Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
41 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Urodzony w listopadzie :D A wygląda na zdecydowanie więcej niż ma.

No to już stary chłop jest. Ponad pół roku!

Posted
3 godziny temu, Patikujek napisał:

No to już stary chłop jest. Ponad pół roku!

Eee tam.. :) Weterynarz sam stwierdził że to jest jeszcze malusi szczeniaczek :)

Posted
29 minut temu, kropi124 napisał:

Eee tam.. :) Weterynarz sam stwierdził że to jest jeszcze malusi szczeniaczek :)

I zdaje się, że jeszcze długo będzie mentalnie szczeniakiem? :) Setery chyba tak szybko nie dojrzewają? :)

Posted

Czas uregulować zaległe zdjęcia :)

2 maja byliśmy na działeczce u znajomych, mają psi basen więc była dodatkowa atrakcja. Psy zmęczone i bardzo zadowolone :)

DSC_0386.JPG

DSC_0389.JPG

DSC_0391.JPG

DSC_0393.JPG

DSC_0399.JPG

DSC_0405.JPG

Posted

A tutaj wybraliśmy się w czwartek z rana ( o 7) na pola. Miało być fajnie chłodno, a okazało się że jest gooorąco i szybko się zmyliśmy.

DSC_0018.JPG

DSC_0019.JPG

DSC_0032.JPG

DSC_0044.JPG

DSC_0046.JPG

Posted
Dnia 3.06.2018 o 20:56, Patikujek napisał:

WOW ile fot

Ale najpiękniejsza ta przy zachodzie słońca =, gdzie psiaki biegną w wodzie!!!!

A dziękuje <3 W ogóle, wiesz że te zdjęcia są ujowo zrobione bo aparat chyba mi umiera ;D I wszystkie zdjęcia są ciemne ale od czego jest LR :P

Dnia 8.06.2018 o 23:29, Paulina94 napisał:

Kiedy on tak urósł :D Przecież jeszcze chwilę temu był taki malutki :P

A bransoletka ze zdjęciami psów... super :)

On jest dalej malutki :P

No tylko spójrz na te zdjęcia :P Na kolankach się mieści :P

b5.JPG

b.JPG

baron.JPG

bp4.JPG

DSC_0104.JPG

• Upvote 1
Posted

Bardzo ładny jest. Wczoraj byłam na wystawie w Krakowie, przyglądałam się seterom. Nie jestem znawczynią, ale wśród irlandów prawie każdy był "inny". Różne typy budowy, głowy, sierści, wielkości... A Twój jest w jakim typie, angielskim czy amerykańskim? Wybacz, ale jeszcze nie potrafię tak rozpoznać :)

Posted
4 godziny temu, Maghda napisał:

Bardzo ładny jest. Wczoraj byłam na wystawie w Krakowie, przyglądałam się seterom. Nie jestem znawczynią, ale wśród irlandów prawie każdy był "inny". Różne typy budowy, głowy, sierści, wielkości... A Twój jest w jakim typie, angielskim czy amerykańskim? Wybacz, ale jeszcze nie potrafię tak rozpoznać :)

Będziemy dążyć do angielskiego. Bo tu chodzi głównie o styl strzyżenia i przygotowania psa na wystawę. Chociaż amerykańskie wydają mi się masywniejsze.

Ja chcę psa o rozbudowanej i głębokiej klatce piersiowej z dużą głową. Co z tego wyjdzie zobaczymy bo mały ma 7 miesięcy a rosnąć będzie max do 3 lat ;)

Posted

Pewnie te amerykańskie są większe. Był jeden seter z linii amerykańskiej, był przepiękny, ale ogromny. Nigdy nie widziałam tak dużego irlanda. 

Powodzenia z młodym :)