Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To tak jak ja osiagnęłam mistrzostwo w zbieraniu/wydzieraniu:cool3:/ od znajomych na budy.Dawali i Ci co nie lubia psów i Ci co sie ich boja.Jak rzuciłam hasło"jade,byłam,trzeba"Teraz juz dałam spokój ,bo pomysla,ze całe zycie jak mnie zobacza beda musieli dawac:evil_lol:Teraz juz tylko 2 marne skarbonki :shake:Misienko,znajdz domek!

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ło rety, to nie ma bata, coś musi domek znaleźć :loveu:
Dzięki Aarionne, to już nie pierwszy raz jak pomagasz moim hotelowiczom :angel:

Jutro porobię zdjęcia Misi :cool3:

Posted

[quote name='Murka']Dzięki Aarionne, to już nie pierwszy raz jak pomagasz moim hotelowiczom :angel: Jutro porobię zdjęcia Misi :cool3:Wg mnie to wcale nie jest drobna pomoc, to WIELKA pomoc, bo przeciez szukanie domow idzie nam zawsze najtrudniej. Jakos z innymi sprawami wspolnie dajemy sobie rade. To czekamy na zdjecia Misienki :lol:

Posted

Trochę mi za ostre światło wyszło (poranne), chciałam poprawić po południu, ale nadciągnęła chmura :mad: i nici ze słoneczka.

Posted

Jeszcze jedną fotkę przeoczyłam ;)

Chyba jednak zdjęcia z ludźmi są bardziej chwytliwe. Zauważcie: Berni znalazł dom (miał zdjęcie jak podaje łapę), Maja właśnie jedzie do domu (też miała chyba zdjęcie z człowiekiem) :razz:

Posted

Prześliczna Misieńka :loveu:
Takie zdjęcia przede wszystkim mówią o wzroście psa. To często zasadniczy powód wyboru tego a nie innego psiaka.