agatkia Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Dzwoniła do mnie Pani ze Szwecji. Chciałaby po małą przyjechać :) Jesteśmy umówione na telefon w tym tygodniu. Pani doświadczona- miała pieska przez 12 lat :) Trzymajmy kciuki!! Quote
Fiks Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Super, to trzymamy :happy1: Ps. Agatkia, proszę odpisz mi na temat Sawci http://www.dogomania.pl/forum/f28/sawa-prawdziwe-wyzwanie-dla-ludzi-ktorzy-zyja-z-pasja-jak-ona-124627/index9.html Quote
Brysio Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 wow swietnie!! az ze SZwecji!!! trzymamy kciuki!!!:loveu: Quote
taxelina Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 agatkia napisał(a):Dzwoniła do mnie Pani ze Szwecji. A znacie warunki wwozu do Szwecji? pytam z ciekawosci, to jednak dlugo sie czeka.. Quote
agatkia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 O, kurcze, nie interesowałam się... Pani mówiła, ze nie bedzie problemu... i że jeździła tak ze swoim poprzednim psem (podróż promem). Poczekam na telefon od niej, zapytam o wszystko. Quote
taxelina Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='agatkia']O, kurcze, nie interesowałam się... Pani mówiła, ze nie bedzie problemu... i że jeździła tak ze swoim poprzednim psem (podróż promem). Poczekam na telefon od niej, zapytam o wszystko. W takim razie na pewno poprzedni pies juz byl gotowy na wjazd i potem utrzymywala coroczna wscieklizne zeby mogli podrozowac i wjechac spowrotem. pierwszy wjazd: http://www.dogomania.pl/forum/441066-post21.html Quote
Brysio Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dziewczyny napisała do mnie Pani zainteresowana sunią!! Cytuje maila: witam pani jagodo...mam pytanie dotyczace suczki..jamnika...po pierwsze czy ogloszenie jest nadal aktualne...i po drugie na jakich zasadach mozna by bylo adoptowac sunie...i czy piesio mieszkal caly czas w domu...czy jest przyzwyczajony. z gory dziekuje za odpowiedz. serdecznie pozdrawiam ewa Quote
Brysio Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 agatkia podaje Ci na pw adres mail do tej Pani, prosze odpisz jej szybciutko!!! Quote
agatkia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Brysio, dziękuję za namiary na tę Panią. Do końca tygodnia czekam na telefon Pani ze Szwecji... narazie nie dzwoni- i jeżeli nie odezwie sie do niedzieli nie będe czekać i odbierać suni szansy na dom. Quote
Brysio Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A pisałas cos do tej Pani? Ona bardzo prosiła o kontakt, moze napisz jej jaka jest sytuacja;) Quote
agatkia Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Brysio napisał(a):A pisałas cos do tej Pani? Ona bardzo prosiła o kontakt, moze napisz jej jaka jest sytuacja;) Tak, odpisałam zaraz po powrocie z pracy- koło 18tej :) Narazie nie mam jeszcze odpowiedzi. Quote
agatkia Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Hmmm... Pani ze Szewcji nadal nie dzwoni. Quote
Brysio Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Mysle, zeby zastanawiac sie nad domkiem w Polsce jak dalej bedziemy czekac to psiak dalej bedzie sam:( czy odpisała Ci ta Pani na maila? Quote
agatkia Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Zgadza sie, dłużej nie czekam. Pani odpisała. Chyba sie biedna wystraszyła po lekturze mojego maila. Napisałam Jej, że warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i sterylizacja suni, i wpłata 50 zł. Wizyta przed i/ lub poadopcyjna.Pani odpowiedziała, że przerażają ją warunki, ze dotychczas wymagano jedynie pokrycia kosztów szczepień. Napisała, że nie ma 700 zł (!!!!!!) na sterylizację suni... że mała podobnego pieska pod względem wyglądu i charakteru, że ma dużo czasu dla pieska, mieszka na wsi, piesek stałby sie z pewnością członkiem rodziny i spałby z nią w łóżku, ze ma sporo przestrzeni do biegania dla psiaka.... Generalnie domek fajnie się zapowiada, ale Pani pełna rezygnacji po informacji o sterylizacji. Szybciutko jej napisałam, że koszt takiego zabiegu z pewnościa zamknie się w 200 zł, i ze jeśli jej nie stać, mozemy sunie wysterylizować choćby w przyszłym tygodniu i adopcja mogłaby dojsc do skutku juz po operacji. Narazie nie mam odpowiedzi. Quote
agatkia Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Byłam u jamnisi. Słodka panienka!!!! :loveu: Jutro umieszczę na dogo jej filmik. Quote
agatkia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Niestety, nadal cisza :( :( :( maleńka jest nauczona czystości, czasami tylko rano zdarzy jej się mała wpadka. Obiecany filmik: YouTube - 100 0036 Quote
Brysio Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 o kurcze alez ona jest cudowna!!! szkoda, ze nic nie wypaliło:-(, szukamy dalej;) Quote
agatkia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 No, piękna jest!! A najpiękniejszą ma mordeczke i uchole... i śpi słodko na rękach, tak fajnie "wioczeje" i przelewa sie przez ręce: i tak np głowa jej zwisa w dół:loveu: Quote
Fiks Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ruda, jamnisiowata, młodziutka sunia szuka domu! (600484768) - Aukcje internetowe Allegro R��ne Zwierz�ta - GDA�SK, GDYNIA, SOPOT - Og�oszenia Tr�jmiasto. Quote
agatkia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Fiks']Ruda, jamnisiowata, młodziutka sunia szuka domu! (600484768) - Aukcje internetowe Allegro R��ne Zwierz�ta - GDA�SK, GDYNIA, SOPOT - Og�oszenia Tr�jmiasto. Wielkie dzięki!! Nadal szukamy domku... :-( Quote
Lilmo Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Podrzucam rudą piękność ( :loveu: ), bo domek pilnie potrzebny. Quote
Recommended Posts