zuzka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 wklejanie banerkw''''''''' Przeciągnij myszką przez banerek tak żeby się zaznaczył na niebiesko i skopiuj, a potem wstaw przez edytuj sygnaturę. Quote
zuzka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Chciała bym nauczyć się robić banerki Quote
NusiaiJa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 eee.. mi się nie da go tak zaznaczyć na niebieskoooo :-( Quote
zuzka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='NusiaiJa']eee.. mi się nie da go tak zaznaczyć na niebieskoooo :-([/QUOTE] Tak zaznaczasz banerek jak tekst Quote
NusiaiJa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 wszystko zaznacza się na niebiesko tylko nie banerek (próbuje na tym z Kodi i nic) Quote
zuzka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies. . . Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata. . . Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie. Quote
zuzka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [FONT=Arial Black]16-02-10r Kodinka pojechała [/FONT] [FONT=Arial Black]do swojego kochanego domku w Adamowa koło Łodzi .Rodzinka do której sunieczka pojechała pokochała ją ze wzajemnością od pierwszego spojrzenia.Jestem pewna że Kodinka do końca swojego psiego życia będzie szczęśliwa ze swoją nową rodzinką.[/FONT] Quote
zuzka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 CHOLENDER ALE JEST MI ŹLE MYŚLI CIĄGLE KRĄŻĄ MI PRZY KODINCE. O matko co ta psina teraz sobie myśli o mnie że ją oddałam obcym ludziom. Pierwszy raz mam jakieś wyrzuty sumienia że ją oddałam. Quote
zuzka Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Zdejmuje kodinko twój banerek żeby wstawić następną bide ..... bądź szczęśliwa sunieczko zawsze będę cię ciepło wspominała Quote
NusiaiJa Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 W dzisiejszym dniu życzymy dużo, dużo zdrowia, wytrwałości w dążeniu do celu oraz ogromnej pogody ducha, aby akceptować to czego zmienić nie można. Dziekujemy również w imieniu czworonogów, które wyrwane ze schronu otrzymują od Pani tyle dobroci i cierpliwości, one są po prostu sczęsliwe. Quote
zuzka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Ojej i tutaj też są dla mnie życzenia Bardzo dziękuje. Quote
zuzka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 No ładnie jeszcze nie wpisałam mojego nowego podopiecznego Quote
zuzka Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 [FONT=Arial Black]14. [/FONT]4-03-2010r przybył do mnie Groszek :Dog_run::laugh2_2::Dog_run: [FONT=Arial Black] [/FONT]Czy dostanie szanse? Czy jego życie się zmieni ? Czy doczeka końca swoich dni w samotności ,zapomniany przez wszystkich? Groszek jest niedużym kundelkiem który ze smutkiem patrzy na otaczający go świat. Widać że psiaczek stracił już nadzieję na odmianę swojego psiego losu. Ze smutkiem w oczach patrzy na przechodzących obok obojętnie ludzi. Nie jest już szczeniakiem ,nie jest psem w typie rasy, i dla większości nie jest nawet ładny. Po prostu zwykły kundel , wiec poco sobie nim zawracać głowę . I tak minęły już prawie dwa lata jak Groszek jest przerzucany z boksu do boksu. Czasem ktoś się nad nim zlituje ,pochyli się i pogłaszcze. W tych krótkich momentach oczy tego smutnego psa zaczynają błyszczeć i widać w nich jeszcze resztki tlącej się nadziei na że ktoś go pokocha ,że komuś może się podobać. Do Groszka może się uśmiechnąć szczęście bo zwolniło się miejsce w DT ,ale decyzje trzeba podjąć szybko bo wiadomo że psiego nieszczęścia jest bardzo wiele i miejsce nie będzie na niego czekać . Jedyne co potrzebne temu smutnemu psu w tej chwili to deklarację stałe na DT Czy uda nam się je uzbierać ? Czy odmienimy los tego psiaka? numer chip: 953000005132673 imię: GROSZEK płeć: pies wiek: ok. 8 lat wielkość: srednia rasa: mieszaniec Kontakt w sprawie psa 792-061-133 Agnieszka agamic@onet.eu Quote
zuzka Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Groszek przyjechał do mnie bardzo obolały .Z mały kudłaczekiem w niedziele 7-03 poszłam do weta bo niepodobała mi się ta jego ranka po kastracji.Okazało się że po dwukrotnym rozlizaniu szwów wdał mu sie stan zapalny .Jego rana została dobrze wyczyszczona i dostał zalecone 2 antybiotyki ,jakiś lek osłonowy ,przemywanie rany no i kołnież ochronny. Quote
zuzka Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Groszek nie jest taki łagodny i ciapowaty za jakiego uważali do w schronisku.Owszem do innych psów i dzieci jest łagodny ale nie di sobie odebrać jedzenia potrafi ogryźć ,nie lubi jak się go bierze na ręce też potrafi chapnąć ,jest chałaśliwy jak wychodzi się z nim na dwór to na klatce schodowej szczeka .Te trzy jego wady są na jego nie krzyść . Quote
zuzka Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Groszek po małych zabiegach kosmetycznych. Quote
zuzka Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Dzisiaj byłam z Kłapouszkiem na kontrolnej wizycie .Jest z nim już wszystko w porządku Quote
zuzka Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Od Szarotki na imieniny dostałam ładną kartkę http://www.jacquielawson.com/preview...=3&mpv=3111908 Quote
zuzka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OAWfyexuyrQ http://www.youtube.com/watch?v=-aDbLa5G5GE http://www.youtube.com/watch?v=XFI_OmDlZL8 http://www.youtube.com/watch?v=<object width http://www.youtube.com/watch?v=OAWfyexuyrQ http://www.youtube.com/watch?v=iUKztZPWZCg Quote
zuzka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial] „TĘCZOWY MOST” [/FONT] [FONT=Arial]Właśnie ta strona Nieba nazywana jest Tęczowym Mostem.[/FONT] [FONT=Arial]Kiedy umiera zwierzę, które było w szczególny sposób bliskie komuś tu na ziemi, wówczas odchodzi na Tęczowy Most.[/FONT] [FONT=Arial]Są tam łąki i wzgórza dla wszystkich naszych Wyjątkowych Przyjaciół więc mogą biegać i bawić się razem. Jest tam mnóstwo, jedzenia, wody i słońca – nasi Przyjaciele żyją w cieple i dostatku.[/FONT] [FONT=Arial]Wszystkim zwierzętom, które były chore i starsze zostaje przywrócone zdrowie i wigor.[/FONT] [FONT=Arial]Ranne i okaleczone zostają uzdrowione i są znowu silne, tak jak wspominamy je w naszych snach z dni, które minęły.[/FONT] [FONT=Arial]Zwierzęta są tam szczęśliwe i zadowolone z wyjątkiem jednej, małej rzeczy: każde z nich tęskni za kimś wyjątkowym dla nich, kogo musieli pozostawić.[/FONT] [FONT=Arial]Wszystkie razem biegają i bawią się wspólnie, ale przychodzi taki dzień, kiedy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego lśniące oczy patrzą uważnie a jego ciało zaczyna drżeć. Nagle oddziela się od innych, zaczyna biec przez zieloną trawę a jego nogi niosą go szybciej i szybciej.[/FONT] [FONT=Arial]Poznał Cię!![/FONT] [FONT=Arial]I kiedy Ty i Twój Przyjaciel wreszcie się spotkaliście, przytulacie się do siebie w radości ponownego połączenia – już nigdy nie będziecie rozdzieleni. Deszcz szczęśliwych pocałunków na Twojej twarzy, ręce znowu tulą ukochaną głowę, znów spoglądasz w ufne oczy Twojego Przyjaciela, które tak dawno odeszły z Twojego życia, ale nigdy nie zniknęły z Twojego serca.[/FONT] [FONT=Arial]Wtedy przechodzicie przez Tęczowy Most – razem.[/FONT] Quote
zuzka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Zapłacz, kiedy odejdzie, jeśli Cię serce zaboli, że to o wiele za wcześnie choć może i z Bożej woli. Zapłacz, bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze, lecz niech uwierzą wierzący, że on nie odszedł na zawsze . Zapłacz, kiedy odejdzie, uroń łzę jedną i drugą, i – przestań nim słońce wzejdzie, bo on nie odszedł na długo. Potem rozglądnij się wkoło, ale nie w górę; patrz nisko i - może wystarczy zawołać, on może być już tu blisko . . . A jeśli ktoś mi zarzuci, że świat widzę w krzywym lusterku, to ja powtórzę : ona w r ó c i . Choć może w innym futerku . Quote
Recommended Posts