Ulka18 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Reno2001 napisał(a):Mureczko, plisss o foty Misi na trawce. Wiesz, takie nasycone zielenią ;). Musimy chyba zadziałac psychologicznie :diabloti:.Czas do 05.05 ;) Nom, musimy tak zadzialac :wink: Reno, czy Tobie podeslac pieniadze za ogloszenie Miski? Misia jest młoda, więc myślę że warto zrobić wirusówki. Ja jestem za :fadein: Misia ma szczepienie p. wsciekliznie? Bo moze warto by kombajnem zaszczepic, jesli nie ma oczywiscie. Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Misia młoda, wesoła, bezkonfliktowa... kto pokocha cudną sunieczkę? Quote
Reno2001 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ulka18 napisał(a):Nom, musimy tak zadzialac :wink: Reno, czy Tobie podeslac pieniadze za ogloszenie Miski? Ja jestem za :fadein: Misia ma szczepienie p. wsciekliznie? Bo moze warto by kombajnem zaszczepic, jesli nie ma oczywiscie. No nie wiem, czy ja mam robic ogłoszenie w MP :cool3:? Przyznam się bez bicia, że zawaliłam sprawę faktury za ogłoszenie Mai. Przepraszam, ale tyle mi się spraw spiętrzyło w ostatnim czasie, że po prostu nie zapanowałam nad wszystkim :shake:. A Miśkę szczepic rzecz jasna :fadein:. Quote
Murka Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Reno, Ty masz dobrą rękę do ogłoszeń w MP :loveu: Zdjątka będą :cool3: Quote
Evelin Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Co to znaczy MP? Przychodzi mi do głowy tylko jedno skojarzenie..Mój Pies? Czy to jakaś gazeta lokalna??? Quote
Reno2001 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Murka napisał(a):Reno, Ty masz dobrą rękę do ogłoszeń w MP :loveu: Zdjątka będą :cool3: Bo ja wiem ...:diabloti: Ale nie ma problemu. Tylko muszę rozpracowac, jak zrobic, by miec jakiekolwiek potwierdzenie ogłoszenia, bo to jest dla mnie zagadka. Tak na prawdę po wypełnieniu w necie formularza i wysłaniu go, nie zostaje ŻADEN ślad dla ogłoszeniodawcy. Nie przychodzi, żadna kopaia na maila, żadne potwierdzenie przyjęcia ... No i z tego co widziałam w gazecie, ogłoszenia Irenki były dużo dłuższe od naszego. A ja wypełniłam wszystkie dostępne pola. No i teraz mam pytanie, czy przypadkiem mojego ogłoszenia nie okroili? Za cholerę nie pamiętam, czy to co sie ukazało to całośc, czy też nie. Evelin-dokładnie, chodzi o Mojego Psa :p Quote
Ra_dunia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Reno - to może podpytaj Irenki co i jak? Evelin - Mój Pies ma zasięg ogólnopolski :) Quote
Evelin Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Że Mój Pies ma zasieg ogólnopolski,to wiem (u nas tez mozna kupić).. Tylko nie byłam pewna czy MP to Mój Pies ,czy inna gazeta np lokalna.. A kto komu zabroni nazwać swoja gazetę np Moja Pluskwa:diabloti:, czy Moje Pieniążki :diabloti: -też w skócie bedzie MP :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A przy okazji Misieńka się przypomina... Quote
Ulka18 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Moze rzeczywiscie trzeba zapytac Irenke o ogloszenia, czy placi wiecej niz my za ten sam format, czy doplaca. Irenki ogloszenia sa dluzsze niz nasze. Dziwna to firma, ze nie potwierdza otrzymania zamowienia :???: Nienowoczesne, niehandlowe zachowanie, żeruja na tym, że ludzie musza oglaszac psy na sprzedaz i do adopcji. Quote
Ra_dunia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 No dalej słodzizno - wędruj na poszukiwania domku. Moja Pluskwa - :evil_lol: bardzo chwytliwy tytuł :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Wyjazd bedzie za 6-8 tygodni, zgodzili sie :mdleje: Dzisiaj bede przedstawiac kandydatury, wysle Misienke, Amigo, Monke i Saifa. Quote
halcia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :loveu::multi::loveu::multi:a juz sie zmartwiłam,ze dopiero wrzesien.Miska,idz do domku,wpusć do hoteliku inne psiaki.Ulka G R A T U L A J E !! Quote
Ra_dunia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 cudne informacje :multi: Znowu będzie można pomóc innym psiakom. Chociaż to frustrujące, że takie super psy tylko za granicą znajdują domy...:shake: Quote
Reno2001 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 No to co robimy z ogłoszeniem w MP? Wstrzymujemy się na razie? No, bo jeśli DoNoHi zdecydują się na Miśkę, to w sumie ogłoszenie będzie bez sensu :roll:. Quote
Ulka18 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ewus, zapytam sie dzisiaj Fundacji jakie szanse ma Misia i Amigo. Dam znac jak tylko odpowiedza. Do kiedy musielibysmy zglosic tresc ogloszenia do Mojego Psa? Halcia, w żebraniu o mieleckie psy to ja jestem juz wyszkolona :diabloti: Quote
Reno2001 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Ulka18']Ewus, zapytam sie dzisiaj Fundacji jakie szanse ma Misia i Amigo. Dam znac jak tylko odpowiedza. Do kiedy musielibysmy zglosic tresc ogloszenia do Mojego Psa? Halcia, w żebraniu o mieleckie psy to ja jestem juz wyszkolona :diabloti: Ostateczny termin to 05.05 :roll:. Quote
Aarionne Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Słuchajcie, wtrącę się, bo uważam, że nie warto wydawać pieniędzy na ogłoszenie w MP. To jest naprawdę żenada, że biorą za to kasę, a w czerwcowym numerze "Przyjaciela Psa" postaram się z całych sił ogłosić Misię. Może tutaj coś wyjdzie? Choć oczywiście zrobicie jak chcecie, to nie ja wydaję pieniądze więc może nie mam prawa się wtrącać. A Misia jest przesłodziasta! :loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Aarionne napisał(a):Słuchajcie, wtrącę się, bo uważam, że nie warto wydawać pieniędzy na ogłoszenie w MP. To jest naprawdę żenada, że biorą za to kasę, a w czerwcowym numerze "Przyjaciela Psa" postaram się z całych sił ogłosić Misię. JESTESMY ZA. Nigdy nie oglaszalysmy psiakow w PP. Koszt w MP jest wysoki, ale juz 2 domki dla trudno adoptowalnych psow znalezlismy dzieki MP. A jaki jest koszt ogloszenia w PP? Quote
Aarionne Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ulka18 napisał(a):JESTESMY ZA. Nigdy nie oglaszalysmy psiakow w PP. Koszt w MP jest wysoki, ale juz 2 domki dla trudno adoptowalnych psow znalezlismy dzieki MP. A jaki jest koszt ogloszenia w PP? W PP jest za darmo, ale ogłoszenie jest uzależnione od ilości wolnego miejsca, ale zazwyczaj udaje się wcisnąć ze trzy psiaki. Quote
Aarionne Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 A żeby było ciekawiej to z tego, co wiem, oprócz Pepe, ktory przebywa u Murki, w czerwcowym numerze będzie ogłoszona tez Monka więc z Misią będą stanowiły wspaniałe trio :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Aarionne napisał(a):W PP jest za darmo, ale ogłoszenie jest uzależnione od ilości wolnego miejsca, ale zazwyczaj udaje się wcisnąć ze trzy psiaki.DZIEKUJEMY CI AARIONNE :Rose: Bardzo Ci dziekujemy za pomoc :calus:Trzy psiaki z hoteliku beda miec ogloszenie :multi: Quote
Aarionne Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ulka18 napisał(a):DZIEKUJEMY CI AARIONNE :Rose: Bardzo Ci dziekujemy za pomoc :calus:Trzy psiaki z hoteliku beda miec ogloszenie :multi: Nie ma sprawy, ja tylko czasem mogę zaoferować jakąś drobną pomoc, a to Wy jesteście bohaterkami, że zajmujecie się tymi psiakami na co dzień, martwicie się i troszczycie :) Quote
Recommended Posts