Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczurosława napisał(a):
Czarek ma pierwsze ostrzeżenie - poroznosił zawartość kosza....

Trzy ostrzeżenia i przerabiamy na pasztet i rękawiczki:evil_lol:

A dlaczego kosz był pełen?????:evil_lol:

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczurosława napisał(a):
U weta zostawiłam 40 złotych a i wypadałoby go zaszczepić i założyć książeczke, tym schroniskowym szczepieniom nie ufam.

My też nie ufaliśmy, więc Łatong zaszczepiony przeciwko wściekliźnie.
Swoją drogą chyba widzę go na jednym zdjęciu :loveu:

A Czaruś fajowy - rzeczywiście trochę bassetowaty gabarytowo :cool3:
Nie wiem ile będzie Cię kosztowało odpchlanie i odrobaczanie psiaków z Wąsoszek i nie wiem ile zbierze się z bazarku, ale jak coś zostanie, to będzie na potrzeby Czarka.

Posted

jestem_wredna napisał(a):
My też nie ufaliśmy, więc Łatong zaszczepiony przeciwko wściekliźnie.
Swoją drogą chyba widzę go na jednym zdjęciu :loveu:

A Czaruś fajowy - rzeczywiście trochę bassetowaty gabarytowo :cool3:
Nie wiem ile będzie Cię kosztowało odpchlanie i odrobaczanie psiaków z Wąsoszek i nie wiem ile zbierze się z bazarku, ale jak coś zostanie, to będzie na potrzeby Czarka.

Ano nie ufam szczepieniu , bo gdy zabierałam Czarka koleś dał mi 3 zaświadczenia czarnych samców i miałam sobie wybrac , które chce. Jedno było wazne do stycznia'09, drugie luty'09 ,to ja wzięłam trzecie-do października'09.

A bo ja wiem, zostało 8 psów, coś koło 250kg by było, więc może ze 200zł?<mysli>
Jesli będzie mniej to się zapożycze gdzieś, no i postaram się o zniżkę dla schroniska u naszego zadupiowego weta:lol:
Chciałabym wziąć Fiprex i Pratel, bo u Czarka zdały egzamin.

Posted

Szczurosława napisał(a):
Ooo, widze, że Czarek awansował z jamnikowatych do jamników:eviltong:
Zmień prosze miejscowość na Bydgoszcz.

No bo bardziej jakos tam pasuje :D w koncu blizej mu do szorstowlosego niz niektorym w ogole do jamnika :P

Dzieki, juz zmieniam! a on szuka tylko Ds juz?

Posted

deer_1987 napisał(a):
No bo bardziej jakos tam pasuje :D w koncu blizej mu do szorstowlosego niz niektorym w ogole do jamnika :P

Dzieki, juz zmieniam! a on szuka tylko Ds juz?

Teraz skupiamy się tylko na DS;)

Posted

Szczuroslawa napisałam Ci pw ,zabieram się do dalszej produkcji ogłoszeń-zrobione dodałam 5 na str.2 w moim poście z oglosz. i tam tez będę wklejała pozostałe które jak będę miała czas to będę robiła,bo tak mi wygodniej jak wszystko będzie razem na jeden stronce. Piękne fotki Czarka!!!!!!!!!!! SŁODZIAK!!!!!!

Posted

JustynaM. napisał(a):
Szczuroslawa napisałam Ci pw ,zabieram się do dalszej produkcji ogłoszeń-zrobione dodałam 5 na str.2 w moim poście z oglosz. i tam tez będę wklejała pozostałe które jak będę miała czas to będę robiła,bo tak mi wygodniej jak wszystko będzie razem na jeden stronce. Piękne fotki Czarka!!!!!!!!!!! SŁODZIAK!!!!!!

Bardzo mnie cieszy, że jeszcze komuś zależy na Czarku:multi:

I chciałam podziękować Argat, za pomoc finansową:lol:

Posted

Super fotki Czarka!!!!!!!!!!!!!
Szczurka Gratuluje pierwszego allegro i trzymam kciuki żeby zadziałało ,bo to stare nie przyniosło Czarkowi domku!
Strasznie mi przykro ze Twoja sunka tak zareagowała na Czarka ze ataki padaczki są częstsze,pilnie potrzebny domek Czarkowi:placz:

Posted

Się pochalastać można...
Dwa tygodnie i ani jednego nędznego telefonu,
Właściciel mieszkania już na mnie patrzy spod byka, Kora ma ataki, w ogóle zajebiscie jest
Jak nam wymówi pokój to nie wiem gdzie się podziejemy:-(