Behemot Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Przenieś się do wątku "Pierwszy spacerek" - tam dzielimy się doświadczeniami w kwestii nauki czystości naszych szczeniaków :lol: Quote
tessa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 moja suczka ma prawie 4 mc, ucze ja czystosci od ok 2 tyg, miedzy ok 6 a 23 wychodze z nia srednio 11 razy. Quote
agaciaaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ja wychodze z Sarą mniej więcej co 2 godziny. Oczywiście po każdym posiłku i drzemce. Quote
Szarik Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 No to ja widzę, ze moja psina jest rekordzistą! Ma 3 miesiące, a juz od jakiś 2 tygodni nie załatwia się w domu WOGÓLE. Tylko jak kogoś zobaczy i chce witać, to pokropi z radości. A dodam, ze mieszkamy na 6 piętrze, więc najpier mieliśmy za sobą nauczenie, ze w domu nie wolno, a potem, ze na korytarzu nie wolno, a potem, ze winda, to tez nie jest dobre miejsce! Ale już jest ok, osttani raz z psiakiem wychodzę ok 22, a rano jak się obudzę. Czasem 7, czasem nawet 9. A wychodzę z Nim co 3-4 godziny, jak podejdzie do drzwi. Także polecam nagradzanie, nagradzanie i jeszcze raz nagradzanie! Wiem, ze to zalezy od charakteru pieska, ale u mnie podziałało w 100%! Quote
Recommended Posts