Jump to content
Dogomania

WYJĄTKOWY ZJAWISKOWY >> MARMUREK << pojechał do domu do Warszawy!!!

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halcia napisał(a):
Kierownik i ja,tez jestesmy jego fanami,pamietam jak Kiero darł mnie przez pół schroniska by mi jego pokazac.

Halciu,
i dobrze, ze Cie kiero zadarl do tego Marmurkowego boksu, bo dzieki temu psinka ma zdjecia i pojechal do hoteliku.

Posted

Wyciachałam dwa ogromne dredy z portek Marmurka. Najwyraźniej jest mu teraz lżej biegać :lol: strasznie mu się plątały.
Jak sie trochę pogoda poprawi to będziemy czesać :cool3:

Posted

Bo u nas "kupią se yorka" z pseudohodowli, a potem jak wejdzie inna moda to schroniska zapełnią się psami w typie yorków, tak jak jest z onkami, colakami, astami itd. Szkoda słów.

Posted

[quote name='Filipki']Bo u nas "kupią se yorka" z pseudohodowli, a potem jak wejdzie inna moda to schroniska zapełnią się psami w typie yorków, tak jak jest z onkami, colakami, astami itd. Szkoda słów.

w lubelskim schronie była "yorka", która nie chciała być yorkiem, bo "za duża urosła"... :roll: naprawdę nie rozumiem ludzi, zamiast za grubą kasę kupować psa na giełdzie pod płotem, można się przejść do schronu, bo tam są tak samo pseudo-rasowe jak i na targu... a czasem zdarzają się nawet rodowodowe... a jeśli ktoś nie ma preferencji rasowych to na pewno znajdzie super-kundelka dla siebie...

Marmurku, do góry...:cool3:

Posted

Bo do nas Polaków doskonale pasuje porzekadło: " Cudze chwalicie...."
Jeśli tam się pies podoba i będzie kochany, znajdzie dom, niech jedzie.