Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia wylądowała na dworze... :-(:-(
Na noc zabierana jest ponoć do domu. Tylko czekać, aż sie pochoruje... Bardzo prosze o pomoc w ogłoszeniach. Może ktos mógłby zrobić suni alegro?...

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest u naszego kolegi, którego gospodarstwo jest w niedalekiej odległości od schroniska. Przebywa na podwórku razem z innymi pieskami- choć to kompletnie niepodwórzowy pies. Dom nadal bardzo pilnie potrzebny- nie mam żadnych telefonów w sprawie suni, żadnych zapytań o nią :placz:

Posted

[quote name='Brysio']
Czy ona ma wyróznione allegro?

[quote name='Fiks']
Sunia ma wyróżnione allegro i trójmiasto.
Jutro wyróżnię jeszcze alegratkę.

........................................................

Posted

Fiks napisał(a):
I co z sunią? Skończyły się wyróżnione ogłoszenia, ponowić?

Ogłoszenia niestety nadal potrzebne... dostałam maila w sprawie jamnisi, ale niestety nic zobowiązującego- Państwo wycofali się dość szybko :-(:-(:-(

Posted

kurcze jak ton mozliwe zeby taki psiak nie miał jeszcze domu!!! Trzeba jej pozadnego wyroznionego allegro z mnustwem zdięc;) jaka jest sytuacja z tym bo juz sie mieszam

Posted

Brysio napisał(a):
kurcze jak ton mozliwe zeby taki psiak nie miał jeszcze domu!!! Trzeba jej pozadnego wyroznionego allegro z mnustwem zdięc;) jaka jest sytuacja z tym bo juz sie mieszam

Do wczoraj sunia miała wyróżnione trojmiasto, allegro i allegratkę. Poprosiłam Fiks o ponowienie ogłoszeń :-(

Posted

[quote name='Brysio']kurcze jak ton mozliwe zeby taki psiak nie miał jeszcze domu!!! Trzeba jej pozadnego wyroznionego allegro z mnustwem zdięc;) jaka jest sytuacja z tym bo juz sie mieszam

Brysio kochana ja zawsze do allegro wykorzystuję wszystkie zdjęcia jakie są, no i wyróżniam allegro.

Tak wyglądało ostatnie allegro jamnisi:
Ruda, jamnisiowata, młodziutka sunia szuka domu! (600484768) - Aukcje internetowe Allegro

Jeśli chcesz teraz Ty zrobić allegro to pisz (może będziesz miała więcej szczęścia :-(), a ja mogę zapłacić za wyróżnienie.

Posted

to jest niemozliwe aby taki pies nie mial jeszcze domu!! a moze zrobmy ogloszenie plakat i osoba mieszkająCA w poblizu rozwiesi?? zrozymy się na kolorowe ksero hmmm?

Posted

Rudzielec adoptowany!! Adopcja schroniskowa, ale zapowiada sie dobrze :) Pani ma jużjednego jamniora :) Rudzia będzie miała towarzystwo :) Dziekuję bardzo bardzo wszystkim za pomoc w szukaniu domu małej!!!!!!!