Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie oglądam nowy numer PP (jutro będzie w kioskach) i Misieńka wyszła słodko (Monka zresztą też). Wyglądają, jakby były stworzone tylko do kochania! Są na końcu, ale mam nadzieję, że ktoś je wypatrzy...

Posted

izzie1983 napisał(a):
Przypomina mi trochę Maję :-)

To i Maja (choć nie ta) znalazła dla Misi domek ! Dzieki mailowi Murki i postowi Basi1968, za które serdecznie dziękuję
Szukamy transportu do Kielc, Ostrowca, Radomia !

Posted

:angryy::angryy::angryy: znowu posty przeskakują i znów idiotyzmy wychodzą :angryy::angryy::angryy: Ale Gosiapk jak juz tu się spotkałyśmy to o prywatę bezdomno - starachowicką zapytam - kto może mi kontrolę domku na Sadybie przeprowadzić?

Posted

Rozmawiałam już z jkp (jedzie w piątek wieczorem z Kazimierza Dolnego do Łodzi przez Radom) i zgodziła się Misię do Radomia podrzucić. Jutro się rozstrzygnie czy będzie do podrzucenia jeszcze jeden pies do Kazimierza (ma jechać do Łodzi), wówczas koszty byłyby mniejsze ;)

Sprawdzałam na mapie i do Ostrowca mamy mniej więcej tyle samo co do Kazimierza, a nawet więcej lepszymi drogami.

Posted

[quote name='Murka']Evelin, Pucka, wybierajcie kolejną sunie z Mielca :eviltong: Jesli moge zasugerowac, to czy mozna by uratowac taka bide przed rozmnazaczami, sunia bardzo w typie papillona, tylko wieksza.

Majaa, bardzo Ci dziekujemy za DOM dla Misienki :Rose:

Posted

Murka napisał(a):
Jak będą telefony z MP to będę próbowała sprzedać Grację :lol:

Murko, jeszcze jest podobna do Gracji suczka EMI, ktora Agusia chce wziac do hoteliku pod Mielec. Ma swoj watek na pwp.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Co do tej suni to ...:placz:
Błagam dziewczyny, rozważcie jej kandydaturę :modla:

Ja tez bardzo prosze, bo az strach oglaszac taka piekna sunie bez sterylki. Mysle,ze ta bialaska dlugo miejsca nie zagrzeje w hoteliku :wink: