Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do następnej mojej podopiecznej psinki uśmiechnęło się szczęście bo jutro jedzie do swojego domku.Spełniłam swoją obietnice doną jej pani a mojej sąsiadce to jest zdjęcie Nusi i jej zmarłej Pani i mojej podopiecznej Justy .

Posted

28-04-09r Nusia pojechała do swojego kochanego domku w Zduńskoej Woli.Rodzinka do której sunieczka pojechała pokochała ją ze wzajemnością od pierwszego spojrzenia.Jestem pewna że Nusia do końca swojego psiego życia będzie szczęśliwa ze swoją nową rodzinką.
__

Posted

Maksiu nareszcie ma wyleczone dziąsełka :multi::multi::multi: więc jest gotowy do adopcji tylko jak narazie nie ma na niego chętnych ludzi ,:placz::placz::placz:

• 2 weeks later...
Posted

Kurcze od paru dni czytam wątek psy-z-ostatniej-szansy-ninka-tygodnie-z-wyrwanym-oczkiem tak bardzo jest mi żal tych psiaków.Coraz bardziej skłaniam sie z myślami żeby wziąć któregoś na DT już nawet wybrałam jednego.

Posted

[FONT=Arial Black]Dzisiaj na wątku byłego mojego podopiecznego wyczytałam zaskakujące wieści[/FONT]
Napisał sleepingbyday
kurczę, właśnie się dowiedziałam, ze kajko będzie u zuzki przez dwa dni a dopiero w niedzielę pozna swój dom. holender, szkoda, bo więcej stresu dla bidullka, ale dobrze, ze u zuzki. mam nadzieję, ze pamięta. [FONT=Arial Black]Ja napisałam[/FONT] śledze cały czas wątek Kajtka-Kajko w milczeniu ale teraz muszę się odezwać:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jestem strasznie zaskoczona bo ja nic nie wiem o tym że KRASNAL ma przyjść do mnie na 2 dni.Czy ktoś mi coś powie na ten temat???????

Posted

Tak jak pisałam wcześniej cały czas śledzę wątek ostatniej szansy i jednak zdecydowałam się wziąć z tamtąd na DT psiaka.Miałam wziąść jakiegoś dorosłego kudłaczka ale bardziej biedny był taki 5cio miesięczny szczeniorek.

Posted

[FONT=Arial Black]9.[/FONT]30-05-2009r przyjechał do mnie psi dzieciak Gucio tak mu rozpoczęłam wątek

Przez przypadek weszłam na wątek Psy z Ostatniej Szansy w Boguszewicach.To co tam zobaczyłam na na fotkach spędziło mi sen z oczu.Trudno powiedzieć żeby to psełdoschronisko było zgodnie z nazwą miejscem ostatniej szansy dla psów i kotów.To miejsce jest umieralną ,miejscem bólu ,cierpienia i głodu niewinnych stworzeń . Własnie z tego miejsca jest ten mały 5-miesięczny szczeniak. GUCIO to psi dzieciak który mimo że żyje już 5-miesięcy to jeszcze nic dobrego nie zaznał od człowieka dlatego jest nieufny ,wylękniony nie jest rozbrykanym i ciekawskim dzieciakiem jak to na szczeniaka przystało. Widać że bardzo brakuje mu człowieka który by otoczył go troskliwą opieka i miłością. GUCIO mimo że urodził się i wychowywał do tej pory w tak trudnych warunkach jest psiakiem bardzo kontaktowym szybko pojmuje co mu wolno a czego nie wolno.Nawet z załatwianiem się i chodzeniem na smyczce nie ma problemu. Kontakt w sprawie GUCIA TEL.--606 593 506
GG.--1545765
mewkak@interia.pl

[FONT=Arial Black]
[/FONT]