Ulka18 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Mam nadzieje, ze ogloszenie w Przyjacielu Psie pomoże Misience w znalezieniu domu :kciuki: Quote
Ulka18 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Misienka mowi wszystkim dzien dobry :hand: Nie wiecie Cioteczki, czy ukazalo sie ogloszenie w Przyjacielu Psie? Quote
Aarionne Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Jeszcze się nie ukazało, czerwcowy numer będzie w sprzedaży dopiero od 20 maja :) Quote
Ulka18 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Super :multi: Zeby tylko sie ktos Misienka zachwycil tak jak my :kciuki: Aarionne wielkie podziekowania dla Ciebie :Rose: Quote
agusiazet Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Misia wędruje na pierwszą, bo dość daleko spadła, kruszynka!!! Quote
Murka Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 To trzymam kciuki, Misię polecam z całego serca :cool3: A my dziś rano przed wyjazdem robiliśmy na szybko zdjęcia do ogłoszenia w MP, ale wczoraj wieczorem już chyba spałam, bo przeczytałam, że ma być pionowe (Aarionne prosiła), a dzisiaj patrzę, a jak wół pisze poziome :oops: Będziemy działać jutro :cool3: Quote
Ulka18 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ale super zdjecia na tle zieleni :loveu: Podeslalam ten wątek Jerzemu, ktory stracil suczke sznaucerkowata z mieleckiego schroniska :roll: Moze Misia sie spodoba. Quote
Aarionne Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Tylko taka próźdebka malutka, bo może jeszcze nie zrobiłaś tych zdjęć - albo ubierz się trochę inaczej, albo zrób małej zdjęcie bez Ciebie (lub wyślij mi duży format któregoś z tych, które już wcześniej robiłaś, np. na trawie). Chodzi o to, że w tej chwili sunia jest słabo widoczna na tle Twojej brązowej bluzki i wiem, że w gazecie nie wyjdzie to zbyt korzystnie... Quote
Murka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Aarionne, wysłałam Ci różne fotki, to sobie wybierzesz i wykadrujesz jak Ci się będzie podobać ;) Quote
Ulka18 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ale przecudne zdjecia :loveu: wyszlyscie obie Murko przepieknie :p Mam nadzieje, ze komus sie mala Misienka spodoba i ja adoptuje :kciuki: Quote
agusiazet Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Pan od Sissi jednak nie zdecyduje się na jamniczko podobnego psa, chyba nie gustuje w niskich zawieszeniach i woli kudłate pieski. postaram mu się w poniedziałek obfotografować te dwa małe pieski z boksu koło budynku! Misieńko, a Ciebie na pewno ktoś pokocha! Quote
Reno2001 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Tylko, ze ten sznaucerkowaty szczeniaczek wymaga juz niezłej socjalizacji, bo niestety ludzi nie darzy zaufaniem :shake:. Quote
Ulka18 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Piesek sznaucowaty z ogrodka ma 10 zdjec na stronie, wydaje mi sie, ze to powinno wystarczyc. A jaki tam jest drugi kudlacz? Jest Sylwunia i drugi szczeniak suczka, ktora wyrosnie duza. No chyba, ze chodzi o tego sznaucerowatego, nieufnego szczeniaka. Quote
halcia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 No i pytanie.Kto słodka MIsie zabierze do domu.Kto pokocha malutka? Quote
Ulka18 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ludziom z Fundacji juz sie spodobala, jest na ich stronie. Moze ktos sie zglosi. emat: Misia bitte online nehmen Od: "Dobermann-Nothilfe" Data: N Maja 10 2009, 6:22 pm Misia kleine Mischlingshündin ca. 3 Jahre alt sucht Zuhause oder Pflegestelle. Tja, was soll ich von mir schreiben?!?! Ich sitze schon seit über 2 Jahren in Polen im Tierheim obwohl ich erst ca. 3 Jahre bin und kein Mensch möchte mich haben. Ich bin doch so eine entzückende Hundedame. Mit anderen Hunden und Katzen verstehe ich mich supergut.Desweiteren kann man zu mir sagen das ich der ideale Familienhund bin. Die Dobermann Nothilfe e.V. hat mich entdeckt und möchte mich gerne Mitte Juni nach Deutschland holen. Wie sehr ich mich darüber freuemuss ich ja wohl keinem erzählen.Allerdings fehlt mir noch eine Pflegestelle oder gleich ein neues Zuhause. Bittebitte melden Sie sich bei der Dobermann Nothilfe e.V. So und wenn Sie mir jetzt noch ein endgültiges Zuhause schenken wollendann wenden Sie sich bitte an die Dobermann Nothilfe e.V. Quote
Murka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 A ja mam mam głupie pytanie: czy psom linieją uszy?? Bo Misi wychodzą maleńkie kępki włosków z uszu (zaczynając od czubków), tak samo jak Kasi. Wczoraj przyjechała Gracja i ona ma podobnie. Myślałam, że to grzybek, ale teraz już sama nie wiem, chyba za duży zbieg okoliczności żeby trzy rózne psy nie majace ze sobą kontaktu miały tak samo i dokładnie w tym samym miejscu :razz: Kasia ma już piękne lśniące końcówki uszu, zero złuszczania sie naskórka. Ale nie wiem czy to skutek Imaverolu (namaczam codziennie) czy samoistność :oops: Imaverol jeszcze mamy, więc Misi też przemywam w razie czego :roll: Quote
anciaahk Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Mój Karmel po odbiorze z Mielca też miał wyliniałe uszka, czarne aż, sama skóra. Nie wiem co to było, nawet wetki się dziwiły. Ale teraz jest ok, zarosło bez smarowania. Quote
Murka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 No właśnie pamiętam te Karmelkowe uszy i pamiętam też, że grzybek był wykluczony. Co to za dziwactwo :crazyeye: Quote
Recommended Posts