to mina niewiniątka :eviltong: Quote
Murka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Misia już zakochana po uszy w Pańci, a dzisiaj dzwoniła Pani w jej sprawie z czerwcowego PP :crazyeye: Szuka suni malutkiej zgodnej z kotami, paroletniej... oprócz Lenki nie mam takiej suni w hoteliku :placz: Chyba, żebym Klementynkę zaprzyjaźniła z Szermanem :cool3: Quote
Ulka18 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Murka']Misia już zakochana po uszy w Pańci, a dzisiaj dzwoniła Pani w jej sprawie z czerwcowego PP :crazyeye: Szuka suni malutkiej zgodnej z kotami, paroletniej... oprócz Lenki nie mam takiej suni w hoteliku :placz: Chyba, żebym Klementynkę zaprzyjaźniła z Szermanem :cool3: Murko, prosze nie trac tego kontaktu, mam super 2 kandydatki ze schroniska. Wieczorem podesle Ci zdjecia. Jedna suczka to jak mini Klementynka, ale taka kochana, jest w swietlicy. Druga to super malizna znaleziona przez Yoko, przeslodka. Quote
Murka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Ulka, umieść proszę te suczki w tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/poszukiwana-mala-paroletnia-suczka-akceptujaca-koty-141545/ Już przesłałam Pani linka i pewnie tam zagląda. Klementynka jest jednak trochę za duża. Przesłałam Pani kandydaturę Lenki. Quote
Majaa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Ulka18']Murko, prosze nie trac tego kontaktu, mam super 2 kandydatki ze schroniska. Wieczorem podesle Ci zdjecia. Jedna suczka to jak mini Klementynka, ale taka kochana, jest w swietlicy. Druga to super malizna znaleziona przez Yoko, przeslodka. Oj ja teraz też mam kandydatkę, tylko jeszcze nie ufocona :-( Quote
Murka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Nasza Misia jest sławna!!! W najnowszym "Przyjacielu Psie" jest o niej artykuł i o jej Pani :p a w rubryce do adopcji jest Rudzia :cool3: Quote
Reno2001 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Murka napisał(a):Nasza Misia jest sławna!!! W najnowszym "Przyjacielu Psie" jest o niej artykuł i o jej Pani :p a w rubryce do adopcji jest Rudzia :cool3: O qrczę, ale fajnie :multi:. Quote
Ulka18 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Murko, a moglabys wkleic tutaj ten artykul o Misi, jesli masz? Jakos nie moge do znalezc na stronie PP :oops: Quote
izzie1983 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Właśnie chciałam prosić o to samo co Ulka18 :modla: Quote
Murka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Nie mam niestety przy sobie gazetki, oblookałam w sklepie :evil_lol: Quote
Aarionne Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ulka18 napisał(a):Murko, a moglabys wkleic tutaj ten artykul o Misi, jesli masz? Jakos nie moge do znalezc na stronie PP :oops: Bo na stronie PP go nie ma :) Quote
izzie1983 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Chyba też muszę przejechać się do Empiku :evil_lol: Quote
Evelin Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Też przeczytałam w sklepie za darmo :diabloti: Ale się ucieszyłam że z Misi taka sława... Quote
Murka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Majaa, czy nadal masz kontakt z domkiem Misi? Czy wszystko ok? Bo jak zobaczyłam to zdjęcie psów z Rachowa to struchlałam, sunia IDENTIKO jak Misia! Quote
Recommended Posts