Jagoda1 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Szczurosława napisał(a):Czarek ma pierwsze ostrzeżenie - poroznosił zawartość kosza.... Trzy ostrzeżenia i przerabiamy na pasztet i rękawiczki:evil_lol: A dlaczego kosz był pełen?????:evil_lol: Quote
Szczurosława Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Jagoda1 napisał(a):A dlaczego kosz był pełen?????:evil_lol: No właśnie juz potem nie był pełen:eviltong: A z Czarka to by było żarcia na miesiąc, w sam raz dla biednych studentów:loveu: Quote
jestem_wredna Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Szczurosława napisał(a):U weta zostawiłam 40 złotych a i wypadałoby go zaszczepić i założyć książeczke, tym schroniskowym szczepieniom nie ufam. My też nie ufaliśmy, więc Łatong zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Swoją drogą chyba widzę go na jednym zdjęciu :loveu: A Czaruś fajowy - rzeczywiście trochę bassetowaty gabarytowo :cool3: Nie wiem ile będzie Cię kosztowało odpchlanie i odrobaczanie psiaków z Wąsoszek i nie wiem ile zbierze się z bazarku, ale jak coś zostanie, to będzie na potrzeby Czarka. Quote
Szczurosława Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 jestem_wredna napisał(a):My też nie ufaliśmy, więc Łatong zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Swoją drogą chyba widzę go na jednym zdjęciu :loveu: A Czaruś fajowy - rzeczywiście trochę bassetowaty gabarytowo :cool3: Nie wiem ile będzie Cię kosztowało odpchlanie i odrobaczanie psiaków z Wąsoszek i nie wiem ile zbierze się z bazarku, ale jak coś zostanie, to będzie na potrzeby Czarka. Ano nie ufam szczepieniu , bo gdy zabierałam Czarka koleś dał mi 3 zaświadczenia czarnych samców i miałam sobie wybrac , które chce. Jedno było wazne do stycznia'09, drugie luty'09 ,to ja wzięłam trzecie-do października'09. A bo ja wiem, zostało 8 psów, coś koło 250kg by było, więc może ze 200zł?<mysli> Jesli będzie mniej to się zapożycze gdzieś, no i postaram się o zniżkę dla schroniska u naszego zadupiowego weta:lol: Chciałabym wziąć Fiprex i Pratel, bo u Czarka zdały egzamin. Quote
Szczurosława Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 A i Łatek jest na zdjęciu, jest tam też Szpicek, który nadal gnije w schronisku... Jego towarzysze niedoli się rozwalają po łóżkach a on w budzie:-( Quote
jestem_wredna Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Pomóżcie odrobaczyć i odpchlić psiaki z Wąsoszek - bazarek Quote
taxelina Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 melduje sie i zaraz podmiana zdjecia na Jamniki i mixy szukaja domow Quote
Szczurosława Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 deer_1987 napisał(a):melduje sie i zaraz podmiana zdjecia na Jamniki i mixy szukaja domow Ooo, widze, że Czarek awansował z jamnikowatych do jamników:eviltong: Zmień prosze miejscowość na Bydgoszcz. Quote
taxelina Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Szczurosława napisał(a):Ooo, widze, że Czarek awansował z jamnikowatych do jamników:eviltong: Zmień prosze miejscowość na Bydgoszcz. No bo bardziej jakos tam pasuje :D w koncu blizej mu do szorstowlosego niz niektorym w ogole do jamnika :P Dzieki, juz zmieniam! a on szuka tylko Ds juz? Quote
Szczurosława Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 deer_1987 napisał(a):No bo bardziej jakos tam pasuje :D w koncu blizej mu do szorstowlosego niz niektorym w ogole do jamnika :P Dzieki, juz zmieniam! a on szuka tylko Ds juz? Teraz skupiamy się tylko na DS;) Quote
JustynaM. Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Szczuroslawa napisałam Ci pw ,zabieram się do dalszej produkcji ogłoszeń-zrobione dodałam 5 na str.2 w moim poście z oglosz. i tam tez będę wklejała pozostałe które jak będę miała czas to będę robiła,bo tak mi wygodniej jak wszystko będzie razem na jeden stronce. Piękne fotki Czarka!!!!!!!!!!! SŁODZIAK!!!!!! Quote
Szczurosława Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 JustynaM. napisał(a):Szczuroslawa napisałam Ci pw ,zabieram się do dalszej produkcji ogłoszeń-zrobione dodałam 5 na str.2 w moim poście z oglosz. i tam tez będę wklejała pozostałe które jak będę miała czas to będę robiła,bo tak mi wygodniej jak wszystko będzie razem na jeden stronce. Piękne fotki Czarka!!!!!!!!!!! SŁODZIAK!!!!!! Bardzo mnie cieszy, że jeszcze komuś zależy na Czarku:multi: I chciałam podziękować Argat, za pomoc finansową:lol: Quote
JustynaM. Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 dzisiaj tez doskrobałam ogłoszeń i oczywiście będę dalej produkować w wolnym czasie ,trzymajcie kciuki żeby przyniosły domek Czarkowi Quote
Szczurosława Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Zaraz wrzuce Czarka w bydgoskie Anonse, i Czarek dziękuje Jagodzie, jutro kupimy żarcie i pomyślimy nad szczepieniem;) Quote
Szczurosława Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 O, i zapomniałam, Czarkowi coraz lepiej wychodzi "daj głos" A jak ktoś mnie kopnie w tyłek żebym się zebrała w sobie to wrzuce łóżkowe zdjęcia. Quote
Jagoda1 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Czarusiu, byłeś kolegą niedoli mojego terierka.... Wierze, ze znajdziesz dobry dom. Quote
Szczurosława Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Moje pierwsze w życiu allegro :eviltong: ****[Bydgoszcz] Czarek szuka Nowego Domu ! ***** (595193548) - Aukcje internetowe Allegro Bo wiecie w czym jest problem? O ile stosunek Frydy do Czarka widać powyżej, to Kora zaczęła wylizywać łapę, jest już bezsierstny placek, i z dużą mocą powróciły ataki padaczki:-( Quote
JustynaM. Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Super fotki Czarka!!!!!!!!!!!!! Szczurka Gratuluje pierwszego allegro i trzymam kciuki żeby zadziałało ,bo to stare nie przyniosło Czarkowi domku! Strasznie mi przykro ze Twoja sunka tak zareagowała na Czarka ze ataki padaczki są częstsze,pilnie potrzebny domek Czarkowi:placz: Quote
Szczurosława Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Się pochalastać można... Dwa tygodnie i ani jednego nędznego telefonu, Właściciel mieszkania już na mnie patrzy spod byka, Kora ma ataki, w ogóle zajebiscie jest Jak nam wymówi pokój to nie wiem gdzie się podziejemy:-( Quote
Jagoda1 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Na allegro pojawiło się trzech obserwatorów.... Quote
Szczurosława Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Dobra, to się nad sobą poużalałam, a teraz lecimy dalej Czarkosław pomaga w sprzątaniu, jeszcze troche i zacznie myć naczynia:multi: Quote
Szczurosława Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Jagoda1 napisał(a):Na allegro pojawiło się trzech obserwatorów.... No i superancko EDIT, na moim Czarek ma dwóch obserwatorów... Tylko ni hu-hu żaden się nie ujawnia:cool1: Quote
JustynaM. Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 o matko jakie piękne fotki!!!!!!!!!! Czarek jest po prostu super!!!!!!! domku gdzie jesteś???????tyle ogłoszeń allegro i nic -musi się coś ruszyć!!!! Quote
Recommended Posts