Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj dla Ircia zaświeciła iskierka nadziei na domek.
Ludzie juz go widzieli bardzo im się spodobał i widac było że Irciowi ludzie też się spodobali.

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]
[/B]

[INDENT] [URL="http://www.picturesanimations.com/dog_out/0/uitlaten10.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/d/dog_out/uitlaten10.gif[/IMG][/URL]02-09-2010r Irysek [IMG]http://www.hundehilfe-polen.de/assets/images/a_auto06.gif[/IMG] pojechał do swojego domku.Cieszyłam się z tego ale i jednocześnie byłmi żal bo polubiłam go. [/INDENT]

Posted

Z każdym psiakiem który był u mnie na tymczasie było mi ciężko się rozstać ale z tym małym brzdącem chyba najciężej. Mimo że nie był tak długo jak na przykład Kodinka , Maksu to smyk bardzo wkradł się w moje serducho.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

18. 25-09-2010r Żwirek trafił do mnie bo został pogryziony przez swoich towarzyszu niedoli. Jego wątek zaczął się tak:Dog_run::ghost_2::Dog_run:

Żwirek maleńki zagubiony szorściak ma szanse na DT - POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE

Żwirek 22,09 został pogryziony. Zaczyna się robić bardzo nieciekawie. Maluch zupełnie nie radzi sobie w schronisku.:placz::placz::placz:

Żwirek to nieduży psiaczek troszeczkę przypominający jamniczka szorstkowłosego.
Jest wesoły i pełen energii ale tylko wtedy kiedy ma przy sobie człowieka,kiedy odchodzi sie od boksu psiaczek traci entuzjazm i wraca w swój kącik.
Żwirek ma zaledwie rok a już doznał samotności i porzucenia :-(
Czy znajdzie się ktoś kto mu pomoże zanim całkiem się załamie i zaszyje gdzieś w budzie.

numer: 82
numer chip: 985121017330668
imię: Żwirek
wielkość: mala
rasa: mix szorstkowłosy
data przyjęcia: 2010-07-03
przebywa w boksie: hotel (schronisko)

Jest nadzieja na zabranie psiaka do płatnego dt
potrzebne ok 250-300zł stałych deklaracji

deklaracje stałe
agata51 - 20zł

Kontakt w sprawie psa
792-061-133 Agnieszka

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

19.29-10-2010r trafił do mnie Pikuś .

Pikuś to mały pieseczek taka mieszana latlerka. Niestety maluch nie ma swojego wątku i mało ludzi wie że on jest u mnie na tymczasie. Mały jest po wypadku wpadł pod samochód i miał paskudną rane na pleckach.

Posted

Pikoli 26-11 jedzie do swojego domku ,więc ja już rozglądam się za następna bidą .
Do Groszka dobiorę jakiegoś maluszka takiego mikro piesia no góra do pół łydki .

Przypadkowo weszłam na wątek żal mi go bardzo ale pewnie nie nadaje się do mojego psiego towarzystwa.Nie wiem czy poradziła bym sobie z nim .

Posted

Rysiu adoptowany w Łodzi podobno zaginął na Retkini trzy dni temu,ale nie wierzę w ani jedno słowo.
http://www.dogomania.pl/threads/174054-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-pomocy!-Rysio-zagin%C4%85%C5%82-nie-wiemy-kiedy-i-gdzie.?p=13539629#post13539629

Łódź pomocy!!!!
Niestety adopcja Rysia okazała się porażką. Miało być tak pięknie.
Panowie adoptujący Rysia kręcili z wizytą poadopcyjną i ze zdjęciami.
Dzisiaj nam powiedzieli, że Rysio zaginął. Raz mówią że dwa tyg. temu, raz, że dwa, trzy dni temu.
Rysio ma chore serduszko jest starszym psiakiem, został wyrwany po czterech latach z naszego schronu. Nie chcemy by umarł wycieńczony w lesie,albo pod kołami samochodu.

Jakgo znajdziemy będziemy zbierać deklaracje.
Teraz potrzebna jest pomoc w zrobieniu ogłoszeń i rozwieszeniu.
Panowie oczywiście ogłoszeń nie powiesili.

Tak wyglądał przed adopcją

• Rysiu to bardzo spokojny i przyjacielski pies.

Posted

Rysiu odnaleziony.
Asik 007 przywiozła go do mnie na 3/4 dni .
Biedak jest baaardzo zaniedbany i widać że baaardzo zmęczony.

Widać było że mnie poznał bo ogon nawet na moment nie zatrzymywał się .

• 1 month later...