Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murka napisał(a):
Misia pojechała, tyle wiem na razie.
Pani, której ciocia ma Misię mieć u siebie, dzwoniła do mnie i wypytała dosłownie o wszystko ;) Sama ma psiaki po przejściach, więc jestem spokojna o adaptację suni (Misia w pierwszym kontakcie jest bardzo nieśmiała i strachliwa). Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :p

Chyba Misia już dotarła. Choć nie piszą, nie dzwonią ;)
Ta Pani, która dzwoniła ma zawodowo podobny kocioł jak ja, ale to również jest jeden z niewielu DT w Starachowicach!
Dzisiaj śmialyśmy się, że listę Cioci musimy zrobić na piśmie, bo jest tak strasznie przejęta tą adopcją
Ja też siedzę jak na szpilach i czekam na wieści
Spokojna jestem o jedno!! Jakby cokolwiek się działo (odpukać) to pies do Murki nie wróci !!!
To jedni z najsensowniejszych ludzi, jakich spotkałam w świecie prozwierzęcym!
PS Nawet nie wiecie, jaką radość i chęć działania może spowodować "normalna" klawiatura :multi:

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spokojna jestem o jedno!! Jakby cokolwiek się działo (odpukać) to pies do Murki nie wróci !!!
To bardzo ważna dla nas deklaracja, bo zawsze jednak jest ten strach i niepokój, ze psa trzeba odebrac z blahego powodu (vide biedny Amigo).
Czekamy zatem spokojnie na wiesci z Misiowego domu.

Posted

Wieści mam! :multi::multi:

Misia w nowym domku ma się fajnie! Drepcze cały czas za Ciocią, którą od razu zaakceptowała. Jest jeszcze troszkę wystraszona, ale do starszej Pani ma zaufanie, a Pani już jest rozkochana w Misi. :loveu::loveu::loveu:

Podobno Misia ma swój rozumek „kubusiowy” i sobie „coś” :cool3: wydedukowała (trudno jej się dziwić)! A to „coś” to paniczny strach przed osobą, która wczoraj Misię odebrała i zawiozła do nowego domku. Dzisiaj tam Państwo, którzy „złożyli zapotrzebowanie” byli i wszystko było ok, dopóki nie pojawiła się osoba, która ją raptem wczoraj wprowadziła do tego domu. Uciekła przed Nią, a chyba tak naprawdę przed zabraniem znów .............. „gdzieś” Trzeba czasu, żeby Misia przestała się bać, ale o tym wszyscy w Misi otoczeniu wiedzą!

W każdym razie obie Panie, i opiekunka, i Misia przypadły sobie do gustu, a o to przecież chodziło!!!!!!!!!!!

Spokojnie! Chciałabym wiedzieć, że wszystkie psy ze Starachowic adoptowane są pod aż taaaaaką opieką!

Posted

Majaa :loveu::loveu::loveu:

Misia potrafi chodzić krok w krok, oj potrafi :loveu:
Miałam tę przyjemność być jej wybranką do przyklejania się, nieraz mało nie wywinęłam przez nią orła :evil_lol:

Posted

Na psy pod nogami trzeba bardzo uwazac, ale jeszcze 'lepsze' sa koty. W 1 sekundzie zmieniaja pozycje i mozna wyglebic na calego.

Ciesze sie bardzo, ze Misia przypadla do gustu Pani z wzajemnoscia.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ciesze sie bardzo, ze Misia przypadla do gustu Pani z wzajemnoscia.

I to jak! Dzisiaj wysłuchałam kolejnej wspaniałej relacji, którą trudno opisać :oops:
Zacytuję fragment, który chyba obrazuje dużo. "Pani mówi do psa: "Widzisz Misia, dobrze, że na siebie trafiłyśmy, obie siebie potrzebowałyśmy" A Misia z głową na kolanie Pani swoimi wiernymi oczami wpatruje się w Panią!"

Ehhhh........ Nawet jak to piszę to łezka mi się kręci w oku :oops:

Posted

"Pani mówi do psa: "Widzisz Misia, dobrze, że na siebie trafiłyśmy, obie siebie potrzebowałyśmy"

Trafila nasza Misia na swoja Pancie, po prostu obie czekaly na siebie :loveu:

Majaa, jeszcze raz wielkie dzieki za TEN DOMEK :Rose:

Posted

Majaa napisał(a):
I to jak! Dzisiaj wysłuchałam kolejnej wspaniałej relacji, którą trudno opisać :oops:
Zacytuję fragment, który chyba obrazuje dużo. "Pani mówi do psa: "Widzisz Misia, dobrze, że na siebie trafiłyśmy, obie siebie potrzebowałyśmy" A Misia z głową na kolanie Pani swoimi wiernymi oczami wpatruje się w Panią!"

Ehhhh........ Nawet jak to piszę to łezka mi się kręci w oku :oops:

No to się poryczałam

Posted

A do mnie dzwoniła pani, u której cioci jest Misia. I nie mogła wyjść z zachwytu jak się obie panie super dopasowały i jaka ciocia jest szczęśliwa i jak dogadza Misi, rozmawia z nią i wszystko tłumaczy :loveu:
Misia jest super grzeczna i nie sprawia żadnych problemów :multi:

Posted

Murka napisał(a):
A do mnie dzwoniła pani, u której cioci jest Misia. I nie mogła wyjść z zachwytu jak się obie panie super dopasowały i jaka ciocia jest szczęśliwa i jak dogadza Misi, rozmawia z nią i wszystko tłumaczy :loveu:
Misia jest super grzeczna i nie sprawia żadnych problemów :multi:

Źródło informacji chyba mamy takie samo :multi: