Jump to content
Dogomania

WYJĄTKOWY ZJAWISKOWY >> MARMUREK << pojechał do domu do Warszawy!!!

Recommended Posts

Posted

JA jak głupia sie ciesze,jak ktos pisze,ze nie umie wklejac,bo ja niestety tez nie umie i wtedy nie czuje sie osamotniona w tym braku umiejetnosci:diabloti:,Pozdrawiam serdecznie,znajdziesz kogos kto umie.

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehm... to może ja z tymi zdjęciami podpowiem... ;)

Wchodzimy na tę stronę:

ImageShack® - Image Hosting

Klikamy na "przeglądaj", wybieramy zdjęcie ze swojego komputera, wybieramy rozmiar zdjęcia 640x480, klikamy na "host it!". Gdy będzie gotowe, kopiujemy wyświetlony link do zdjęcia i gdy mamy otwarte okienko na forum ze swoją odpowiedzią do danego tematu, tam klikamy na taką miniaturkę zdjęcia (gdy na to najedziesz myszką, to wyświetli się napis "insert image") i właśnie tam wklejamy skopiowany link z "imageshack". Gdy klikniemy na "ok" nasze zdjęcie pojawi się w okienku z naszą odpowiedzią do tematu.

Mam nadzieję, że na coś się powyższa instrukcja przyda :lol:

W końcu chciałabym zobaczyć Marmurka w nowym domciu ;)

Posted

:oops:
Przyda się, przyda tylko miałam kompa unieruchomionego - mężuś coś tam modyfikował, ale obiecuję że się postaram :p.
A Maksio z każdym dniem swoją rodzinkę utwierdza że jest super psiakiem, a jaki się zrobił "pies na jedzonko" poprostu wymiata micgy aż mu się uszy odskakują - nie grymasi wszystko co jest w misce, makaron, ziemniaki, sucha karma - wszystko znika :multi:, i wszyscy są :multi:.
Jeszcze tylko chłopak szczeknąć by mógł od czsu do czasu, narazie to tylko karetka wydobyła z niego szczek.

Eeee tam, nie wychodzi mi to wklejanie..:shake:

• 2 months later...
  • 5 months later...
  • 2 years later...
Posted

Witam,

po dłłłłłuuuuugiej przerwie, może ktoś chce poczytać o chłopaku ?

Maksik jest już 3 rok u moich rodziców.
Metamorfoza jaką przeszedł jest duża, uwielbia bawić się piłeczką a jak pamiętacie była mu obca. Jedzenie jednak pozostało bez zmian - raczej nie jest pasibrzuchem, ale mój tatko go rozpieszcza zawsze ma pełną michę - suchego żarełka albo puszeczki. Okazało się jednak że chłopak szaleje na punkcie ziemniaczków i słodyczy. Ziemniaki wiadomo nie są zdrowe dla psiaków ale ...czasami czasami coś mu skapnie i wtedy jest przeszczęśliwy.
Uwielbia wszystkich domowników, uwielbia czesanie, drapanie, piłeczki to tak w telegraficznym skrócie. Jak ktoś by był zainteresowany to może będę mogła jakieś fotki wkleić.

A ja właśnie adoptowałam suńkę - jest cudowna. Jest u mnie od 04.02.2012.
Niestety odszedł mój DON i nie wyobrażam sobie życia bez sierściuchów - moje dzieci zresztą też.
http://www.dogomania.pl/threads/215400-sunia-w-ciąży-i-jej-dwa-szczeniaki-z-poprzedniego-miotu/page6?highlight=fendi