zuzka Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Wczoraj wieczorkiem odszedł za TM mój ukochany kocurek.Serce chce mi z żalu pęknąć. Quote
zuzka Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 :[IMG]file///C:/Documents%20and%20Settings/User/Pulpit/wodospad1.jpg Quote
zuzka Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Kocurku ja Cibie kochałam a ludzie Cie zatruli tęsknie za Tobą za tą tmoją piękną mruczanką :placz::placz::placz: Quote
zuzka Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Trudno uwierzyć że czasem najokrutniejszym zwierzęciem jest człowiek. Quote
zuzka Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Wiem że po TAMTEJ STRONIE TĘCZOWEGO MOSTU jesteś bezpieczny Quote
zuzka Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Do następnej mojej podopiecznej psinki uśmiechnęło się szczęście bo jutro jedzie do swojego domku.Spełniłam swoją obietnice doną jej pani a mojej sąsiadce to jest zdjęcie Nusi i jej zmarłej Pani i mojej podopiecznej Justy . Quote
zuzka Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 28-04-09r Nusia pojechała do swojego kochanego domku w Zduńskoej Woli.Rodzinka do której sunieczka pojechała pokochała ją ze wzajemnością od pierwszego spojrzenia.Jestem pewna że Nusia do końca swojego psiego życia będzie szczęśliwa ze swoją nową rodzinką. __ Quote
zuzka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Z tego co wiem Musia trafiła do wspaniałego domku napewno jej była pani spogląda na nią szczęśliwa zza TM Quote
zuzka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Maksiu nareszcie ma wyleczone dziąsełka :multi::multi::multi: więc jest gotowy do adopcji tylko jak narazie nie ma na niego chętnych ludzi ,:placz::placz::placz: Quote
zuzka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 =========================================== Quote
zuzka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=OAWfy...eature=related Quote
zuzka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Kurcze od paru dni czytam wątek psy-z-ostatniej-szansy-ninka-tygodnie-z-wyrwanym-oczkiem tak bardzo jest mi żal tych psiaków.Coraz bardziej skłaniam sie z myślami żeby wziąć któregoś na DT już nawet wybrałam jednego. Quote
zuzka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 [FONT=Arial Black]Dzisiaj na wątku byłego mojego podopiecznego wyczytałam zaskakujące wieści[/FONT] Napisał sleepingbyday kurczę, właśnie się dowiedziałam, ze kajko będzie u zuzki przez dwa dni a dopiero w niedzielę pozna swój dom. holender, szkoda, bo więcej stresu dla bidullka, ale dobrze, ze u zuzki. mam nadzieję, ze pamięta. [FONT=Arial Black]Ja napisałam[/FONT] śledze cały czas wątek Kajtka-Kajko w milczeniu ale teraz muszę się odezwać:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jestem strasznie zaskoczona bo ja nic nie wiem o tym że KRASNAL ma przyjść do mnie na 2 dni.Czy ktoś mi coś powie na ten temat??????? Quote
zuzka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 No i sprawa się wyjaśniła.Jutro bardzo późnym wieczorkiem Kajtek ma zawitać do mnie i zostać do niedzieli. Quote
zuzka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Tak jak pisałam wcześniej cały czas śledzę wątek ostatniej szansy i jednak zdecydowałam się wziąć z tamtąd na DT psiaka.Miałam wziąść jakiegoś dorosłego kudłaczka ale bardziej biedny był taki 5cio miesięczny szczeniorek. Quote
zuzka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [FONT=Arial Black]Nie moge zaglądać na wątki a zwłaszcza kocie bo jeszcze sę i na kociaka skusze . [/FONT] Quote
zuzka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [FONT=Arial Black]9.[/FONT]30-05-2009r przyjechał do mnie psi dzieciak Gucio tak mu rozpoczęłam wątek Przez przypadek weszłam na wątek Psy z Ostatniej Szansy w Boguszewicach.To co tam zobaczyłam na na fotkach spędziło mi sen z oczu.Trudno powiedzieć żeby to psełdoschronisko było zgodnie z nazwą miejscem ostatniej szansy dla psów i kotów.To miejsce jest umieralną ,miejscem bólu ,cierpienia i głodu niewinnych stworzeń . Własnie z tego miejsca jest ten mały 5-miesięczny szczeniak. GUCIO to psi dzieciak który mimo że żyje już 5-miesięcy to jeszcze nic dobrego nie zaznał od człowieka dlatego jest nieufny ,wylękniony nie jest rozbrykanym i ciekawskim dzieciakiem jak to na szczeniaka przystało. Widać że bardzo brakuje mu człowieka który by otoczył go troskliwą opieka i miłością. GUCIO mimo że urodził się i wychowywał do tej pory w tak trudnych warunkach jest psiakiem bardzo kontaktowym szybko pojmuje co mu wolno a czego nie wolno.Nawet z załatwianiem się i chodzeniem na smyczce nie ma problemu. Kontakt w sprawie GUCIA TEL.--606 593 506 GG.--1545765 mewkak@interia.pl [FONT=Arial Black] [/FONT] Quote
Recommended Posts