Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To trzymam kciuki, Misię polecam z całego serca :cool3:

A my dziś rano przed wyjazdem robiliśmy na szybko zdjęcia do ogłoszenia w MP, ale wczoraj wieczorem już chyba spałam, bo przeczytałam, że ma być pionowe (Aarionne prosiła), a dzisiaj patrzę, a jak wół pisze poziome :oops:
Będziemy działać jutro :cool3:

Posted

Ale super zdjecia na tle zieleni :loveu:
Podeslalam ten wątek Jerzemu, ktory stracil suczke sznaucerkowata z mieleckiego schroniska :roll: Moze Misia sie spodoba.

Posted

Tylko taka próźdebka malutka, bo może jeszcze nie zrobiłaś tych zdjęć - albo ubierz się trochę inaczej, albo zrób małej zdjęcie bez Ciebie (lub wyślij mi duży format któregoś z tych, które już wcześniej robiłaś, np. na trawie). Chodzi o to, że w tej chwili sunia jest słabo widoczna na tle Twojej brązowej bluzki i wiem, że w gazecie nie wyjdzie to zbyt korzystnie...

Posted

Pan od Sissi jednak nie zdecyduje się na jamniczko podobnego psa, chyba nie gustuje w niskich zawieszeniach i woli kudłate pieski. postaram mu się w poniedziałek obfotografować te dwa małe pieski z boksu koło budynku! Misieńko, a Ciebie na pewno ktoś pokocha!

Posted

Piesek sznaucowaty z ogrodka ma 10 zdjec na stronie, wydaje mi sie, ze to powinno wystarczyc. A jaki tam jest drugi kudlacz? Jest Sylwunia i drugi szczeniak suczka, ktora wyrosnie duza. No chyba, ze chodzi o tego sznaucerowatego, nieufnego szczeniaka.

Posted

Ludziom z Fundacji juz sie spodobala, jest na ich stronie. Moze ktos sie zglosi.

emat: Misia bitte online nehmen
Od: "Dobermann-Nothilfe"
Data: N Maja 10 2009, 6:22 pm

Misia kleine Mischlingshündin ca. 3 Jahre alt sucht Zuhause oder Pflegestelle.

Tja, was soll ich von mir schreiben?!?!
Ich sitze schon seit über 2 Jahren in Polen im Tierheim obwohl ich erst ca. 3 Jahre bin und kein Mensch möchte mich haben. Ich bin doch so eine entzückende Hundedame. Mit anderen Hunden und Katzen verstehe ich mich supergut.Desweiteren kann man zu mir sagen das ich der ideale Familienhund bin.
Die Dobermann Nothilfe e.V. hat mich entdeckt und möchte mich gerne Mitte Juni nach Deutschland holen. Wie sehr ich mich darüber freuemuss ich ja wohl keinem erzählen.Allerdings fehlt mir noch eine Pflegestelle oder gleich ein neues Zuhause.

Bittebitte melden Sie sich bei der Dobermann Nothilfe e.V. So und wenn Sie mir jetzt noch ein endgültiges Zuhause schenken wollendann wenden Sie sich
bitte an die Dobermann Nothilfe e.V.

Posted

A ja mam mam głupie pytanie: czy psom linieją uszy??
Bo Misi wychodzą maleńkie kępki włosków z uszu (zaczynając od czubków), tak samo jak Kasi. Wczoraj przyjechała Gracja i ona ma podobnie. Myślałam, że to grzybek, ale teraz już sama nie wiem, chyba za duży zbieg okoliczności żeby trzy rózne psy nie majace ze sobą kontaktu miały tak samo i dokładnie w tym samym miejscu :razz:
Kasia ma już piękne lśniące końcówki uszu, zero złuszczania sie naskórka. Ale nie wiem czy to skutek Imaverolu (namaczam codziennie) czy samoistność :oops:
Imaverol jeszcze mamy, więc Misi też przemywam w razie czego :roll:

Posted

Mój Karmel po odbiorze z Mielca też miał wyliniałe uszka, czarne aż, sama skóra. Nie wiem co to było, nawet wetki się dziwiły. Ale teraz jest ok, zarosło bez smarowania.