Aarionne Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 To bardzo się cieszę, że Misia będzie miała domek :multi: Ale gdyby ktoś się odzywał z PP to daj znać, Murko, bo sama jestem ciekawa jaki i czy w ogóle będzie odzew. PP jest już w kioskach :razz: Quote
Ra_dunia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Super, że Misia jedzie :) Dzisiaj kupię PP :razz: A ta sunieczka prześliczna jest... Quote
Murka Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Misia jedzie do domku w piątek wieczorem :multi: Z tymi jej uszkami to jeszcze mi przyszło do głowy, że to może sprawa hormonów po sterylizacji :roll: Ulka, Emi widziałam, ale nic o niej nie wiadomo, nawet nie jakiej jest wielkości... A Grację mam pod ręką ;) REJA, jestem w kontakcie z funią w tej sprawie ;) Quote
Majaa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Murka napisał(a):Misia jedzie do domku w piątek wieczorem :multi: Z tymi jej uszkami to jeszcze mi przyszło do głowy, że to może sprawa hormonów po sterylizacji :roll: Przekażę nformacjęna pewno i dzięki za nią Przekazalam tel. jkp osobom, które będa Misię odbierać "na trasie" Koszty transportu 35 zł pokryją oczywiście, ale moja prośba o wyjaśnienie komu te koszty transportu trzeba zwrócić i w którym momencie - naprawdę nie wiem czy jkp, jak będą sunię odbierać czy Murce za dotansportowanie psiaka do Kaziemierza, czyli przelewem na konto ta kwestia kompletnie umknęła mojej uwadze :oops: Quote
kaskadaffik Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 O kurcze i Misieńka też do domku jedzie, ale dzisiaj dobry dzień z dobrymi wiadomościami.Oby codziennie było tak cudownie:loveu: Quote
Murka Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Koszty 35 zł są dla mnie ;) To połowa kosztów przejazdu Janów Lubelski - Kazimierz Dolny. Drugie pół opłaca domek Boryska, którego również podrzucamy jkp do zawiezienia do Łodzi ;) Też myślałam nad tym jak najprościej załatwić przekazanie tej kwoty. I chyba najprościej będzie jak jkp da mi 70 zł przy załadunku psiaków, a potem odbierze 35 zł w Radomiu i 35 zł w Łodzi :roll: Ustale to z nią jutro. Quote
Ulka18 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ALE CIE CIESZE Z MISIENKI :multi: Naprawde tyle sie malizna nasiedziala w tym boksie 80 niezauwazona. Murko, czy dziewczyny zgodzily sie na tą kandydature suczki a la papillon? Bardzo nam (tym, którzy ją widzieli na żywo) zalezy, żeby nie dostala sie do adopcji przez schronisko, tylko przez hotelik :modla: Quote
Murka Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Evelin i Pucka są teraz na wyjeździe w górach i wracają w niedzielę. Nie mają dostępu do netu i nie wiedziały o Misi ;) Wieczorem mają mi oddzwonić i postanowić o psiaku na jej miejsce (teraz Pucka wybiera :eviltong:). Quote
Ulka18 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Jessoo, zeby tylko wybrala ta papillonkowa sunieczke. Jej naprawde to szkoda w schronisku i strach wydac do adopcji prosto z boksu. Quote
Basia1968 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 wiedziałam, że słodziaczek się załapie:eviltong::eviltong: To zdjęćie było po prostu powalające w tych mleczach z Kasieńką:loveu::loveu: Quote
Majaa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Murka napisał(a):Koszty 35 zł są dla mnie ;) To połowa kosztów przejazdu Janów Lubelski - Kazimierz Dolny. Drugie pół opłaca domek Boryska, którego również podrzucamy jkp do zawiezienia do Łodzi ;) Też myślałam nad tym jak najprościej załatwić przekazanie tej kwoty. I chyba najprościej będzie jak jkp da mi 70 zł przy załadunku psiaków, a potem odbierze 35 zł w Radomiu i 35 zł w Łodzi :roll: Ustale to z nią jutro. To chyba faktycznie najlpsze rozwiązanie Domek jest w kontakcie z jkp w kwestii dogadania odbioru Mii /sorry za błędy ale w domu mam jakąś obłedna klawiaturę gumową:angryy::angryy::angryy: która działa jakchce :angryy::angryy::angryy: Quote
Murka Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Ulka18 napisał(a):Jessoo, zeby tylko wybrala ta papillonkowa sunieczke. Jej naprawde to szkoda w schronisku i strach wydac do adopcji prosto z boksu. Papillonka wybrana w ciemno, dziewczyny bazowały jedynie na moim opisie :lol: Teraz im wysłałam MMSa, żeby zobaczyły jakie cudo wybrały ;) Misieńka już spakowana :p Quote
terra Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 To już dzisiaj maleńka jedzie do własnego domu:multi: Quote
Ulka18 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Murka']Papillonka wybrana w ciemno, dziewczyny bazowały jedynie na moim opisie :lol: Super, ze dziewczyny zgodzily sie na papillonki :multi: Murko, czy napisalas do kierownika nt. papillonki, zeby przygotowali ją na sobote? Moze by jeszcze zdazyli ja zaszczepic? A kiedy mala Misienka wyrusza w droge do nowego domu? Quote
Reno2001 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Z tego co wiem, to Misia jedzie dzis wieczór wraz z Boryskiem ;). Evelin, Pucka - wielkie dzięki za papillonkę. Nie będziecie żałowały. Wybierzcie teraz dla niej imię :p. Quote
Murka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Tak, tak, Misia dziś ok. 17.00 wyjeżdża z hoteliku, a ok. 19.00 odbiera ją pod Kazimierzem Dolnym jkp. Tymczasem konto Misiowe zasiliło 100 zł - część spadku po hotelowaniu Mai ;) Quote
Ulka18 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Tak, tak, Misia dziś ok. 17.00 wyjeżdża z hoteliku, a ok. 19.00 odbiera ją pod Kazimierzem Dolnym jkp. BARDZO SIE CIESZE Z MISIENKI. I Z SAIFA :multi::multi::multi: Super, ze kolejka ruszyla, mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych problemow :kciuki: Quote
zulugula Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Bardzo się ciesze, że Misiulka bedzie miała domek :multi: Quote
Reno2001 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ciekawe, czy wszystko poszło zgodnie z planem? Quote
halcia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Tez nie ciekawosć zzera,a jutro dopiero wieczorkiem poczytam. Quote
Murka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Misia pojechała, tyle wiem na razie. Pani, której ciocia ma Misię mieć u siebie, dzwoniła do mnie i wypytała dosłownie o wszystko ;) Sama ma psiaki po przejściach, więc jestem spokojna o adaptację suni (Misia w pierwszym kontakcie jest bardzo nieśmiała i strachliwa). Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :p Quote
Recommended Posts