EVA2406 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Boże, dlaczego zabierasz wspaniałych ludzi, którzy mogliby jeszcze tyle dobrego w życiu zrobić :( Żegnaj Zuzka :( Quote
danusiadanusia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 "A kiedy ostatnia godzina przyjdzie na człowieka , to na progu tego drugiego wszechświata będą nań czekać wszystkie zwierzaki,dla których był dobry. Będą swym zwyczajem machać ogonami i wpatrywać się w Boskie Oblicze. A w ich spojrzeniach będzie zawarta niema prośba: Panie Boże,my wiemy,że to grzesznik,ale nie bądź zbyt surowy. On był dla nas dobry." :-(:-(:-( my Cię godnie pożegnamy a tam Cię godnie przywitają. ŻEGNAJ ZUZKA:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Marta1990 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [*] brak mi słów a łzy ciekną po policzkach . Żegnaj Zuzka ;( Quote
Javena Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ŻEGNAJ. Byłaś jeszcze taka młoda. Tyle było przed Toba ,ale Pan Cię zabrał ,TAM jesteś mu potrzebna. Quote
niezaponinajka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Nie mam czasu na codzienne siedzenie przy kompie, ale akurat dzisiaj zerknęłam na forum i łzy pociekły mi po policzkach. Kiedyś zawsze zastanawiałam się dlaczego dobrzy ludzie tak szybko odchodzą, a najgorsze zakały zostają chodzą i męczą ludzi latami ( mam tu na myśli złodziei, bandytów, pijaków itp), aż któregoś razu usłyszałam w kościele, że Bóg wezwał tych dobrych, bo sobie na to zasłużyli, a inni muszą zostać do poprawy. Zuzka należała do tych pierwszych, widocznie tak musiało być:( Przykro mi gdy czytam że odszedł Ktoś tak wspaniały:( [*] [*] [*] Quote
Sarunia-Niunia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Możemy o śmierci powiedzieć tak: Nie wiemy czym ona jest, ale wiemy co powoduje Ona zabiera Po prostu, a może wcale nie po prostu, ale nie raz w dość skandaliczny sposób zabiera Tym, którzy tu zostają zadaje najpierw ból, a potem przeistacza się w tęsknotę... Odtąd tęskni się zupełnie inaczej niż dotychczas Tęskni się za kimś, kto wcześniej stawał w drzwiach wracając do domu... I już więcej w tych samych drzwiach tak Go nie spotkamy Spoglądamy na te wejściowe drzwi i wiemy, że kiedyś było inaczej Ona - Śmierć zmieniła dużo, wiele a może nawet w pewien sposób wszystko... Ta właśnie śmierć zabrała nam Ciebie Krysiu pozostawiając smutek, łzy, ból i żal... ŻEGNAJ KRYSIU!!! Quote
andegawenka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Czego ja tu nigdy nie trafiłam:shake::-( Quote
Szarotka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 andegawenka napisał(a):Czego ja tu nigdy nie trafiłam:shake::-( Nie jestes jedna, ja tez ten watek dopiero znalazlam po smierci Zuzki, a przeciez bylam z Nia w stalym kontakcie. Quote
MonAmiPet Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Mi również jest bardzo przykro, że terafiłam dopiero teraz na wątek Zuzki - Krysi:placz: Śpij spokojnie kochana i biegaj tam po drugiej stronie tęczy z pieskami, które na pewno czekały na Ciebie [*] [*] [*] Quote
Iljova Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 W mojej pamięci pozostaniesz na zawsze :( Quote
Iljova Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Tak bardzo brakuje tu Twoich wpisów ...Ciężko kiedy już żadna nowa wiadomość o Twoich psiakach się nie pojawi ... Quote
Recommended Posts