zuzka Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 To są nowi opiekunawie mojej ślicznej dziewczynki Kodinki. Quote
zuzka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Na wątku Kodinki ciapus napisała Mamy problem Kodinka zjadła połowę ramy okiennej - okno nadaje się do wymiany ,koszt to ok 5000zł. Niestety Kodinka wraca [FONT=Book Antiqua]Nieudana adopcja Kodinki jestem zszokowana. [/FONT] Quote
NusiaiJa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 szokkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwierzę wkońcu ale..... no jak można??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Ja też nie wierze jak można tak po jednym dniu zrezygnować ,spisać psa na stratę nie dając mu szansy . Przecież taka zmiany działają na niekorzyść dla Kodinki. Ona mimo że jest dużym miśkiem to psychicznie nie jest aż taka silna. Quote
zuzka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Kodinka jest już u mnie ,oczywiście w pełni szczęścia. Przywitanie było dosyć ciężkie bo jej przednie" łapeczki " wylądowały na moich ramionach. Jestem zszokowana całą tą sytuacją bo u mnie Kodi jest 5 miesięcy i naprawdę nigdy nic nie pogryzła ani nie zniszczyła.No ale cóż widocznie to nie był ten jeden jedyny wymarzony i wyczekiwany domek. Quote
zuzka Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Pięknu kalendarz od cioteczki NusiaiJa Quote
zuzka Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Pewnie święta i Sylwestra Kodinka i Milka spoędzą ze mną . No a Kodinka teraz nie spuszcza mnie z oka .Ta jej nieudana adopcja poszła na jej niekożyść . Quote
zuzka Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Już za parę dni święta i nowy rok miałam ciche marzenie że Kodinka święta spędzi w swoim domku a tu niestety bidulka nie może z najść domku miejsca dla siebie .To smutne że taki ładny pies nie ma swojej rodziny. Quote
zuzka Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 nowy rok :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
zuzka Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Jutro drugi dzień świąt i za part dni Nowy rok . Już sobie wyobrażam jak moje psiorki będą się bały tuch głośnych petard.Dzisiaj miałam przedsmak tego co może się z nimi dziać w Sylwestrową noc . Quote
zuzka Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 INSTRUKCJA WKLEJANIA FOTEK www.imageshack.us Quote
NusiaiJa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 zuzka napisał(a):Jutro drugi dzień świąt i za part dni Nowy rok . Już sobie wyobrażam jak moje psiorki będą się bały tuch głośnych petard.Dzisiaj miałam przedsmak tego co może się z nimi dziać w Sylwestrową noc . MIla coś zwojowała????? Quote
zuzka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Nie Milunia nic nie zwojowała tylko wszystkie boją się wystrzełów i pchają się jeden przez drugiego na kolana a najbardziej ładuje się Kodinka mimo że jest taka duża . Quote
zuzka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sHiMDB19Dyc[SIZE=8][SIZE=5] [SIZE=8][SIZE=5] [SIZE=8][SIZE=5] Quote
zuzka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Niech taneczny, lekki krok, będzie z Tobą cały rok. Niech prowadzi Cię bez stresu od sukcesu do sukcesu. Przyjemnego szumu w głowie Wygodnego miejsca w rowie. No i może jeszcze potem, spokojnego snu pod płotem. Żeby pies z kulawą nogą Cię nie oblał idąc droga. Dużo czadu i uroku w nadchodzącym Nowym Roku 2010 Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, Ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc życzę dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro . Quote
zuzka Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Po tym plakaciku widać ja Kodina się zmieniła Quote
Recommended Posts