agatkia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Sunia wylądowała na dworze... :-(:-( Na noc zabierana jest ponoć do domu. Tylko czekać, aż sie pochoruje... Bardzo prosze o pomoc w ogłoszeniach. Może ktos mógłby zrobić suni alegro?... Quote
Fiks Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Sunia ma wyróżnione allegro i trójmiasto. Jutro wyróżnię jeszcze alegratkę. Quote
Brysio Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kurcze jak to mozliwe zeby takie cudo tak długo czekało:shake: Quote
agatkia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Brysio napisał(a):Kurcze jak to mozliwe zeby takie cudo tak długo czekało:shake: Też mnie to zastanawia. Nie wiem już, jak jej pomóc.... Quote
Fiks Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No i wyróżniona alegratka: Ruda, jamnisiowata, m�odziutka sunia szuka domu! Znajdzie dom, na pewno! Quote
taxelina Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Co z nia? gdszie ona teraz jest? jaka jej sytuacja? Quote
agatkia Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Jest u naszego kolegi, którego gospodarstwo jest w niedalekiej odległości od schroniska. Przebywa na podwórku razem z innymi pieskami- choć to kompletnie niepodwórzowy pies. Dom nadal bardzo pilnie potrzebny- nie mam żadnych telefonów w sprawie suni, żadnych zapytań o nią :placz: Quote
Fiks Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Brysio'] Czy ona ma wyróznione allegro? [quote name='Fiks'] Sunia ma wyróżnione allegro i trójmiasto. Jutro wyróżnię jeszcze alegratkę. ........................................................ Quote
Fiks Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 I co z sunią? Skończyły się wyróżnione ogłoszenia, ponowić? Quote
agatkia Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Fiks napisał(a):I co z sunią? Skończyły się wyróżnione ogłoszenia, ponowić? Ogłoszenia niestety nadal potrzebne... dostałam maila w sprawie jamnisi, ale niestety nic zobowiązującego- Państwo wycofali się dość szybko :-(:-(:-( Quote
Brysio Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 kurcze jak ton mozliwe zeby taki psiak nie miał jeszcze domu!!! Trzeba jej pozadnego wyroznionego allegro z mnustwem zdięc;) jaka jest sytuacja z tym bo juz sie mieszam Quote
agatkia Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Brysio napisał(a):kurcze jak ton mozliwe zeby taki psiak nie miał jeszcze domu!!! Trzeba jej pozadnego wyroznionego allegro z mnustwem zdięc;) jaka jest sytuacja z tym bo juz sie mieszam Do wczoraj sunia miała wyróżnione trojmiasto, allegro i allegratkę. Poprosiłam Fiks o ponowienie ogłoszeń :-( Quote
Fiks Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Brysio']kurcze jak ton mozliwe zeby taki psiak nie miał jeszcze domu!!! Trzeba jej pozadnego wyroznionego allegro z mnustwem zdięc;) jaka jest sytuacja z tym bo juz sie mieszam Brysio kochana ja zawsze do allegro wykorzystuję wszystkie zdjęcia jakie są, no i wyróżniam allegro. Tak wyglądało ostatnie allegro jamnisi: Ruda, jamnisiowata, młodziutka sunia szuka domu! (600484768) - Aukcje internetowe Allegro Jeśli chcesz teraz Ty zrobić allegro to pisz (może będziesz miała więcej szczęścia :-(), a ja mogę zapłacić za wyróżnienie. Quote
Fiks Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ale nikt nie dzwoni :placz: No to kto robi nowe allegro? Quote
Fiks Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Wznowienie ogłoszeń: Ruda, jamnisiowata, młodziutka sunia szuka domu! (614944720) - Aukcje internetowe Allegro R��ne Zwierz�ta - GDA�SK, GDYNIA, SOPOT - Og�oszenia Tr�jmiasto. Ruda, jamnisiowata, m�odziutka sunia szuka domu! Quote
Brysio Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 to jest niemozliwe aby taki pies nie mial jeszcze domu!! a moze zrobmy ogloszenie plakat i osoba mieszkająCA w poblizu rozwiesi?? zrozymy się na kolorowe ksero hmmm? Quote
agatkia Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Rudzielec adoptowany!! Adopcja schroniskowa, ale zapowiada sie dobrze :) Pani ma jużjednego jamniora :) Rudzia będzie miała towarzystwo :) Dziekuję bardzo bardzo wszystkim za pomoc w szukaniu domu małej!!!!!!! Quote
Brysio Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ijeeeeeeee nareszcie!!!! kochana sunia :bigcool::bigcool::bigcool: :bigcool::bigcool::bigcool: :bigcool::bigcool::bigcool: :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Fiks Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ooojjjjeeee :laola: Bardzo, bardzo się cieszę! Quote
Recommended Posts