Maszaberla Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 malagos napisał(a):Kochani jesteście :oops: Linka nie jest jakoś męcząca, szczekajaca, piszczaca - tego sie boję, zostawiajac psa w kojcu po zabawie i spacerze, podczas gdy sama idę do domu. Linka sama wbiega do kojca, cieszy sie z budy, pełnej miski, lize po rękach. Malagos to Ty jestes kochana, dalas jej dom co prawda przejsciowy ale to zawsze dla niej bezpieczny kat Na pewno w kwietniu wplace jakis grosz na sunie Quote
MyrkurDagur Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Malagos - wspaniała jesteś :multi: To bardzo dobra wiadomość, że sunia zostanie u Ciebie - nareszcie malutka może być bezpieczna i radosna :multi: Quote
malagos Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Nr konta umieściłam w pierwszym poście. Dziś miałam telefon w jej sprawie, z allegro. Jeden minus, dziewczyna wprawdzie z Warszawy, ale pieska chciala zabrać w sobotę do rodziców, pod Opole, zdjęcia nieważne, grunt, ze piesek mały... Ale oczywiście poprosiłam o telefon pod koniec tygodnia, po sterylizacji. Szkoda kontaktu, w Opolu tez na pewno czekaja male pieski ... Quote
BIANKA1 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Niektórym psiaczkom tak mało potrzeba do zadowolenia . Buda , pełna miska ...............:roll: Tylko tyle i aż tyle . Quote
malagos Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Masz rację, dal niej ten kojec to szczyt szczęścia, nie zna innych warunków. Tak sie cieszy, gdy wracamy ze spacerku, wpada do budy, zwiedzi miseczki, podskakuje! :multi: Quote
żabusia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Kochane maleństwo i super, że na Ciebie Malagos trafiła. Wpłacę na dt cosik w kwietniu, czyli już niedługo. Quote
malagos Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Sterylizacja jutro o 18.00 w Ostrołęce. Juz proszę trzyamć kciuki. :roll: Zmysł, dziekuję. Quote
żabusia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Super! Na pewno wszystko będzie dobrze. Sprawdziłam na mapie, to Ty Malagos, całkiem blisko jesteś. Ode mnie 70 km. Quote
esperanza Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Trzymam kciuki. Podeślemy zdjęcia pewnej zainteresowanej :p Quote
Maszaberla Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 malagos napisał(a):Sterylizacja jutro o 18.00 w Ostrołęce. Trzymam kciuki, bedzie dobrze :kciuki: :kciuki: Quote
malagos Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 żabusia napisał(a):Super! Na pewno wszystko będzie dobrze. Sprawdziłam na mapie, to Ty Malagos, całkiem blisko jesteś. Ode mnie 70 km. a pewnie :p I od ciocteczki EVA2406, u której piłam świetną herbtkę :eviltong: Ale, ale, z powodu awarii samochodu, zabieg musielismy przełozyć na czwartek :cool1: Moze nie ma tego zlego.... Esperanza, ściskam :cool3: Quote
bico Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 malagos napisał(a): Ale, ale, z powodu awarii samochodu, zabieg musielismy przełozyć na czwartek :cool1: Moze nie ma tego zlego.... no może nie ma tego złego:cool3:, bo może wreszcie do czwartku mi ta wypłata przyjdzie, bo już nie mogę z tym czekaniem na nią:mad: Quote
malagos Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Na sterylizację mamy zgromadzony fundusz z nawiazką. Za to tez zaszczepimy p-ko wściekliźnie i wirusówkom. No i na kwiecień jest juz wpłata na dt od Zmysla :roll: Quote
malagos Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 no, kto sobie zaklepuje Linkę? :lol: Zapisuję w kolejności zgloszeń :diabloti: Quote
żabusia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 malagos napisał(a):a pewnie :p I od ciocteczki EVA2406, u której piłam świetną herbtkę :eviltong: Ale, ale, z powodu awarii samochodu, zabieg musielismy przełozyć na czwartek :cool1: Moze nie ma tego zlego.... Esperanza, ściskam :cool3: Wiem, EVA mi mówiła, że u niej byłaś i żeś straszeni fajowa dziewczyna. Mieszkam kilka ulic dalej. Quote
malagos Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 no żabusia, weź przestań :oops: a nie chcecie tam w Markach Lineczki? to bym ją przywiozla, i herbatkę wypiła?... :diabloti: Quote
żabusia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Wiesz co mówisz? :-o A wiesz ile ja mam psich? Od dwóch tygodni osiem. :roll: Quote
malagos Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 e, to Ci nie przywiozę :razz: Ja ma tylko 7 :placz: No to szukam dalej domku dla Linusi ;) Quote
emilia2280 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 A moze zaplacic za wyróznione allegro suczeczki? Quote
bico Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='emilia2280']A moze zaplacic za wyróznione allegro suczeczki? wysłałam obiecane 30 zł, jeśli malgos się zgodzi, to może z tej kaski to allegro zrobić?:roll: Linka otrzymała pomocna dłoń, czy ten nieszczęśnik też ją otrzyma? Ciotki, Wujkowie, to przechodzi stan pojmowania mojego umysłu:-( POMOCY!:-( zdjęcia dla widzów o mocnych nerwach JAK BARDZO I JAK DŁUGO CIERPIAŁ? Wygłodzony, chory PACHYDER prosi o POMOC! Quote
malagos Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 emilia2280 napisał(a):A moze zaplacic za wyróznione allegro suczeczki? Dobry pomysł :lol: Isadora zawalona robotą, to kto moze zrobić? Quote
Recommended Posts