Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W dniach 15-16 stycznia 2005 r. Klub Miłośników Goldena organizuje meating zimowy ZIMA GOLDENA : Z GOLDENEM NAWET ŚNIEG JEST ZŁOTY Chętnych zapraszamy do Myślenic (35 km za Krakowem). Noclegi w hoteliku na Campingu Prima nad rzeka Rabą. Za plecami górki (mamy nadzieje ośnieżone). Pokoje 2 osobowe , z łazienkami, TV, cena noclegu 30 zł/osoba. Możliwe obiady w cenie 20 zł, śniadania i kolacje po 10 zł. W programie spacery po górkach a Jacek Gałuszko zapozna chętnych z podstawami szkolenia klikerowego.

Zgłoszenia prosimy przesyłać do Marka Nitki: mnitka@poczta.fm

Wszystkie Goldeny serdecznie zapraszam

Chętne Labladorki też

Asia

Posted

Ostatnie pytania :)

1. czy moga jechać 2 osoby z jednym psem ?

2. Arga bedzie miała 7 miesięcy czy nie będzie zamłoda ;)

A teraz myśle czy jechac :D

Posted

Może nawet jechać 5 osób z jednym psem :) zapraszamy nawet psinki które zaczęły dopiero wychodzić na spacerki. Socjalizacja jest bardzo ważna. Moja Betka ma 8 miesiecy i już na jednym zjeżdzie byliśmy w październiku i było super!!

Asia

Posted

To musze to przemyśleć ( najpierw musze się dowiedzieć jak mam sesje zimową )

Ale korci mnie niesamowicie- tyle goldenków w jednym miejscu :)

Posted

A ile Baster ma?? Wydaje mi się ze w styczniu to już spory z nigo chłop bedzie:) Jak może w styczniu wychodzić juz na spacerki to zapraszamy :)

Asia

Posted

Zabieraj Bastera i przyjeżdzajcie. Ciocie i Wujkowie go ustawią :)

Asia

P.S. No i bedzie małe szkolonko klikerowe, a to sie na pewno przyda.

• 3 weeks later...
Posted

Ehhh, no wlasnie... Jestem panikara jesli chodzi o stawy, a pies ma dlugie wiezadla w biodrach i kolanach i boje sie, ze szalenstwa z innymi goldkami mu moga zaszkodzic. Bardzo bym chciala zeby poznal nowych psich kumpli, ale skonczy sie chyba na tym, ze to ja poznam "listkow", czlonkow KMG i innych "niezrzeszonych" ;) Dobre i to :)

Posted

Ja zapraszam bardzo gorąco!!!! Golden_owner może weź psa a jak bedzie za bardzo szalał to się weźmie go na smyczke, szkoda by było jakby nie poznał nowych kolegów i kolezanek :( Ja czekam na Was wszystkich!!!

Asia

P.S. dobrze by było mieć na zjeżdzie kliker bo będą zajęcia z klikerem.

Posted

czesc!!

ja sie raczej wybiore z Majeczka, w koncu jestem z Krakowa wiec to bylby grzech przegapic taka okazje :D zobaczenia tylu goldenkow w jednym miejscu. ale najprawdopodobniej przyjade na jeden dzien (bez noclegu) wiec jak mozecie to napiszcie, w ktory dzien lepiej sie pojawic, w jakich godzinach i jeszcze jakies szczegoly...

dzieki

pozdrawiam i do zobaczenia :)

Posted

Super, bardzo sie ciesze. Myślę, że najlepiej przyjechać w sobote. W piatek wszyscy beda przyjeźdzać a w niedziele powoli wyjeźdzać. Zapraszamy na cały dzień, myślę ze gdzieś od 10-ej bedziemy już aktywni ;) A szczegóły jeszcze podam w przyszłym tygodniu. Na pewno bedzie małe szkolenie klikerowe, konkursy tj. goldenia twórczość (poezja), konkurs zorganizowany przez Jacka- prowadzacego szkolenie itp.

Asia

Posted

ale wam zazdroszcze tego spotkania szkoda tylko ze to tak daleko ode mnie. Moze kiedys doczekam sie ze takie spotkanie, ktore odbedzie sie w moich okolicach. Jak narazie pozostalo mi cierpliwie czekac. Bawcie sie dobrze i odpijcie za mnie :drinking: .Mam tylko cicha nadzieje ze po spotkaniu wrzucicie jakies zdjątka a tymczasem zycze wam udanej zabawy moze na sniegu?