Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reno2001 napisał(a):
Mureczko, plisss o foty Misi na trawce. Wiesz, takie nasycone zielenią ;). Musimy chyba zadziałac psychologicznie :diabloti:.Czas do 05.05 ;)
Nom, musimy tak zadzialac :wink:
Reno, czy Tobie podeslac pieniadze za ogloszenie Miski?
Misia jest młoda, więc myślę że warto zrobić wirusówki.

Ja jestem za :fadein: Misia ma szczepienie p. wsciekliznie? Bo moze warto by kombajnem zaszczepic, jesli nie ma oczywiscie.

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nom, musimy tak zadzialac :wink:
Reno, czy Tobie podeslac pieniadze za ogloszenie Miski?

Ja jestem za :fadein: Misia ma szczepienie p. wsciekliznie? Bo moze warto by kombajnem zaszczepic, jesli nie ma oczywiscie.

No nie wiem, czy ja mam robic ogłoszenie w MP :cool3:?

Przyznam się bez bicia, że zawaliłam sprawę faktury za ogłoszenie Mai. Przepraszam, ale tyle mi się spraw spiętrzyło w ostatnim czasie, że po prostu nie zapanowałam nad wszystkim :shake:.

A Miśkę szczepic rzecz jasna :fadein:.

Posted

Murka napisał(a):
Reno, Ty masz dobrą rękę do ogłoszeń w MP :loveu:

Zdjątka będą :cool3:

Bo ja wiem ...:diabloti: Ale nie ma problemu.
Tylko muszę rozpracowac, jak zrobic, by miec jakiekolwiek potwierdzenie ogłoszenia, bo to jest dla mnie zagadka. Tak na prawdę po wypełnieniu w necie formularza i wysłaniu go, nie zostaje ŻADEN ślad dla ogłoszeniodawcy. Nie przychodzi, żadna kopaia na maila, żadne potwierdzenie przyjęcia ... No i z tego co widziałam w gazecie, ogłoszenia Irenki były dużo dłuższe od naszego. A ja wypełniłam wszystkie dostępne pola. No i teraz mam pytanie, czy przypadkiem mojego ogłoszenia nie okroili? Za cholerę nie pamiętam, czy to co sie ukazało to całośc, czy też nie.

Evelin-dokładnie, chodzi o Mojego Psa :p

Posted

Że Mój Pies ma zasieg ogólnopolski,to wiem (u nas tez mozna kupić)..
Tylko nie byłam pewna czy MP to Mój Pies ,czy inna gazeta np lokalna..
A kto komu zabroni nazwać swoja gazetę np Moja Pluskwa:diabloti:, czy Moje Pieniążki :diabloti: -też w skócie bedzie MP :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A przy okazji Misieńka się przypomina...

Posted

Moze rzeczywiscie trzeba zapytac Irenke o ogloszenia, czy placi wiecej niz my za ten sam format, czy doplaca. Irenki ogloszenia sa dluzsze niz nasze.
Dziwna to firma, ze nie potwierdza otrzymania zamowienia :???: Nienowoczesne, niehandlowe zachowanie, żeruja na tym, że ludzie musza oglaszac psy na sprzedaz i do adopcji.

Posted

Ewus, zapytam sie dzisiaj Fundacji jakie szanse ma Misia i Amigo.
Dam znac jak tylko odpowiedza.
Do kiedy musielibysmy zglosic tresc ogloszenia do Mojego Psa?

Halcia, w żebraniu o mieleckie psy to ja jestem juz wyszkolona :diabloti:

Posted

[quote name='Ulka18']Ewus, zapytam sie dzisiaj Fundacji jakie szanse ma Misia i Amigo.
Dam znac jak tylko odpowiedza.
Do kiedy musielibysmy zglosic tresc ogloszenia do Mojego Psa?

Halcia, w żebraniu o mieleckie psy to ja jestem juz wyszkolona :diabloti:

Ostateczny termin to 05.05 :roll:.

Posted

Słuchajcie, wtrącę się, bo uważam, że nie warto wydawać pieniędzy na ogłoszenie w MP. To jest naprawdę żenada, że biorą za to kasę, a w czerwcowym numerze "Przyjaciela Psa" postaram się z całych sił ogłosić Misię. Może tutaj coś wyjdzie? Choć oczywiście zrobicie jak chcecie, to nie ja wydaję pieniądze więc może nie mam prawa się wtrącać.

A Misia jest przesłodziasta! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Aarionne napisał(a):
Słuchajcie, wtrącę się, bo uważam, że nie warto wydawać pieniędzy na ogłoszenie w MP. To jest naprawdę żenada, że biorą za to kasę, a w czerwcowym numerze "Przyjaciela Psa" postaram się z całych sił ogłosić Misię.

JESTESMY ZA. Nigdy nie oglaszalysmy psiakow w PP. Koszt w MP jest wysoki, ale juz 2 domki dla trudno adoptowalnych psow znalezlismy dzieki MP. A jaki jest koszt ogloszenia w PP?

Posted

Ulka18 napisał(a):
JESTESMY ZA. Nigdy nie oglaszalysmy psiakow w PP. Koszt w MP jest wysoki, ale juz 2 domki dla trudno adoptowalnych psow znalezlismy dzieki MP. A jaki jest koszt ogloszenia w PP?

W PP jest za darmo, ale ogłoszenie jest uzależnione od ilości wolnego miejsca, ale zazwyczaj udaje się wcisnąć ze trzy psiaki.

Posted

A żeby było ciekawiej to z tego, co wiem, oprócz Pepe, ktory przebywa u Murki, w czerwcowym numerze będzie ogłoszona tez Monka więc z Misią będą stanowiły wspaniałe trio :evil_lol:

Posted

Aarionne napisał(a):
W PP jest za darmo, ale ogłoszenie jest uzależnione od ilości wolnego miejsca, ale zazwyczaj udaje się wcisnąć ze trzy psiaki.
DZIEKUJEMY CI AARIONNE :Rose: Bardzo Ci dziekujemy za pomoc :calus:Trzy psiaki z hoteliku beda miec ogloszenie :multi:

Posted

Ulka18 napisał(a):
DZIEKUJEMY CI AARIONNE :Rose: Bardzo Ci dziekujemy za pomoc :calus:Trzy psiaki z hoteliku beda miec ogloszenie :multi:

Nie ma sprawy, ja tylko czasem mogę zaoferować jakąś drobną pomoc, a to Wy jesteście bohaterkami, że zajmujecie się tymi psiakami na co dzień, martwicie się i troszczycie :)