malagos Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Kto chce maleńką i radosną suczkę? :lol: Quote
żabusia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ja bym bardzo chciała Lineczkę - ma takiego wdzięcznego pysia ale cóż, nie mogę mieć już więcej psiaków. Quote
xmartix Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Linka ogłoszona na: - ale.gratka.pl - warszawa.gumtree.pl - kupiepsa.pl - katowice.gumtree.pl (bo mi się zrobiło przypadkiem:oops: ) Quote
figa33 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Linka w cafeanimal LINKA - Zwierzaki - cafeanimal.pl jutro postaram się więcej ogłoszeń zrobić Quote
Maszaberla Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='figa33']Linka w cafeanimal LINKA - Zwierzaki - cafeanimal.pl jutro postaram się więcej ogłoszeń zrobić A moze by podmienic w cafeanimal zdjecia na te bardziej "pieszczoszkowate"? Tam gdzie linka przytula sie;) Moze wtedy bedzie szansa ze trafi do Metra... Quote
malagos Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Dziekuję za pomoc :p Czekamy z Linką na efekt. Linka wie, do czego służy kanapa :diabloti: - wcześniej nigdy nie była w domu, a u mnie widzi, jak tabun psów włazi na kanapę ogladać Teleexpres, to i ona wskakuje :mad: Quote
figa33 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Maszaberla napisał(a):A moze by podmienic w cafeanimal zdjecia na te bardziej "pieszczoszkowate"? Tam gdzie linka przytula sie;) Moze wtedy bedzie szansa ze trafi do Metra... a o które zdjęcie chodzi? Quote
żabusia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 O te z pierwszej strony, gdzie jest na rękach - są słodkie i takie ujmujące. Quote
żabusia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Patrzę i nie ma już tych zdjęć na początku, zniknęły! Quote
malagos Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 to ja je zastapiłam nowszym zdjeciem, w szeleczkach :oops: Na poprzednim, tym z łepkiem na ramieniu, widać było plamki na dolnej wardze, miała jakies klopoty skórne, ale teraz już wszystko ok. Quote
figa33 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 zmieniłam zdjęcie w cafeanimal LINKA - Zwierzaki - cafeanimal.pl i dodałam ją do pineski , eoferty, interpress inne najważniejsze już ma Quote
żabusia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 malagos napisał(a):to ja je zastapiłam nowszym zdjeciem, w szeleczkach :oops: Na poprzednim, tym z łepkiem na ramieniu, widać było plamki na dolnej wardze, miała jakies klopoty skórne, ale teraz już wszystko ok. Plamek w ogóle nie było widać za to jej minka i przymrużone oczki, jak dla mnie, były bardzo ujmujące i świadczące o ogromnej wdzięczności Lineczki. Jej mordka mówiła wszystko, także to, że to inteligentne i kochane stworzonko. Quote
xmartix Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Malagos pisał do mnie pan z allegro że chce przygarnąć LInkę :multi: odpisałam żeby zadzwonił na podany numer, ale zaraz na pw prześlę Tobie jego maila, Pan mieszka w Lubinie i miał kiedyś podobną sunię (umarła ze starości) Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 xmartix napisał(a):Malagos pisał do mnie pan z allegro że chce przygarnąć LInkę :multi: Rany, dziewczyny szansa się szykuje:multi::multi::multi: Kujcie żelazo, póki gorące, a ja też tu kciuki trzymam i czekam na wieści:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Maszaberla Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 xmartix napisał(a):Malagos pisał do mnie pan z allegro że chce przygarnąć LInkę :multi: odpisałam żeby zadzwonił na podany numer, ale zaraz na pw prześlę Tobie jego maila, Pan mieszka w Lubinie i miał kiedyś podobną sunię (umarła ze starości) Czy juz cos wiadomo? :oops: Quote
malagos Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Dopiero teraz napisałam do pana z Lublina, nie było mnie w domu, bo wczoraj i dzis byłam w warszawie szukać Muszki :angryy: - to pies widmo, jest wszędzie i nigdzie.... Miły pana Legionowa też juz sie nie odezwał - a też miał kiedyś podobną suczkę. Czekamy wiec na odpowiedź. Quote
malagos Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Nie mam żadnej odpowiedzi.... Za to mielismy dzis maly zlocik liceum TŻ, 12 osób z Warszawy na grillu-wszystko psiarze i kociarze, wiec nasze stado zrobiło furorę. Linka bardzo sie podobała, dawała sie głaskać, przychodziła na pieszczoszki, a jednej gościówie weszła na kolana i przytuliła sie do szyl :p Prosiłam ich o zozpowszechnienei wiadomosci wsród znajomych, ze taka Linusia chetnie znajdzie domek :roll: Quote
EVA2406 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 malagos napisał(a):Proszę, pamiętajcie o Liniusi... Ja też pamiętam i mówię: dobranoc pięknoto :loveu: Quote
bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 malagos napisał(a):Nie mam żadnej odpowiedzi... a ja ciągle liczę na to, że odpowiedź jednak będzie:roll: oby tylko pozytywna:roll: Quote
MyrkurDagur Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ja również o Linusi pamiętam... Dzień dobry sunieczko... Quote
Recommended Posts