halcia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 JA jak głupia sie ciesze,jak ktos pisze,ze nie umie wklejac,bo ja niestety tez nie umie i wtedy nie czuje sie osamotniona w tym braku umiejetnosci:diabloti:,Pozdrawiam serdecznie,znajdziesz kogos kto umie. Quote
MyrkurDagur Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ehm... to może ja z tymi zdjęciami podpowiem... ;) Wchodzimy na tę stronę: ImageShack® - Image Hosting Klikamy na "przeglądaj", wybieramy zdjęcie ze swojego komputera, wybieramy rozmiar zdjęcia 640x480, klikamy na "host it!". Gdy będzie gotowe, kopiujemy wyświetlony link do zdjęcia i gdy mamy otwarte okienko na forum ze swoją odpowiedzią do danego tematu, tam klikamy na taką miniaturkę zdjęcia (gdy na to najedziesz myszką, to wyświetli się napis "insert image") i właśnie tam wklejamy skopiowany link z "imageshack". Gdy klikniemy na "ok" nasze zdjęcie pojawi się w okienku z naszą odpowiedzią do tematu. Mam nadzieję, że na coś się powyższa instrukcja przyda :lol: W końcu chciałabym zobaczyć Marmurka w nowym domciu ;) Quote
MyrkurDagur Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Co słychać u Marmurka? Przyda się na coś powyższa instrukcja? Quote
Asterka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 :oops: Przyda się, przyda tylko miałam kompa unieruchomionego - mężuś coś tam modyfikował, ale obiecuję że się postaram :p. A Maksio z każdym dniem swoją rodzinkę utwierdza że jest super psiakiem, a jaki się zrobił "pies na jedzonko" poprostu wymiata micgy aż mu się uszy odskakują - nie grymasi wszystko co jest w misce, makaron, ziemniaki, sucha karma - wszystko znika :multi:, i wszyscy są :multi:. Jeszcze tylko chłopak szczeknąć by mógł od czsu do czasu, narazie to tylko karetka wydobyła z niego szczek. Eeee tam, nie wychodzi mi to wklejanie..:shake: Quote
halcia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Będzie,bedzie:evil_lol:wiele psiaków milczy na początku... Quote
Ulka18 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Czekamy na zdjecia. Mozemy tez pomóc wstawic zdjecia na watek :cool3: Quote
Asterka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 (edited) Nareszcie mi się udało... Maksio na działeczce. Edited February 8, 2012 by Asterka Quote
Ulka18 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ale numer, to prawdziwy trikolor sie zrobil z Marmurka :crazyeye: I jakie futerko sie zrobilo blyszczace :cool3: Mordka usmiechnieta :loveu: Quote
Asterka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 A tu Maksio u mnie na mizianku.:multi: A tu śpiochy... z moim synalkiem. Narazie tylko tyle. Quote
MyrkurDagur Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ależ on piękny jest :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy za zdjęcia :loveu: Quote
halcia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A jakby tło było jednokolorowe,to by sie cudo prezentowało wszystkimi swoimi kolorkami:eviltong: Quote
agusiazet Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Tak powinno wyglądać życie każdego psa: Quote
Ulka18 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Agusiu, a to jest jaki pies na tym zdjeciu? Quote
Asterka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Witam, po dłłłłłuuuuugiej przerwie, może ktoś chce poczytać o chłopaku ? Maksik jest już 3 rok u moich rodziców. Metamorfoza jaką przeszedł jest duża, uwielbia bawić się piłeczką a jak pamiętacie była mu obca. Jedzenie jednak pozostało bez zmian - raczej nie jest pasibrzuchem, ale mój tatko go rozpieszcza zawsze ma pełną michę - suchego żarełka albo puszeczki. Okazało się jednak że chłopak szaleje na punkcie ziemniaczków i słodyczy. Ziemniaki wiadomo nie są zdrowe dla psiaków ale ...czasami czasami coś mu skapnie i wtedy jest przeszczęśliwy. Uwielbia wszystkich domowników, uwielbia czesanie, drapanie, piłeczki to tak w telegraficznym skrócie. Jak ktoś by był zainteresowany to może będę mogła jakieś fotki wkleić. A ja właśnie adoptowałam suńkę - jest cudowna. Jest u mnie od 04.02.2012. Niestety odszedł mój DON i nie wyobrażam sobie życia bez sierściuchów - moje dzieci zresztą też. http://www.dogomania.pl/threads/215400-sunia-w-ciąży-i-jej-dwa-szczeniaki-z-poprzedniego-miotu/page6?highlight=fendi Quote
Murka Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Asterka witaj!!! Fajnie, że się odezwałaś i że wszystko ok u Marmurka. Jeszcze się pytasz czy ktoś chciałby fotki zobaczyć? ;) Quote
Reno2001 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ale super, że sa wiadomości od Marmurka :) Czekamy na foty z niecierpliwością. Quote
halcia Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Super,super!!!My fotki uwielbiamy!!!!Prosimy,czekamy ,dziękujemy! Quote
Recommended Posts