zuzka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Bitwa kot kontra pies oczywiscie wygrywa KOT Quote
zuzka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 jak to się robi, że w jednym poście zamieszcza się kilka cytatów? Trzaba klikac na i je zaczerwieniać a potem kliknąć i wtedy są zaznaczone cytaty w okienku Quote
zuzka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 28-08-09r Kundzia jedzie da swojego domku .A ja Kodi i Mały hura 7-09-09r wyjeżdżamy na wakacje na zasłużony odpoczynek Quote
zuzka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Wszystko co fajne szybko się kończy więc i nasze wakacje się skończyły.Od 7 -10 jesteśmy w domu i teraz tylko mogę oglądać fotki Małego i Kodinki jak wojowałw między drzewami.Powstawiam parę fotek i może jakiś filmik. :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Po zabawie trzeba się pożywić żeby wystarczyło sił na następna porcje zabawy T :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Teraz jak już łobuziaki podjadły to znowuż mają ochota na zabawe :cool3::cool3: Quote
zuzka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Zabawa zabawą ale pilnowanie domu to podstawa kto podejdzie to zostanie obszczekany .:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:Obceg przegoniliśmy to teraz chwile odpoczniemy :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 A wieczorkiem może dostaniemy smaczny kąsek .:cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1: Quote
zuzka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Psiaki po tyk wspólnym urlopie bardzo się zaprzyjażniły Quote
zuzka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 na moich bazarkach jest małe zainteresowanie. Quote
zuzka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 No i znowusz moje serce zmiękło no widok biednej suni i jej dzieciaków,. Quote
zuzka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [FONT=Arial Black]12[/FONT] 23 -10-2009r przyjechała do mnie Sara z dwójką 3 tygodniowych dzieciaków Reksem i Deksem. :Dog_run::Dog_run: *Pabianice-suka i 2-tyg.szczeniaki !! jest DT pieniędzy brak!!potrzebna KASA bo umrą Dnia 14.10 do Pabianickiego Schroniska przywieziono sunie z dwójką szczeniaków!! maluchy mają 2 tyg.:placz::placz: sunia jest średniej wielkości, tak do kolana, a maluchy to kolosy!! może któraś z was mogłaby wziąć tą rodzinkę na odchowanie, a później mogłyby wrócić do schronu jakby się nikt nie zgłosił!! sunia przyszła do starszego pana na działkę i tam urodziła. Trochę ją odchował, ale już mieć nie może. Sunia jest przerażona i trzęsie się jak galareta, jest znacznie wychudzona. Nie jest agresywna.Sierść ładna, błyszcząca, czysta. Przez cały ten stres nie chce się nimi zajmować. Panicznie boi się lamp, która ogrzewa maluchy i musi tam być!! A ona ucieka. Trzeba podstawiać jej maluchy i głaskać aby siedziała z nimi!! W schroniskowych warunkach nie ma szans aby utrzymać je przy życiu!! BŁAGAM!! czy u którejś z was nie znalałby sie cichy kąt aby mogła je w spokoju odchować??tu jest za zimno dla nich i za dużo chorób:-(:-( kontakt: 692486565 oraz mail: piechcia15@poczta.onet.pl Quote
zuzka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 No niestety chociaż bardz żal mi Sary i jej dzieciaszków to jastem zmuszona do przeniesienia jej do innego DT bo dziewczyny Kodi i Sara prowadzą między soba wojneI mimo ze Kodinka polubiła się z nową htelowiczką tylko nie mogły dogadać się między sobą która jak ma się opiekować dzieciakami .Kodi chciała matkować dzieciakom a Sara na to nie chciała się zgodzić . __________________ Quote
zuzka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 -30-10-09r Sara z dzieciakami pojechała do hoteliku u Wiosny.I chociaż jest mi jaj bardzo żal to wiem że tam jej będzie lepiej niż u mnie bo nie będzie się musiała bac o szczeniorki. Quote
NusiaiJa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Jak Kodinka miała zamiar te maluchy wykarmić????..... ;):lol: Quote
zuzka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='NusiaiJa']Jak Kodinka miała zamiar te maluchy wykarmić????..... ;):lol:[/QUOTE] No nie wiem jak ona miała zamiar matkować maluchom ale bardzo się do nich rwała . Quote
zuzka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [URL="http://fundacjapomagajmyrazem.pl/index.php?action=strona&site=6"] [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/2261/domtyma.jpg[/IMG] [/URL][SIZE=4]13.[/SIZE]Wczoraj to znaczy 4 -11 -2009 r przyjechała do mnie Milka z Tomaszowa Mazowieckiego.:Dog_run:[URL="http://fundacjapomagajmyrazem.pl/index.php?action=strona&site=6"]:ghost_2:[/URL][URL="http://fundacjapomagajmyrazem.pl/index.php?action=strona&site=6"] :Dog_run:[/URL] [COLOR=Sienna]Na dzień 21.10.09. Nusia jedzie na początku listopada!!!!!!! Jednak nie wiemy co będzie z Milusią. Mila sama nie da sobie w schronisku rady. Pilnie szukamy DT płatnego dla niej. To bardzo grzeczna tylko przestraszona sunia. Nie ma w niej cienia agresji ani do ludzi, ani do innych psów. Zależy nam, żeby trafiła do DT domowego, troskliwego... i cierpliwego, bo jej cierpliwość i troska najbardziej potrzebne. Mamy troszkę pieniążków zgromadzonych, kilka deklaracji. Tylko DT brak.[/COLOR] [COLOR=Sienna]04.11.09 Milka rozpoczęła dzisiaj podróż po nowe życie, po szczęście. Zabrana z koszmaru schroniska znalazła przytsań w Dt z Zuzki w Łodzi. Dziękujemy:smile::smile::smile:[/COLOR] [B][COLOR=Red]Nadal zbieramy pieniążki na opłacenie DT dla MIlki[/COLOR][/B] [URL="http://img190.imageshack.us/i/dogor.jpg/"][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/4751/dogor.jpg[/IMG][/URL] Quote
zuzka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Po pierwszych godzinach Milki spędzonych u mnie napisałam na jej watku moje pierwsze spostrzeżenia ""U Milusi nocka minęła bardzo spokojnie .Całą noc przespała nie na swoim posłanku tylko ze mną w łóżeczku.Boże nie wyobrażam sobie co to psiątko musiało przejść że jest tak bardzo wypłoszone.Każdy dźwięk każdy odgłos wzbudza u niej przerażenie ,strach i panikę.Ona musi nauczyć się żyć od nowa musi poznać że nie każdy odgłos to zagrożenie i ból.Milka na tą chwile zupełnie nie nadaje się na adopcje musimy jej dać trochę czasu."" __________________ Quote
zuzka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 A teraz może napisze trochę o Kodince . Psitka zmieniła się nie do poznania Milke bardzo szybko zaakceptowała nie przejawiła nawet za grosz agresji w stosunku co do niej. Dzisiaj nawet próbowała ją zaczepiać i prowokowała do zabawy .Milka niestety na te zaczepki nie zwracała uwagi . Quote
zuzka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 No i najważniejsza sprawa dla Kodinki.!!! Na jej wątku dzisiaj ukazał się taki wpis [SIZE=5][COLOR=Red][B]Cioteczki i Wujkowie potrzebujemy kogoś z okolic Warszawy do wizyty przedadopcyjnej dla Kodinki[/B][/COLOR][/SIZE] aż mi serce zadrżało.Przywiązałam się do tego wielkiego miśkowatego potworka i na pewno znowuż bardzo przeżyje jaj wyjazd do domu. Quote
zuzka Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 No i stało się 21-11-2009 r Kodinka pojechał do swojego domku do Woiłomina .Cieszyłam się z tego ale i jednocześnie byo mi żal. Quote
Recommended Posts