Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Linka ma domek, ale trzeba jeszcze dograć ostatni element transportu. Czyli Kraków-Tarnów. Jest od wczoraj na transportowym. Na razie bez echa.

Posted

malagos napisał(a):
Linka ma domek, ale trzeba jeszcze dograć ostatni element transportu. Czyli Kraków-Tarnów. Jest od wczoraj na transportowym. Na razie bez echa.

Ludki drogie brakuje TYLKO transporty na 70 km i kolejna uratowana przez Malagos suńka będzie w kochajacym domku !!!!!!

P O M O C Y

Posted

Jak nie będzie wyjścia to dojadę do Krakowa. W przeddzień transportu z Warszawy proszę podać mi namiary na ludzi. Zadzwonię i umówię się gdzieś obok dworca PKP.

Posted

agusiazet napisał(a):
He, he miałam na myśli kontakt telefoniczny lub mailowy, bo nie wiem, czy Jerzy tu zagląda:)

A widzisz, ze jednak zaglada :multi:
Moze jednak uda sie załatwić, ja nadal szukam!

Posted

Jerzy, jesteście z Żoną na prawdę wielcy!!! Drugi psiak z DG znalazł u was kochający dom!!! Życzę tym razem wielu szczęśliwych lat razem i zdrówka, zdrówka, zdrówka!!!

Posted

Mam taką nadzieję :roll:
Z tym, ze sunia pojedzie dzisń wcześniej, bo we wtorek już będzie w Krakowie.
Zaraz zadzwonię do pana z fundacji, która czasem przwozi psy na trasie Kraków Tarnów, moze będą jechać we wtorek?....

Nie, kurteczka, pan Krzysztof z "Zmieńmy Świat" właśnie wraca z Tarnowa i nie wybiera sie w tym tygodniu... :shake:

Posted

Jerzy napisał(a):
Już jestem umówiony na odbiór Linki z krakowskiego dworca PKP. Jutro piesek będzie już w domu. :loveu:

Ja tylko tak sobie się pocieszę:
:sweetCyb::Cool!::sweetCyb::bigcool::sweetCyb::Cool!::sweetCyb:

Posted

Jejku, taka akcja od poniedzialku, ho, ho!
Czekam tylko na wiadomośc od Abrakadabra, kiedy do mnie przyjedzie po Linkę (i chodzą słuchy, ze może nie przyjedzie sama, ale z małą kudłatą kuleczką z jednej z podwarszawskich mordowni :angryy: ) :cool3:
U mnie na wsi kolejne 2 śliczne mlode psiaki, oba oczywiscie porzucone na naszym przystanku PKS :shake:

Posted

Za chwilę jadę do Krakowa. Jestem umówiony na godzinę i miejsce odbioru Linki. Po powrocie natychmiast coś napiszę, jakieś pierwsze wrażenia itd. Zdjęcia zrobię i wkleję do tematu. :multi:

Posted

Dzwoniła Dorotka z trasy - stoi w korku :shake:
Ale zapytała "Skad ty takie cuda bierzesz?" to jak miód na moje serce :multi:
Linka ślicznie zachowuje sie w domu i w samochodzie. Po prostu śpi, a na parkingu w Radomiu zostawiła pamiątkę :cool3:

wieczorem założę wątek slicznej maleńkiej panience, która chyba nazwę Lady, bo ma klasę nieprzecietną, a ktora od wczoraj jest u mnie ;)