Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuję za pomoc :p
Czekamy z Linką na efekt.
Linka wie, do czego służy kanapa :diabloti: - wcześniej nigdy nie była w domu, a u mnie widzi, jak tabun psów włazi na kanapę ogladać Teleexpres, to i ona wskakuje :mad:

Posted

Maszaberla napisał(a):
A moze by podmienic w cafeanimal zdjecia na te bardziej "pieszczoszkowate"? Tam gdzie linka przytula sie;)
Moze wtedy bedzie szansa ze trafi do Metra...

a o które zdjęcie chodzi?

Posted

to ja je zastapiłam nowszym zdjeciem, w szeleczkach :oops: Na poprzednim, tym z łepkiem na ramieniu, widać było plamki na dolnej wardze, miała jakies klopoty skórne, ale teraz już wszystko ok.

Posted

malagos napisał(a):
to ja je zastapiłam nowszym zdjeciem, w szeleczkach :oops: Na poprzednim, tym z łepkiem na ramieniu, widać było plamki na dolnej wardze, miała jakies klopoty skórne, ale teraz już wszystko ok.

Plamek w ogóle nie było widać za to jej minka i przymrużone oczki, jak dla mnie, były bardzo ujmujące i świadczące o ogromnej wdzięczności Lineczki. Jej mordka mówiła wszystko, także to, że to inteligentne i kochane stworzonko.

Posted

Malagos pisał do mnie pan z allegro że chce przygarnąć LInkę :multi:
odpisałam żeby zadzwonił na podany numer, ale zaraz na pw prześlę Tobie jego maila, Pan mieszka w Lubinie i miał kiedyś podobną sunię (umarła ze starości)

Posted

xmartix napisał(a):

Rany, dziewczyny szansa się szykuje:multi::multi::multi:
Kujcie żelazo, póki gorące, a ja też tu kciuki trzymam i czekam na wieści:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

xmartix napisał(a):
odpisałam żeby zadzwonił na podany numer, ale zaraz na pw prześlę Tobie jego maila, Pan mieszka w Lubinie i miał kiedyś podobną sunię (umarła ze starości)

Czy juz cos wiadomo? :oops:

Posted

Dopiero teraz napisałam do pana z Lublina, nie było mnie w domu, bo wczoraj i dzis byłam w warszawie szukać Muszki :angryy: - to pies widmo, jest wszędzie i nigdzie....

Miły pana Legionowa też juz sie nie odezwał - a też miał kiedyś podobną suczkę.

Czekamy wiec na odpowiedź.

Posted

Nie mam żadnej odpowiedzi....
Za to mielismy dzis maly zlocik liceum TŻ, 12 osób z Warszawy na grillu-wszystko psiarze i kociarze, wiec nasze stado zrobiło furorę. Linka bardzo sie podobała, dawała sie głaskać, przychodziła na pieszczoszki, a jednej gościówie weszła na kolana i przytuliła sie do szyl :p
Prosiłam ich o zozpowszechnienei wiadomosci wsród znajomych, ze taka Linusia chetnie znajdzie domek :roll: