evel Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 dziewczyny, jest do adopcji 5 letni dog arlekin. do oddania JUTRO, bo właściciele wyjeżdżają za granicę :angryy: dobre, nie? :wallbash: Quote
Paulina_mickey Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 evl napisał(a):dziewczyny, jest do adopcji 5 letni dog arlekin. do oddania JUTRO, bo właściciele wyjeżdżają za granicę :angryy: dobre, nie? :wallbash: O ja cie! Arlekin:crazyeye: Napisz koniecznie do ciotek od dogów, nie mów tylko że jak nikt się nie znajdzie to trafi do schroniska :placz: Quote
AngelikaXD Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Sory że tak długo nie zaglądałam ale nie wiedziałam co pisać :oops: Mam takiego wolnego neta że strona mi sie 5 minut ładuje :angryy: Możecie mi pomóc go ogłaszać?:oops: Jutro mam informatyke w szkole to troche porobie ogłoszeń ale pomoc sie przyda. Patrzcie jaki podobny :-o Ale to chyba nie on? [url=http://schronisko-zwierzaki.lublin.pl/dogs.php?action=view&catId=3&dogId=192]Schronisko dla bezdomnych zwierz Quote
Paulina_mickey Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Hej psiaka już nie ma w schronie raczej. Byłaś tam? Quote
AngelikaXD Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Tak byłam na dniach otwartych. Nie widziałam go. Zapomniałam napisać :oops: Już zmieniam tytuł Quote
Recommended Posts