Betty Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 W dniach 15-16 stycznia 2005 r. Klub Miłośników Goldena organizuje meating zimowy ZIMA GOLDENA : Z GOLDENEM NAWET ŚNIEG JEST ZŁOTY Chętnych zapraszamy do Myślenic (35 km za Krakowem). Noclegi w hoteliku na Campingu Prima nad rzeka Rabą. Za plecami górki (mamy nadzieje ośnieżone). Pokoje 2 osobowe , z łazienkami, TV, cena noclegu 30 zł/osoba. Możliwe obiady w cenie 20 zł, śniadania i kolacje po 10 zł. W programie spacery po górkach a Jacek Gałuszko zapozna chętnych z podstawami szkolenia klikerowego. Zgłoszenia prosimy przesyłać do Marka Nitki: mnitka@poczta.fm Wszystkie Goldeny serdecznie zapraszam Chętne Labladorki też Asia Quote
Betty Posted December 14, 2004 Author Posted December 14, 2004 Nie nie trzeba :) Klub organizuje a zapraszamy wszystkich chętnych :) Asia Quote
Arga Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Ostatnie pytania :) 1. czy moga jechać 2 osoby z jednym psem ? 2. Arga bedzie miała 7 miesięcy czy nie będzie zamłoda ;) A teraz myśle czy jechac :D Quote
Betty Posted December 14, 2004 Author Posted December 14, 2004 Może nawet jechać 5 osób z jednym psem :) zapraszamy nawet psinki które zaczęły dopiero wychodzić na spacerki. Socjalizacja jest bardzo ważna. Moja Betka ma 8 miesiecy i już na jednym zjeżdzie byliśmy w październiku i było super!! Asia Quote
Arga Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 To musze to przemyśleć ( najpierw musze się dowiedzieć jak mam sesje zimową ) Ale korci mnie niesamowicie- tyle goldenków w jednym miejscu :) Quote
Betty Posted December 14, 2004 Author Posted December 14, 2004 No to co, jedziecie?? Psiaki sie wybawią :Dog_run: Asia Quote
Arga Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 cholender będe dopiero wiedziała 18-19.12.2004 bo wtedy mam zjazdy i moge się wypytać o sesje. Ale jeśli nie bedzie sesji to napewno Quote
Betty Posted December 14, 2004 Author Posted December 14, 2004 Super!!!!!!! No to kto jeszcze chętny??? Asia Quote
barbokla Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 o kurczaki .... szkoda ze baster taki mlody ....mozeby go "ciocia " " wujkiem " przeszkolili i nauczyli porzadku :)))) Quote
barbokla Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 o kurczaki .... szkoda ze baster taki mlody ....mozeby go "ciocia " " wujkiem " przeszkolili i nauczyli porzadku :)))) Quote
Betty Posted December 14, 2004 Author Posted December 14, 2004 A ile Baster ma?? Wydaje mi się ze w styczniu to już spory z nigo chłop bedzie:) Jak może w styczniu wychodzić juz na spacerki to zapraszamy :) Asia Quote
barbokla Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 baster ma w tej chwili 3 miesiace ... i jest nieznoscny!! wstyd mi z nim sie pokazywac :)))) Quote
Betty Posted December 14, 2004 Author Posted December 14, 2004 Zabieraj Bastera i przyjeżdzajcie. Ciocie i Wujkowie go ustawią :) Asia P.S. No i bedzie małe szkolonko klikerowe, a to sie na pewno przyda. Quote
barbokla Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 ok...:)) pogadam z moim drugim starszym i mniej wlochatym osobnikiem plci meskiej i na dniach dam znac :))))) Quote
Betty Posted December 30, 2004 Author Posted December 30, 2004 No i co czy ktoś się szykuje do Myślenic?? Bo jakoś chętni coś zamilkli :( Asia Quote
golden_owner Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Ja przyjade, ale raczej bez psa. W kazdym razie, z psem czy bez (byc moze wezme goldenke znajomej), ale bede, z tym, ze "z doskoku", bo mieszkam jakies 40km od Myslenic. Quote
Betty Posted December 30, 2004 Author Posted December 30, 2004 Cieszę się bardzo :) A dlaczego bez psiaka?? Asia Quote
golden_owner Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Ehhh, no wlasnie... Jestem panikara jesli chodzi o stawy, a pies ma dlugie wiezadla w biodrach i kolanach i boje sie, ze szalenstwa z innymi goldkami mu moga zaszkodzic. Bardzo bym chciala zeby poznal nowych psich kumpli, ale skonczy sie chyba na tym, ze to ja poznam "listkow", czlonkow KMG i innych "niezrzeszonych" ;) Dobre i to :) Quote
Karomaro Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Chętnie bym się na takie spotkanko wybrała, tymbardziej że prawie nie mam kontaktu z właścicielami goldenów :( Wogóle fajnie się zapowiada:) Quote
Betty Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Ja zapraszam bardzo gorąco!!!! Golden_owner może weź psa a jak bedzie za bardzo szalał to się weźmie go na smyczke, szkoda by było jakby nie poznał nowych kolegów i kolezanek :( Ja czekam na Was wszystkich!!! Asia P.S. dobrze by było mieć na zjeżdzie kliker bo będą zajęcia z klikerem. Quote
MandM Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 czesc!! ja sie raczej wybiore z Majeczka, w koncu jestem z Krakowa wiec to bylby grzech przegapic taka okazje :D zobaczenia tylu goldenkow w jednym miejscu. ale najprawdopodobniej przyjade na jeden dzien (bez noclegu) wiec jak mozecie to napiszcie, w ktory dzien lepiej sie pojawic, w jakich godzinach i jeszcze jakies szczegoly... dzieki pozdrawiam i do zobaczenia :) Quote
Betty Posted January 6, 2005 Author Posted January 6, 2005 Super, bardzo sie ciesze. Myślę, że najlepiej przyjechać w sobote. W piatek wszyscy beda przyjeźdzać a w niedziele powoli wyjeźdzać. Zapraszamy na cały dzień, myślę ze gdzieś od 10-ej bedziemy już aktywni ;) A szczegóły jeszcze podam w przyszłym tygodniu. Na pewno bedzie małe szkolenie klikerowe, konkursy tj. goldenia twórczość (poezja), konkurs zorganizowany przez Jacka- prowadzacego szkolenie itp. Asia Quote
Arga Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 A ja mam sesje !!! Dobrze że przynajmniej inne terminy mi spotkania wypalą ;( Quote
BeataK Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 ale wam zazdroszcze tego spotkania szkoda tylko ze to tak daleko ode mnie. Moze kiedys doczekam sie ze takie spotkanie, ktore odbedzie sie w moich okolicach. Jak narazie pozostalo mi cierpliwie czekac. Bawcie sie dobrze i odpijcie za mnie :drinking: .Mam tylko cicha nadzieje ze po spotkaniu wrzucicie jakies zdjątka a tymczasem zycze wam udanej zabawy moze na sniegu? Quote
Recommended Posts