zuzka Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 27 czerwca wyjechałam z psiakami na działkę .W tym roku jest ich aż 5 ,3 tymczasowicze Oczka ,Kama ,Żaczek i 2 moje Mały i Jonik.Psiaki były szczęśliwe że mogą biegać swobodnie . Quote
zuzka Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 07-07-2011r Żaczek pojechał do swojego domku do Sosnowca Quote
zuzka Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [FONT=Arial Black][SIZE=5]28.[/FONT]07-07-2011 r przyjechała do mnie Cipuś kolega Żaczka :Dog_run::angryy::Dog_run::angryy: Ciapuś pojechał na miejsce Żaczka do domowego tymczasu uczyć się podstawowych zachowań Quote
zuzka Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Ciapusia dziewczuny przywiozły mi na działkę i tu musiałam doprowadzić go do pożądniejszego wyglądu. Quote
zuzka Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 W tym roku nie bardzo udał nam się urlop. Więcej dni było deszczowych i chłodnych niz ciepłych i słonecznych. Teraz jest piękna słoneczna pogoda a my siedzimy w domu, chętnie bym pojechała na działkę tylko nie mam transportu ,z 5-cioma psami to nie lada kłopot z podróżą . Quote
zuzka Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 09-08-2011r Ciapuś pojechał do swojego domku do Łodzi Quote
Kava Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ."Gdyby to była jesień, to pomyślałybyśmy, że to psiobranie, bo psy znajdują się jak grzyby po deszczu w lesie. Siatkami je zbierać to mało. Nagminnie wyrzucane, porzucane, wywożone jak szmaty, stare buble, dają świadectwo przerażająco niskiego poziomu polskiego społeczeństwa. To, że są lepsze od wielu ludzi, to wiadomo, ale zawsze jest przykro, bardzo przykro gdy piękny, o wspaniałym charakterze pies narażony jest na niebezpieczenstwo i utratę życia z powodu bezdusznosci człowieka" te slowa napisalas Zuzko w momencie kiedy przyszla do twojego domu Sara to piekne slowa i oddaja caly dramat psiego bytowania... chcialabym pozegnac Cie dzisiaj i podziekowac za to co robilas i co zrobilas w imieniu dobra psiakow. nie znalam cie i juz nie bede miala okazji poznac.... odeszlas zostawiajac za soba wiele smutnych pyszczkow... nie wiem dokad odchdza ludzie ODCHODZAC... mam nadzieje, ze bedac TAM zajrzysz za Teczowy Most i uslyszysz juz tylko szczesliwe poszczekiwania.... Quote
rita60 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Żegnaj zuzka......a właściwie do zobaczenia:-( Quote
Szarotka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Zuziu tak mi przykro, ze odkrylam Twoj blog dopiero jak juz Cie nie ma z nami........ Wybacz, ze wczesniej nie wiedzialam o Jego istnieniu....... Zuziu bedziesz zawsze w mojej pamieci ............. Quote
doddy Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dobrzy ludzie za szybko odchodzą... [*] Quote
Jagienka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 doddy napisał(a):Dobrzy ludzie za szybko odchodzą... A tak ciężko się ich żegna... do zobaczenia po drugiej stronie ;( ['] Quote
olgaj Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Kiedyś spotkamy sie po drugiej stronie tęczy. Żegnamy Cie z ogromnym żalem. Fundacja Quote
baster i lusi Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 kopiuję z pierwszej strony.wierzę ,że to jest prawda i swoim życiem to udowodniłaś.Wszystkie psiaki czekają tam na Ciebie. [quote name='zuzka'][SIZE=4] "A kiedy ostatnia godzina przyjdzie na człowieka ,[COLOR=#000000][B][B] to na progu tego drugiego wszechświata będą nań czekać wszystkie zwierzaki,dla których był dobry. Będą swym zwyczajem machać ogonami i wpatrywać się w Boskie Oblicze. A w ich spojrzeniach będzie zawarta niema prośba: Panie Boże,my wiemy,że to grzesznik,ale nie bądź zbyt surowy. On był dla nas dobry." Quote
rita60 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Watek-pomnik dla Ciebie...... http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a....... Quote
andegawenka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Trzeba się złożyć na wieniec w kolorach dogomanii jak u Kasi Talkott ['] Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dobrzy ludzie zawsze za szybko opuszczają ten ziemski padół :( Pozostaje tylko żal... i pamięć! [*] Quote
Szarotka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Martwie sie o Oczke i Kame ......... Quote
wapiszon Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Szarotka napisał(a):Martwie sie o Oczke i Kame ......... A może założyć wątek na FB tym psiakom i może ludzi chwyci to za serce i znajdą się domki dla psiaków? Zegnaj Zuzka Dziękuję ..... :( Quote
Kalva Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Bardzo mi przykro Zuziu, że nie miałam zaszczytu wcześniej Cię poznać, ale dziękuję za wszystkie ogonki, które uszczęśliwiłaś, teraz już opiekujesz się nimi z góry - czyli bez przeszkód i zawsze skutecznie. Wierzę, że swoim tymczasom i podopiecznym pomożesz znaleźć wspaniałe domy! Do zobaczenia kiedyś. Na wątku Oczki proponowałam pomoc poprzez fb, mogę pomóc propagować i Oczkę i resztę bidulek, które zostały osierocone:/ Quote
ogonia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Do zobaczenia Krysiu http://wirtualnyznicz.pl/zapal.html?pid=1274821 Quote
Szarotka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Zuziu jest mi bardzo zle, ze odeszlas :(:( Quote
jostel5 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 W takich chwilach brakuje słów-z rozpaczy,z niedowierzania,z bezsilnej złości,że to już,że tak nagle i niesprawiedliwie!:( Tak strasznie mi przykro! Quote
Recommended Posts