malagos Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 To ja nieśmiało sie przypomnę z moja prosbą o transport.... Quote
malagos Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 malagos napisał(a):To ja nieśmiało sie przypomnę z moja prosbą o transport.... i jeszcze raz! :cool1: Quote
Maszaberla Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Wchodze a tu takie wiesci - czyzby sie udalo? Malagos Linka jedzie do nowego domku? :-o Moze poszukac info o transporcie na mapie pomocy dogo? Quote
malagos Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Linka ma domek, ale trzeba jeszcze dograć ostatni element transportu. Czyli Kraków-Tarnów. Jest od wczoraj na transportowym. Na razie bez echa. Quote
beam6 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 malagos napisał(a):Linka ma domek, ale trzeba jeszcze dograć ostatni element transportu. Czyli Kraków-Tarnów. Jest od wczoraj na transportowym. Na razie bez echa. Ludki drogie brakuje TYLKO transporty na 70 km i kolejna uratowana przez Malagos suńka będzie w kochajacym domku !!!!!! P O M O C Y Quote
malagos Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Jezu, jakos nikt sie nie pcha z pomocą na te 70 km :shake: Quote
agusiazet Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Pan Jerzy przyjechał po Sissi do Mielca, więc może i do Krakowa pojedzie, zapytaj go o to!!! Quote
malagos Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 To moze tu zapytam, Panie Jerzy, czy w ostatecznosci Pan by odebrał sunię z Krakowa? Quote
Jerzy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Jak nie będzie wyjścia to dojadę do Krakowa. W przeddzień transportu z Warszawy proszę podać mi namiary na ludzi. Zadzwonię i umówię się gdzieś obok dworca PKP. Quote
agusiazet Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 He, he miałam na myśli kontakt telefoniczny lub mailowy, bo nie wiem, czy Jerzy tu zagląda:) Quote
malagos Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 agusiazet napisał(a):He, he miałam na myśli kontakt telefoniczny lub mailowy, bo nie wiem, czy Jerzy tu zagląda:) A widzisz, ze jednak zaglada :multi: Moze jednak uda sie załatwić, ja nadal szukam! Quote
agusiazet Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Jerzy, jesteście z Żoną na prawdę wielcy!!! Drugi psiak z DG znalazł u was kochający dom!!! Życzę tym razem wielu szczęśliwych lat razem i zdrówka, zdrówka, zdrówka!!! Quote
malagos Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Dziś potwierdziłyśmy z Abrakadabrą wtorkowe podwiezienie do Warszawy, do jayo. Quote
Maszaberla Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Czyli Lineczka juz pojedzie do nowego domku? Quote
malagos Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Mam taką nadzieję :roll: Z tym, ze sunia pojedzie dzisń wcześniej, bo we wtorek już będzie w Krakowie. Zaraz zadzwonię do pana z fundacji, która czasem przwozi psy na trasie Kraków Tarnów, moze będą jechać we wtorek?.... Nie, kurteczka, pan Krzysztof z "Zmieńmy Świat" właśnie wraca z Tarnowa i nie wybiera sie w tym tygodniu... :shake: Quote
Jerzy Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Już jestem umówiony na odbiór Linki z krakowskiego dworca PKP. Jutro piesek będzie już w domu. :loveu: Quote
beam6 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Jerzy napisał(a):Już jestem umówiony na odbiór Linki z krakowskiego dworca PKP. Jutro piesek będzie już w domu. :loveu: Ja tylko tak sobie się pocieszę: :sweetCyb::Cool!::sweetCyb::bigcool::sweetCyb::Cool!::sweetCyb: Quote
agusiazet Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Super, wreszcie piesek będzie w domu i Państwo będą szczęśliwi! Czekamy na wieści i zdjęcia! Quote
malagos Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Jejku, taka akcja od poniedzialku, ho, ho! Czekam tylko na wiadomośc od Abrakadabra, kiedy do mnie przyjedzie po Linkę (i chodzą słuchy, ze może nie przyjedzie sama, ale z małą kudłatą kuleczką z jednej z podwarszawskich mordowni :angryy: ) :cool3: U mnie na wsi kolejne 2 śliczne mlode psiaki, oba oczywiscie porzucone na naszym przystanku PKS :shake: Quote
malagos Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Pojechała. Pierwszy etep podróży za nami i za Linką. Quote
Abrakadabra Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 :loveu:Linka jest cudna, wspaniała, grzeczniutka, cichutka, miziasta, przytulaśna.... Dotarła do Jayo cało i zdrowo. Została wycałowana i wyprzytulana :loveu: To pies IDEALNY ! Quote
Maszaberla Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='malagos']Pojechała. Pierwszy etep podróży za nami i za Linką. Pojechala:oops: Jakos mi smutno - moze dlatego ze sie martwie jak jej bedzie? Zupelnie niepotrzebnie.. Quote
beam6 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dajcie znać jak dziewczynka dojedzie do domki plissss ;) Quote
Jerzy Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Za chwilę jadę do Krakowa. Jestem umówiony na godzinę i miejsce odbioru Linki. Po powrocie natychmiast coś napiszę, jakieś pierwsze wrażenia itd. Zdjęcia zrobię i wkleję do tematu. :multi: Quote
malagos Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Dzwoniła Dorotka z trasy - stoi w korku :shake: Ale zapytała "Skad ty takie cuda bierzesz?" to jak miód na moje serce :multi: Linka ślicznie zachowuje sie w domu i w samochodzie. Po prostu śpi, a na parkingu w Radomiu zostawiła pamiątkę :cool3: wieczorem założę wątek slicznej maleńkiej panience, która chyba nazwę Lady, bo ma klasę nieprzecietną, a ktora od wczoraj jest u mnie ;) Quote
Recommended Posts