Jump to content
Dogomania

WYJĄTKOWY ZJAWISKOWY >> MARMUREK << pojechał do domu do Warszawy!!!

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wow, zjawisko, nie pies :-o

dogo wykasowuje linki, bo w linkach też działa cenzura :roll: - w tym przypadku wykasowuje " e - p s y ", więc gdy otwieramy link bazarkowy, trzeba skasować gwiazdki (*****) i wpisać ręcznie "e - p s y " żeby wyszło w pasku adresowym "....-na-mielecki e - p s y -..." ;)

oczywiście bez spacji w środku wyrazów, ale musiałam tak wpisać, bo inaczej też cenzuruje :diabloti:

Posted

Dziś przy mnie wrócił do schr.podrośnięty szczeniak lipcowy:shake:A Marmurek wiem ,ze miziak,ostatnio w boksie 3,jak poszłam sobie z nim pogadac przed wyjazdem do Murki,wylizał mi gębe:evil_lol:i reke.Niepewny był tylko przy aparacie....

Posted

Reno2001 napisał(a):
Dziewczyny, ja tak myślałam, że może do programu "Pytanie na Śniadanie", jeśli w ogóle to wypali, wziąc któregos psiaka z hoteliku? O tych wiemy duuuużo więcej, niż o schronikowych. A przecież, jesli któryś z hotelowiczów znalazłby dzięki temu dom, to kolejny mielczanin dostanie szansę na hotelik. Co Wy na to?

Ja tez bym byla za tym Ewciowym pomyslem :fadein: Mozna by Marmurka pokazac, albo Saifa albo Misie. Przy okazji wspomniec kilka slow o naszych akcjach hotelowanie psiakow u Murki, zrobic Murce reklame :cool3:
Mamy kilka fajnych psiakow do wyboru do pokazania w programie.

Tymczasem Marmurek prezentuje sie na allegro, szkoda przeciez tracic czasu :lol:
Marmurek pies jak miniaturka collie /sheltie (589834128) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

Schroniskowy makijaż polega na tym,że kropkami na twarz nałożone jest to,co psiaki mają pod nogami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale z Orzechowców wracam w gorszym stanie,bo tam wchodzimy do boksów a psiska szaleją z radości.A jak wkładamy słome do bud,to po nieraz po 2 psiaki mamy na plecach:evil_lol:

Posted

Pomysł z psami z hoteliku jest świetny. Wystarczy popatrzeć na ich zachowanie w schronie a u Murki. Saif tam wystraszony a tu..., to samo było z Węgielkiem i wieloma innymi. No i to, że warto , aby ludzie dowiedzieli się o hoteliku Murki.

Posted

Ja już niecierpliwie czekam,jaki będzie u Niej kiedyś nasz Rudasek z 38.W schronisku boidupka straszny:evil_lol:Ty juz do tej pory Marmurciu będziesz pewnie w domku!

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ja tez bym byla za tym Ewciowym pomyslem :fadein: Mozna by Marmurka pokazac, albo Saifa albo Misie. Przy okazji wspomniec kilka slow o naszych akcjach hotelowanie psiakow u Murki, zrobic Murce reklame :cool3:
Mamy kilka fajnych psiakow do wyboru do pokazania w programie.

Ja bym była za Saifem lub Monką... :cool3: ew. Rufim. One by się z pewnością super zaprezentowały :loveu:

Posted

Marmurek chyba nie miał wesołego życia. Albo po prostu z niego taki wrażliwy psiak :roll:
Ale jednak wydaje mi się, że był bity, bo wystarczy podnieść głos lub zrobić gwałtowny gest, a Marmurek kuli się i jak ma możliwość, to robi myk myk i potem czołga się gdy się go woła :razz: Takie typowe: chciałbym ale się boję.
Nie jest to jakiś paniczny lęk, ale typowy dla psa, który obrywał przy byle okazji...

Posted

Murka napisał(a):
Ale jednak wydaje mi się, że był bity, bo wystarczy podnieść głos lub zrobić gwałtowny gest, a Marmurek kuli się i jak ma możliwość, to robi myk myk i potem czołga się gdy się go woła :razz:

Biedny Marmurek :shake: to tak jak moja Casablanka, tez tak reagowala na poczatku, teraz jest juz odwazniejsza, ale gdyby nawet sasiad krzyknal, to zwiewa do ktoregos z nas.
Dodalam tą informacje na allegro.Gdyby ktos chcial Marmurka adoptowac, to musi to wiedziec.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Biedny Marmurek :shake: to tak jak moja Casablanka, tez tak reagowala na poczatku, teraz jest juz odwazniejsza, ale gdyby nawet sasiad krzyknal, to zwiewa do ktoregos z nas.
Dodalam tą informacje na allegro.Gdyby ktos chcial Marmurka adoptowac, to musi to wiedziec.

Mój Karmelek też musiał być bity, na każdy krzyk, jakiś głośniejszy stuk, dosłownie kładzie się na ziemi i czołga :-(.

Biedny Marmurek czeka na swój dom...

Posted

Mój Karmelek też musiał być bity, na każdy krzyk, jakiś głośniejszy stuk, dosłownie kładzie się na ziemi i czołga

Wiadomo, ze Karmelek byl bity, malo zostal nawet wyrzucony przez okno. To i tak cud, ze ten psiak jest taki wesoly.

Marmurek ma dosc duzo wejsc na allegro. Mam nadzieje, ze wkrotce sie ktos odezwie w sprawie adopcji :kciuki:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Wiadomo, ze Karmelek byl bity, malo zostal nawet wyrzucony przez okno. To i tak cud, ze ten psiak jest taki wesoly.

Ula, z tego co wiem, to wyrzucił go niby ktoś z gości, gdy właściciel spał. Karmel boi się więc głośnych i pijanych mężczyzn, jak ja krzyknę to się cieszy:loveu:. Jest tak kochany i wesolutki, że chyba złe wspomnienia szybko u niego zostały wymazane. Tak też na pewno będzie u Marmurka, jednak to prawda, co piszecie, że w swoim domku, otoczony miłością, pies rozkwita.